Windows 7 problēmas ar lielajiem HDD

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Windows 7 problēmas ar lielajiem HDD

Post no samurajs » 26 Dec 2009, 13:42

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_2tbhdd ... 2013_1.jpg[/imgl]Microsoft brīdinājis Windows 7 lietotājus, ka lielu HDD gadījumos (1 TB un vairāk) tiem var rasties problēmas ar datora lietošanu gaidstāves (stand-by) režīmā. Pie "atmošanās" SATA draiveris pieprasa, lai HDD noreaģētu laikā, kas nepārsniedz 10 sekundes. Daži lielie cietņi to nepaspēj izdarīt, un draiveris nokavēšanos traktē kā "time-out", kas izraisa sistēmas kļūdu.

Lai labotu situāciju, Microsoft izdevis Hotfix KB977178, kurš novērsīs minēto problēmu. Iesakāms šo ielāpu instalēt tikai tiem, kuriem tas nepieciešams. Galīgi problēma tiks novērsta ar Windows 7 SP1 iznākšanu.

Image
Image

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 26 Dec 2009, 13:57

Tā jau ir, nav ko steigties pirkt, kamēr nav SP1 iznācis :) Tā arī es drošvien darīšu, ja izdomāšu nopirkt

Eudoxus
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 629
Pievienojies: 02 Sep 2007, 02:40

Post no Eudoxus » 26 Dec 2009, 14:34

Nopirkt gan iesakāms tieši tagad (kaut gan arī tagad jau ir par vēlu), kamēr vēl pa lēto var dabūt. Es, piemēram, preorderēju amazon.uk un tas man izmaksāja apm. 45Ls (nevus upgrade, bet pilna Home Premium versija). Tagad cena ir divreiz lielāka. Bet ja esi tik cimperlīgs, ka tevi krata šāda veida kļūdas, kas ir minēta šajā rakstā, tad tagad nelieto. Ieliec plauktā un gaidi savu SP. Kaut gan no otras puses - vai tu varētu minēt vēl otru OS, kura izlaišanas brīdī ir ar tik mazu kļūdu skaitu kā Win7?
ThinkPad T500 (2242-CTO) Windows 8 Pro, 64-bit
ThinkPad X61s (7669-3KG) Windows 7 Home Premium, 32-bit

"All the problems of the world could be solved easily if men were only willing to think."
IBM founder Thomas J. Watson

80MXM08
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 178
Pievienojies: 28 Mai 2009, 12:24
Atrodas: Dobele

Post no 80MXM08 » 26 Dec 2009, 15:05

samuraj ej pakaries!!!
sāc rakstīt par katras linux distribūcijas bugiem!
ShivaII wrote: Even the Login Screen from lineage2 is better then the hole WoW Game

Crow
E-žurnālists
Atbildes: 5391
Pievienojies: 10 Mai 2009, 14:22
Atrodas: Ir

Post no Crow » 26 Dec 2009, 15:06

Nekļūdās tas, kurš kļūdas neatzīst! Lietojiet MacOSX! :D
Labi, ka vismaz ir hotfix. Bet standby vispār vai ta' tiek lietots? Tak Hibernate! Ä€, tur vēl Sleep kaut kāds bija. Tas tas pats Standby jaunā nosaukumā vai kā? Ka neacceros :(
Дебилы, бл*ть...

jonjs
E-žurnālists
Atbildes: 971
Pievienojies: 08 Sep 2009, 12:11

Post no jonjs » 26 Dec 2009, 15:14

80MXM08 nu jau, nu jau, ko tāds nikns? Esi iegādājies Win7? Cik ta samaksāji?

