Par kārtrdžu uzpildi, attiecas uz liepājniekiem.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Roma
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 8
Pievienojies: 18 Apr 2007, 15:49
Reputācija: 0

Par kārtrdžu uzpildi, attiecas uz liepājniekiem.

Post no Roma » 12 Jūl 2007, 14:11

Tātad ir nepieciešams uzpildīt printera kārtridžus. Vēlos uzzināt kur netālu no "Kurzemes", vai blakus, atrodas kāds veikals kur to var uz vietas izdarīt.
Pirms tam uzpildīju veikalā, kas atrodas pāri ielai no Liepājas Datoru Centra(LDC) un man tajā veikalā teica ka kaut kur pie "Kurzemes" varot uzpildīt kārtridžus.
Un veikala pārdevējs aizsūtīja vienu no darbiniekiem, lai uzpidla tos kārtridžus. Pēc aptuveni pāris stundām varēju jau savākt uzpildītus kārtridžus.
Ceru, ka kāds palīdzēs. Paldies.

Problēma atrisināta. Veikals atrodas blakus Š autrai.
bildes - http://www.sinerta.lv/upload/files/253/ ... oja_lv.jpg

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 12 Jūl 2007, 15:14

Nu principā daudzos datorveikalos var to izdarīt. Es nedzīvoju kurzemē, bet kad es pildīju, to darīju Jēkabpilī. Var arī Daugavpilī. Kādos Livengof veikalos (to pa pilnam Latvijā). Vienīgais viņiem varbūt nebūs licenzes vai kā tur, tieši uz konkrēto printera kartridža pildīšanu, bet man bez tās piepildīja. Neteiktu, ka piepildot tas pildīs labāk savu funkcionalitāti nekā pirkts veikalā, vismaz man sanāca beigās pārmaksāt, jo vienu bija sapildījuši netā. Bet tas viss atkarīgs no tā, kas pilda un ar kādu kvalitāti ;)

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 12 Jūl 2007, 18:04

Es daru tā: Liepājā, Pasta ielā ir "Arcus" datorveikaliņš, tur tirgo alternatīvos kārtridžus par smiekla cenām. Piem. priekš lētā Canon Pixma iP1000 jauns krāsu kartridžs maksā 2 Ls, melnbaltais 1.70 Ls. Izvēle ir solīda. Mazliet sliktāki ir par oriģinālajiem, bet tikai mazliet.
Image

Tvinky
E-žurnālists
Atbildes: 454
Pievienojies: 17 Apr 2007, 13:11

Post no Tvinky » 12 Jūl 2007, 20:01

Man kartridžš maksā 14ls apmēram un iepildīšana izgāja uz 6ls :(

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 12 Jūl 2007, 20:22

Arcus labs veikals. Agrāk tur pats strādāju. Piebesīja tikai viens krievs, kas visu laiku neparko ēdās virsū. Maksāja diezgan maz, par datoriķa darbu. 1 Ls = 1 stunda.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

Pievienot atbildi

Return to “Pārējās Hardware lietas”