Jā un pēc tam tie īstie vīri grauž nagus. Nezinu, varbūt uz tava kompja nekā izņemot sūdainas zagtas filams un mūzika arī nav. Tar arī bekapus nav ko taisīt. Bet zīmēties ar to ir vienkārši smieklīgi. Vēl īsti vīri noteikti nelieto drošības jostu un prezervatīvus. Tā tik turpināt.Evers wrote:Īsti vīri bekapus netaisa - visā savā mūžā pašam nav bijusi tāda lieta vajadzīga - HDD neviens nav nomiris. Un rezerves kopijām vajag otru, kautvai ar 512 GB disku, nevis otru partīciju lielā 1 TB. Atgādinu, ka runāju par parastiem mājas lietotājiem, nevis sisadminiem vai tml krabjiem.TokRa wrote:Rezerves kopijas.
Windows 7 problēmas ar lielajiem HDD
Moderatori:janis.wd, Vecākie lietotāji
ThinkPad T500 (2242-CTO) Windows 8 Pro, 64-bit
ThinkPad X61s (7669-3KG) Windows 7 Home Premium, 32-bit
"All the problems of the world could be solved easily if men were only willing to think."
IBM founder Thomas J. Watson
ThinkPad X61s (7669-3KG) Windows 7 Home Premium, 32-bit
"All the problems of the world could be solved easily if men were only willing to think."
IBM founder Thomas J. Watson
Nu teikt, ka katram otrajam ir 1Tb atmiņa ir nedaudz pārspīlēti, taču uz to, viennozīmīgi, viss iet. Un nav jau tā, ka tur nebūtu ko glabāt. Pikseļi kamerām paliek vairāk (gan foto, gan video), tas nozīmē, ka materiāls aizņems vairāk vietas. Mūzika arvien vairāk tiek iegādāta digitāli - arī tas prasa vietu. Arī filmas sākam nomāt/pirkt digitāli (nerunāšu par zagšanu, šoreiz) un arī to kvalitāte ar katru gadu mēdz uzlaboties - līdz ar to arī izmērs. Spēles - arī tās sver arvien vairāk. Viss paliek labāks, foršāks, taču arī vietu aizņemošāks. Vajag tak to kaut kur uzglabāt. Nav tas 1Tb kaut kas tāds WOW vairāk mūsdienās un drīz tā būs nepieciešamība, tādēļ problēma ir/bija visnotaļ svarīga.
Un pa bekapiem. Kādēļ lai mājas lietotāji tādus neveidotu? Visas ģimenes bildes, video. Mūzika un filmas. Es nerunāju par zagtajām lietām, bet par tādām, kas tiešām ir svarīgas. Pazaudēt vairāku gadu fotogrāfijas būtu šausmīgi, jo tās vairs nokačāt nevarēs...
Un pa bekapiem. Kādēļ lai mājas lietotāji tādus neveidotu? Visas ģimenes bildes, video. Mūzika un filmas. Es nerunāju par zagtajām lietām, bet par tādām, kas tiešām ir svarīgas. Pazaudēt vairāku gadu fotogrāfijas būtu šausmīgi, jo tās vairs nokačāt nevarēs...
Apple un Biibele FTW!!!
Nekad nav bijusi nepieciešamība pēc bekupiem, ar datoriem esmu saistīts gadus 12. Cietie diski man nekad nav nobiruši, vīrusi nekad nav neko sabojājuši/izdzēsuši, neskatoties uz to, ka sēžu uz Windows. Un visus šos gadus es būtu velti mocījies ar bekapiem, phe...
Ar tagad ienākošajiem SSD gan ir cita lieta - ātrums ta ir, bet cikli tērējas. Ja cietam diskam nesper ar kāju un nav bijis brāķis, kas parasti ātri parādās, tad viņš kalpos godam.
Kas man tur svarīgs stāv? Nekādas mirstamās lietas nav, bildes, video, mūzika, programmas. Svarīgās bildes tāpat tiek glabātas dzīvā - taustāmā formātā (skatīties īstu bildi ir pavisam kas cits kā skatīties bildi ekrānā
)
Ar tagad ienākošajiem SSD gan ir cita lieta - ātrums ta ir, bet cikli tērējas. Ja cietam diskam nesper ar kāju un nav bijis brāķis, kas parasti ātri parādās, tad viņš kalpos godam.
Kas man tur svarīgs stāv? Nekādas mirstamās lietas nav, bildes, video, mūzika, programmas. Svarīgās bildes tāpat tiek glabātas dzīvā - taustāmā formātā (skatīties īstu bildi ir pavisam kas cits kā skatīties bildi ekrānā
Aizveriet mutes!
Gan linux, gan windouz, gan os-x ir mēsli. Noskalot podā ar visiem in-out-of-the-case.
Isti vīri lieto Amstrad CPC! :DDDD
Apriebušies tie jūsu fleimi. Kā jau teicu- katra os ir laba kādam noteiktam mērķim/lietotaju tipam.
Jautajumi? Nav.
Isti vīri lieto Amstrad CPC! :DDDD
Apriebušies tie jūsu fleimi. Kā jau teicu- katra os ir laba kādam noteiktam mērķim/lietotaju tipam.
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
Andress, paņem 2 vidēja izmēra bļodas, katrā uztaisi vismaz 40% sālsūdeni (labāk 70%), vienā iekāp ar kājām, otrā ieliec abas rokas, pēc tam palūdz, lai kāds nedraugs savieno abas ūdensbļodas ar visparastākās plakanās 4.5V baterijas poliem. Tici man, neviena OSe pēc tam vairs nebūs aktuāla 
p.s. dieva dēļ, tikai kāds nemēģinat šito izmēģināt!!!
viegls rokenrols pa radio
Š odien pat nopirkšu vēl vienu bļoduaoma wrote:Andress, paņem 2 vidēja izmēra bļodas, katrā uztaisi vismaz 40% sālsūdeni (labāk 70%), vienā iekāp ar kājām, otrā ieliec abas rokas, pēc tam palūdz, lai kāds nedraugs savieno abas ūdensbļodas ar visparastākās plakanās 4.5V baterijas poliem. Tici man, neviena OSe pēc tam vairs nebūs aktuāla
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?