Esot jau labs tas Winn 7 es pat sev prikola pēc uz Linux Virtuālajā mašīnā uzinstalēju, pastīties, as tad tas tāds? Lai gan, ja tā padomā, tad ... .
1) Vai es ietu 90 Ls un vairāk maksāt par OS.
2) Vēl taču vajag pirkt vismaz MSOffice (cik noprotu lielākais vairums Windows cienītāju man pateiks, ka OpenOffice sux ... :))
3) Ja nerunājam nemaz par čupu ar citām programmām.
Hmm... ļaujiet padomāt?
Kamdēļ vispār tas WIn vajadzīgs, manā gadījumā?
Ja nu kādu jaunāko spēlīti uzspēlēt tikai citam nekam, bet tas protams ir manā gadījumā.
ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

80MXM08
Reģistrēts lietotājs

Post no 80MXM08 » 26 Dec 2009, 15:17

jonjs wrote:80MXM08 nu jau, nu jau, ko tāds nikns? Esi iegādājies Win7? Cik ta samaksāji?

Esot jau labs tas Winn 7 es pat sev prikola pēc uz Linux Virtuālajā mašīnā uzinstalēju, pastīties, as tad tas tāds? Lai gan, ja tā padomā, tad ... .
2) Vēl taču vajag pirkt vismaz MSOffice (cik noprotu lielākais vairums Windows cienītāju man pateiks, ka OpenOffice sux ... :))
Hmm... ļaujiet padomāt?
Ja nu kādu jaunāko spēlīti uzspēlēt tikai citam nekam, bet tas protams ir manā gadījumā.
nav man Win7 un tuvākajā laikā neplānoju iegādāties ja nu vieniigi novilkt, vnk ciest nevaru ka ms katru siikaako suudu uzspuuš par ziloni
ShivaII wrote: Even the Login Screen from lineage2 is better then the hole WoW Game

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 26 Dec 2009, 15:22

80MXM08 wrote: nav man Win7 un tuvākajā laikā neplānoju iegādāties ja nu vieniigi novilkt, vnk ciest nevaru ka ms katru siikaako suudu uzspuuš par ziloni
Diagnoze- geimeris. :) Ar to arī viss pateikts.

Greetz Wuu2 :)
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

ob1
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2959
Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
Atrodas: Sigulda

Post no ob1 » 26 Dec 2009, 15:23

Vispār jau tas w7 ir Vista ar dažām izlabotām kļūdām. Tam bija jābūt Vista SP3... bet M$ nolēma nevājo piķi noslaukt no useriem...

80MXM08
Reģistrēts lietotājs

Post no 80MXM08 » 26 Dec 2009, 15:34

Andress wrote:
80MXM08 wrote: nav man Win7 un tuvākajā laikā neplānoju iegādāties ja nu vieniigi novilkt, vnk ciest nevaru ka ms katru siikaako suudu uzspuuš par ziloni
Diagnoze- geimeris. :) Ar to arī viss pateikts.

Greetz Wuu2 :)
agrāk biju vairs neesmu

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22

Post no izredzētais » 26 Dec 2009, 15:44

ob1, bet tas taāu ir darīts jau vairāk kā desmit gadus :)
tik vista bija tāds gļukains izņ ēmums..

wolfinj
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 131
Pievienojies: 21 Apr 2009, 15:01

Post no wolfinj » 26 Dec 2009, 16:10

oo lieliski. Varēšu atkal savu MyBook likt pie e-satas. a to nevarēju saprast kas pa jokiem notikās.

Eudoxus
Reģistrēts lietotājs

Post no Eudoxus » 26 Dec 2009, 17:39

jonjs wrote:80MXM08 nu jau, nu jau, ko tāds nikns? Esi iegādājies Win7? Cik ta samaksāji?

Hmm... ļaujiet padomāt?
Es par Win 7 Home premium samaksāju apm. 45LS. Par MS Office studentu versiju 25Ls (jā, Open Office lietoju tikai tad, ja nav nekā cita ko lietot). Tas arī viss. Kopā 70Ls. Par kādu lērumu citu programmu tu runā es nezinu. Viss open source softs, kas ir uz linux ur pieejams arī uz Win. Iespējams, ka pat vairāk nekā uz linux. Chrome tikai nesen parādījās linux versija. Bet kas attiecas uz profesionālām programmām, tad priekš win vismaz var nopirkt to pašu fotošopu, bet uz linux tev tas būs jālaiž caur žopu, sorry, wine. Bet vispār - pričom te linux šī raksta sakarā?

"All the problems of the world could be solved easily if men were only willing to think."

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 26 Dec 2009, 17:46

80MXM08 wrote:samuraj ej pakaries!!!
Ej labāk pakaries manā vietā!

Tātad tu esi no to strausu sugas, kurš iebāž galvu smiltīs un negrib redzēt problēmas? Tā kā katram otrajam ir >1TB HDD, problēma ir ļoti aktuāla. Jo noteikti forumā kāds paprasīs - kāpēc??? Tagad zinām, ka tai ir atrisinājums.
Ja būs kādas globālas Linux problēmas - arī uzrakstīšu (ko ne reizi jau esmu darījis).
Image

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1632
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 26 Dec 2009, 17:55

Ko tajā TB var likt iekšā? Visus torrentos pieejamos failus?

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 26 Dec 2009, 17:56

samurajs wrote:
80MXM08 wrote:samuraj ej pakaries!!!
Ej labāk pakaries manā vietā!

Tātad tu esi no to strausu sugas, kurš iebāž galvu smiltīs un negrib redzēt problēmas? Tā kā katram otrajam ir >1TB HDD, problēma ir ļoti aktuāla. Jo noteikti forumā kāds paprasīs - kāpēc??? Tagad zinām, ka tai ir atrisinājums.
Ja būs kādas globālas Linux problēmas - arī uzrakstīšu (ko ne reizi jau esmu darījis).
:D
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

nevertell
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2885
Pievienojies: 13 Mar 2009, 23:25

Post no nevertell » 26 Dec 2009, 18:16

Nedirs tik tagad resni. Bagi ir tikpat ja ne vairāk kā visām pārējām winšita relīzēm.

Imhoteps
E-žurnālists
Atbildes: 1117
Pievienojies: 11 Aug 2009, 16:11

Post no Imhoteps » 26 Dec 2009, 19:18

nevertell wrote:..Bagi ir tikpat ja ne vairāk kā visām pārējām winšita relīzēm.
Linkus studijā!

P.S. Linuksam ir viena problēma, bet tā "atsver" visu. MŠªŽĪGÄ€ BETA (ja ne pre-alfa).

web33
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1055
Pievienojies: 02 Nov 2009, 14:51
Reputācija: 1

Post no web33 » 26 Dec 2009, 19:30

Hmm... ļaujiet padomāt?

To savu linux var iebāst kkur

shadowmen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 585
Pievienojies: 06 Jūl 2009, 01:27

Post no shadowmen » 26 Dec 2009, 19:50

Eudoxus wrote:

Hmm... ļaujiet padomāt?
Es par Win 7 Home premium samaksāju apm. 45LS. Par MS Office studentu versiju 25Ls (jā, Open Office lietoju tikai tad, ja nav nekā cita ko lietot). Tas arī viss. Kopā 70Ls. Par kādu lērumu citu programmu tu runā es nezinu. Viss open source softs, kas ir uz linux ur pieejams arī uz Win. Iespējams, ka pat vairāk nekā uz linux. Chrome tikai nesen parādījās linux versija. Bet kas attiecas uz profesionālām programmām, tad priekš win vismaz var nopirkt to pašu fotošopu, bet uz linux tev tas būs jālaiž caur žopu, sorry, wine. Bet vispār - pričom te linux šī raksta sakarā?
Un turpini laimigi maksat,es labak 70ls iztereju kur noderigaka lieta...nemineshu kura ,jo tadas noteikti ir daudz....
saprotu cilvekus,kam darba datoros vajadziga licenzeta programma,bet parastie useri ,kas perk un jutas labak par citiem...atjedzies...
Whiskey for my men, beer for my horses!

nevertell
Reģistrēts lietotājs

Post no nevertell » 26 Dec 2009, 19:53

Khem, pēdējās trīs bubuntu relīzes uz 3 dažādiem datoriem strādā bez problēmām.

Imhoteps
E-žurnālists

Post no Imhoteps » 26 Dec 2009, 19:58

shadowmen wrote:Un turpini laimigi maksat,es labak 70ls iztereju kur noderigaka lieta...nemineshu kura ,jo tadas noteikti ir daudz.... saprotu cilvekus,kam darba datoros vajadziga licenzeta programma,bet parastie useri ,kas perk un jutas labak par citiem...atjedzies...
Jūtas labāk, jo legal-vinda mazāk bojā karmu.

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 26 Dec 2009, 20:19

Parastiem lietotājiem labāks ir Windows, jo tas strādā out of the box.

Pat ja tas nestrādā, par attiecīgu daudzumu dzeramnaudā vai graudā tuvos kaimiņos būs kāds džeks, kas labprāt visu pārkraus reizi divos mēnešos un vajadzības gadījumā paskaidros "počemu komp sovsem ļeņivij", "windoza grohņitsa" līdz prasītājam sāk reibt galva un seko "davai sģelai, toļko fotki nado sohraņit ģge to, oč važnije tam raznije"

A Linux var tā? Figu ne var :D
Дебилы, бл*ть...

rATRIJS
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 321
Pievienojies: 06 Mar 2009, 15:34
Atrodas: Rīga

Post no rATRIJS » 26 Dec 2009, 20:42

Njā - man jau patīk tie, kas saka, ka mājas lietotājiem vajag zagt programmatūru. Ja jau zodz, tad sēdi stūrī un nemūldies apkārt nevis buldurē apkārt, ka zagšana - vot tas ir way to go!!!
Apple un Biibele FTW!!!

APOC
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 525
Pievienojies: 05 Feb 2009, 02:51

Post no APOC » 26 Dec 2009, 21:01

Pukstat vai nepukstat, bet tikpat "jauki" cik Linux lietotāji noliek Windows, tik pat "jauki" arī Windows lietotāji var nolikt Linux. Katram savs.

Bakstos ap abiem. Bez Windows iztikt nevaru, bez Linux varu. Citam otrādi. Abiem savi plusi un mīnusi. Viss atkarīgs no darba specifikas un nepieciešamības.

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 26 Dec 2009, 21:05

Developers!!! Developers!!! We need more developers to fix this shit!
Kā arī mirstīgajiem nemaz w7 nepatīk, šodien pat kārtējais lietotājs pieprasīja XP :)
Image

nevertell
Reģistrēts lietotājs

Post no nevertell » 26 Dec 2009, 21:06

Ir man nācies redzēt tos gudro kaimiņu brīnumus, un pēc tam atliek tikai
Image

Scandal
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 157
Pievienojies: 27 Jūl 2009, 21:10
Atrodas: Istabas piektais stūris!

Post no Scandal » 26 Dec 2009, 21:14

rATRIJS wrote:Njā - man jau patīk tie, kas saka, ka mājas lietotājiem vajag zagt programmatūru. Ja jau zodz, tad sēdi stūrī un nemūldies apkārt nevis buldurē apkārt, ka zagšana - vot tas ir way to go!!!
Woot :D Un ja zog, tad vajag mācēt to darīt :D

Protams, nesaku, ka sēžu uz pirātu laiviņas! Pagaidām lietoju Windows 7 64 bit uz rearm jau kādus divus mēnešus + Office 2010 beta. Manā skatījumā iegādāties ir nepieciešams OS + Office. Pārējam var atrast labas alternatīvas par baltu velti, jo tas, kas neprasa naudu, savu bleķi nereklamē. Jāmāk tikai atrast!

Imhoteps
E-žurnālists

Post no Imhoteps » 26 Dec 2009, 21:20

Crow wrote:Parastiem lietotājiem labāks ir Windows, jo tas strādā out of the box.
A Linux var tā? Figu ne var :D
Klūdies. Piemēram, Linux Mint (*buntu-based distra) arīdzan funkcionē "izkastes". http://distrowatch.com/table.php?distribution=mint
Last edited by Imhoteps on 26 Dec 2009, 21:24, edited 1 time in total.

APOC
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 525
Pievienojies: 05 Feb 2009, 02:51

Post no APOC » 26 Dec 2009, 21:23

Scandal wrote:Woot :D Un ja zog, tad vajag mācēt to darīt :D

Protams, nesaku, ka sēžu uz pirātu laiviņas! Pagaidām lietoju Windows 7 64 bit uz rearm jau kādus divus mēnešus + Office 2010 beta. Manā skatījumā iegādāties ir nepieciešams OS + Office. Pārējam var atrast labas alternatīvas par baltu velti, jo tas, kas neprasa naudu, savu bleķi nereklamē. Jāmāk tikai atrast!
Kas vainas OpenOffice 3. versijai? Rauj arī visus sūdainos docx un tamlīdzīgus hibrīdus vaļā, kurus MS savulaik diskusijās dēvēja par affigenno fīču. Pagaidām nav nācies redzēt reālu pielietojumu, kas patiešām kaut kā atvieglotu dzīvi. Varbūt kaut kas XML lauciņā, bet vienalga nav nācies manīt.

Scandal
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 157
Pievienojies: 27 Jūl 2009, 21:10
Atrodas: Istabas piektais stūris!

Post no Scandal » 26 Dec 2009, 21:45

APOC wrote:
Scandal wrote:Woot :D Un ja zog, tad vajag mācēt to darīt :D

Kas vainas OpenOffice 3. versijai? Rauj arī visus sūdainos docx un tamlīdzīgus hibrīdus vaļā, kurus MS savulaik diskusijās dēvēja par affigenno fīču. Pagaidām nav nācies redzēt reālu pielietojumu, kas patiešām kaut kā atvieglotu dzīvi. Varbūt kaut kas XML lauciņā, bet vienalga nav nācies manīt.
Daļēji piekrītu tev, bet pagaidām pasaule vadās un darbojas uz MS kakām, tādēļ jāseko vien ir pūlim, slīdot pa pīļu kaku! Pats esmu izmantojis Openoffice, jo uz Word ir šādi tādi gļuki, kas savukārt uz Openoffice nav. Un Openoffice ir dažas lietas, ko var darīt krietni ērtāk kā uz MsOffice, bet ir arī lietas, kas ir galīgi garām!

Gribas pieminēt, ka te jau ir HARD OFFTOPIC!

Eudoxus
Reģistrēts lietotājs

Post no Eudoxus » 26 Dec 2009, 22:19

nevertell wrote:Nedirs tik tagad resni. Bagi ir tikpat ja ne vairāk kā visām pārējām winšita relīzēm.
Lūdzu skaitļus studijā. Citādi tāda diršana vien sanāk. Bet tā jau tava stiprā puse :p

Un turpini laimigi maksat,es labak 70ls iztereju kur noderigaka lieta...nemineshu kura ,jo tadas noteikti ir daudz....
saprotu cilvekus,kam darba datoros vajadziga licenzeta programma,bet parastie useri ,kas perk un jutas labak par citiem...atjedzies...
Zini, kā gribu tā tērēju savu naudu. Varu atļauties un nopērku to, ko gribu lietot. Neesmu spiests lietot bezmaksas softu un bazunēt par to, cik pareizi daru. Gribētos jau arī zināt, kādiem tad tieši derīgākiem mērķiem esi iztērējis tos 70Ls.

Un galu galā man nav skaidrs, kas tas par idiotismu postu par konkrētu problēmu pārvērst par fleimu. Tak beidziet pulēt tos savus štokus. Lietojat, ko griba lietot, bet liekaties reiz mierā ar to savu evanģēlismu. Jum neliekas, ka lamāt cilvēkus par to, ka viņi lieto vienu vai otru OS ir kretīnisms pēdējais. Atlsābstiet un sviniet svētkus. Iedzeriet taču šampi, **dritvai kociņ**!

shadowmen
Reģistrēts lietotājs

Post no shadowmen » 26 Dec 2009, 23:28

Imhoteps wrote:
shadowmen wrote:Un turpini laimigi maksat,es labak 70ls iztereju kur noderigaka lieta...nemineshu kura ,jo tadas noteikti ir daudz.... saprotu cilvekus,kam darba datoros vajadziga licenzeta programma,bet parastie useri ,kas perk un jutas labak par citiem...atjedzies...
mazak masturbesi ari karma uzlabosies....

Imhoteps
E-žurnālists

Post no Imhoteps » 27 Dec 2009, 01:06

shadowmen wrote:
Imhoteps wrote:
mazak masturbesi ari karma uzlabosies....
Spēcīgs arguments.

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42

Post no TokRa » 27 Dec 2009, 01:23

Windows … problēmas ar … nasiņspešal, sen vajadzēja pierast :)
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

Imhoteps
E-žurnālists

Post no Imhoteps » 27 Dec 2009, 01:34

TokRa wrote:Windows … problēmas ar … nasiņspešal, sen vajadzēja pierast :)
Dzelības ir nevietā! To pašu un vēl vēl lielākā mērā var attiecināt `i uz "mūžīgo betu" linuksu, i` uz OSX, arī frjuhu, soļarku utt. ut.jpr. Ideālu sistēmu nav un nebūs, jo nevar būt apriori - OSi attīstās. Mūsu subjektīvās pieķeršanās un simpātijas padara OSus pievilcīgus tikai mūsu pašu acīs. Citādi šīm subjektīvajām simpātijām nav nekādas faktiskas vērtības.

jonjs
E-žurnālists

Post no jonjs » 27 Dec 2009, 03:09

Njā fight, fight, fight ... .
Labi viens džekiņš piedāvāja otram pakārties u.t.t. Nav jau tajā lietā problēma (mēs visi kādreiz sarunājam ko lieku, visi ir grēcīgi). Ar ko man patīk LINUX? Labi neesmu es tur profs Linuxā un arī ne WIndowsā, bet tomēr ar ko man patīk Linux? ALTERNATĪVA. UN tikai. TUrklāt tas pats pašu Linuxistu izsmietais Ubuntu (nu labi Canonicals sajuks prātā un uztaisīs par maksu, bet būs DEBIAN u.t.t. un tā joprojām). Alternatīva un konkurence.
Reāli es pirmo reizi uzliekot Ubuntu izmainīju paneli un uztaisīju tādu pašu, kāds ir WIndows, vismaz stipri līdzīgu funkcionāli. Pēc tam padomāju. GNOME panelis taču ir ērtāks. Un sapratu, ka kļudījos. Daudzi grib Linuxā ieraudzīt Windows, jeb pārtaisīt un pēc tam psiho, ja kaut kas atšķiras. Kā man bija sākums. Sapratu vienu, savs redzes loks ir jāpaplašina un ļoti daudzās sfērās Linux nebūt neatpaliek. UN atkārtoju ALTERNATĪVA, pat Windas spēlītes, atzīšu vajag mazbiku jaudīgāku datoru, bet uz Linux iet. Nerunājot par visu pārējo, kas attīstas. Un vairs nav jāpakļaujas VISPASAULES MONOPOLAM Microsoft. Un tas man patīk. Te lielākā daļa WIndows aizstāvju, manas domas, vai nu strādā šai sfērā, vai nu nav apmācīti, kam citam, vai ir atkarīgi no WIndows, vai arī vienkārši baidās pamēģināt ko citu.
ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.

Eudoxus
Reģistrēts lietotājs

Post no Eudoxus » 27 Dec 2009, 03:33

jonjs wrote:Njā fight, fight, fight ... .
Labi viens džekiņš piedāvāja otram pakārties u.t.t. Nav jau tajā lietā problēma (mēs visi kādreiz sarunājam ko lieku, visi ir grēcīgi). Ar ko man patīk LINUX? Labi neesmu es tur profs Linuxā un arī ne WIndowsā, bet tomēr ar ko man patīk Linux? ALTERNATĪVA. UN tikai. TUrklāt tas pats pašu Linuxistu izsmietais Ubuntu (nu labi Canonicals sajuks prātā un uztaisīs par maksu, bet būs DEBIAN u.t.t. un tā joprojām). Alternatīva un konkurence.
Reāli es pirmo reizi uzliekot Ubuntu izmainīju paneli un uztaisīju tādu pašu, kāds ir WIndows, vismaz stipri līdzīgu funkcionāli. Pēc tam padomāju. GNOME panelis taču ir ērtāks. Un sapratu, ka kļudījos. Daudzi grib Linuxā ieraudzīt Windows, jeb pārtaisīt un pēc tam psiho, ja kaut kas atšķiras. Kā man bija sākums. Sapratu vienu, savs redzes loks ir jāpaplašina un ļoti daudzās sfērās Linux nebūt neatpaliek. UN atkārtoju ALTERNATĪVA, pat Windas spēlītes, atzīšu vajag mazbiku jaudīgāku datoru, bet uz Linux iet. Nerunājot par visu pārējo, kas attīstas. Un vairs nav jāpakļaujas VISPASAULES MONOPOLAM Microsoft. Un tas man patīk. Te lielākā daļa WIndows aizstāvju, manas domas, vai nu strādā šai sfērā, vai nu nav apmācīti, kam citam, vai ir atkarīgi no WIndows, vai arī vienkārši baidās pamēģināt ko citu.
Nu b..., pričom te vispār linux. Varbūt vēl uzraksti, kāpēc tev patīk tava beibe, garšo zemenes utt. Viss offtopikā. Vai tad pa svētkiem nav cita ko darīt kā fleimot bezjēgā?

liepajnieks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 08 Nov 2009, 13:47

Post no liepajnieks » 27 Dec 2009, 10:43

Nu b..., pričom te vispār linux. Varbūt vēl uzraksti, kāpēc tev patīk tava beibe, garšo zemenes utt. Viss offtopikā. Vai tad pa svētkiem nav cita ko darīt kā fleimot bezjēgā?
Kādu sakarīgu Tu diskusiju te gribi lasīt? Tā vien liekas, ka "diskutē" pusaudži, kuriem piens uz lūpām .... + tādi, kuri nav nokāpuši no korķa "svinēšanas" iespaidā - ar maziem izņēmumiem. Bet savādāk, tā vien liekas, ka te kāds grib palielīties, kuram krāns garāk, kurš no kura ir nospēris W7, vai kurš ir Linux krutākais "guru" ... tā vien liekas, ka pavasaris galvās, vai precīzāk, skolas brīvlaiks, jo līmenis ir aptuveni "k..u" līmenī, kā viens otrs ik pēc pāris vārdiem izceļas ... i bitīt matos - portāls ar vien vairāk sāk līdzināties datuve.lv un Saeimai, kur par personīgo rīcību nav nekādas atbildības. Demokrātija tikai tad strādā, ja ir atbildība par saviem darbiem, nevis visatļautība. Banojiet tos, kas negrib diskutēt, bet izcelt savu "intelekta" līmeni.

Bet ja par tēmu - lielais paldies autoram par informāciju. Mūsu ziņā, vai tas noderēs, vai nē, jo caurums iekš W7 ir visai nopietns. Nav jārakņājas pa en-tajiem forumiem un jāmeklē risinājumu.

shadowmen
Reģistrēts lietotājs

Post no shadowmen » 27 Dec 2009, 10:44

un skatos tev ari nav citu ko darit...
saproti nav te neviens tik aprobezots lai pateiktu:man patik vai nepatik un viss...seit attistitie prati grib ari pachakaret kadu,panirgt,un nevajag tagad raudat un saskumt,eudoxus gatavojies jaunajam gadam un nenem galva...

imhotep? tava atbilde uzsita nirgu :D

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Atrodas: LV

Post no Aldis » 27 Dec 2009, 10:49

Wuu wrote:Developers!!! Developers!!! We need more developers to fix this shit!
Kā arī mirstīgajiem nemaz w7 nepatīk, šodien pat kārtējais lietotājs pieprasīja XP :)
Man tieši arī dēļ XP ērtuma klienti prasa XP, itkā jau W7 var salikt līdzīgi kā XP, bet daudzas lietas tomēr nav!
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

liepajnieks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 08 Nov 2009, 13:47

Post no liepajnieks » 27 Dec 2009, 10:54

Aldis wrote:
Wuu wrote:Developers!!! Developers!!! We need more developers to fix this shit!
Man tieši arī dēļ XP ērtuma klienti prasa XP, itkā jau W7 var salikt līdzīgi kā XP, bet daudzas lietas tomēr nav!
nepaies i gads, kad klienti pieprasīs W7, tas viss ir tikai pieraduma un spēlīšu dēļ - ar iepriekšējiem W98/W2k/WXP bija tieši tāpat, kamēr tā lieta nesakārtojās. Līdzīgi notiek arī ar KDE 4.x.x linuxā .....

kaqp
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 545
Pievienojies: 13 Aug 2007, 20:08

:warn:

Post no kaqp » 27 Dec 2009, 11:49

Paldies, samuraj. Noderīga informācija, pats ar to biju saskāries, kad nopirku jaunu 1TB cietu un uzliku W7. Ir tāda problēma, ka dažreiz nepamostās no stand-by, bet ir arī tā ka pa nakti pats var ieslēgties, neesi par to neko dzirdējis ?

reGative
E-žurnālists
Atbildes: 409
Pievienojies: 15 Sep 2009, 15:55
Atrodas: Rīga un pierīga

Post no reGative » 27 Dec 2009, 14:11

hmm, man personīgi nav 1TB, bet neticu, ka katram otrajam pasaulē ir 1TB HDD, tā nevar būt, ne jau katrs otrais pasaulē ir bagāts.

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 27 Dec 2009, 14:12

Par jebkurām problēmām ne tikai vajag informēt, bet ir JÄ€INFORMĒ! Arī par jebkuras OS problēmām. Tomēr portāls kā nekā skaitās piederošs IT lauciņam. :)
viegls rokenrols pa radio

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 27 Dec 2009, 18:48

Terabaitīgi diski tagad tak neko nemaksā. Jautājums ir - vai katram tādus nafig vajag, ja nezin, ko kraut iekšā.
Nu labi, spēlītes ar katru dienu aptaukojas arvien vairāk un dažas - ne bez iemesla. Efekts ir redzams.
Bet tas ir skaidrs, kā diena, ka lielākais pieprasījums ir lai glabātu ISO, AVI un MKV :D
Дебилы, бл*ть...

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Dec 2009, 19:22

1 TB reāli izmanto tikai pirāteļi, godīgiem lietotājiem, arī godīgajiem geimeriem, pilnībā pietiek ar pusi. Vienīgi tiem, kas iepirkuši HD videokameras, tiem gan 1 TB vajadzīgs, tā kā skatoties no godīgā lietotāja puses, šī Win7 problēma ir pavisam maza sāpe.

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42

Post no TokRa » 27 Dec 2009, 19:59

Evers wrote:1 TB reāli izmanto tikai pirāteļi, godīgiem lietotājiem, arī godīgajiem geimeriem, pilnībā pietiek ar pusi.
Rezerves kopijas.
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Dec 2009, 21:08

TokRa wrote:Rezerves kopijas.
Īsti vīri bekapus netaisa - visā savā mūžā pašam nav bijusi tāda lieta vajadzīga - HDD neviens nav nomiris. Un rezerves kopijām vajag otru, kautvai ar 512 GB disku, nevis otru partīciju lielā 1 TB. Atgādinu, ka runāju par parastiem mājas lietotājiem, nevis sisadminiem vai tml krabjiem.

jonjs
E-žurnālists

Post no jonjs » 27 Dec 2009, 23:37

Svarīgām lietām backup gan ir vajadzīgs, bet kā rāda mana pieredze, tad parasti īpaši svarīgas lietas ir ar mazu atmiņas apjomu. Darbā starp citu regulāri veicu BACKUP. JO datubāzes ar kurām es strādāju it kā nav saražģītas, bet gandrīz vai veselas dienas darba laiks uz to pārbaudi aiziet. Ja nerunā par to, ka pēkšņi vajadzētu no nulles visu to taisīt. Tad būtu lielākas problēmas. Tādēļ tomēr darbā backupus taisu. Filmas, spēles u.t.t. tas parasti ir no jauna nokačājamas un nav svarīgas.
ritenis vienkārši ripo

Slēgts

Return to “IT ziņas”