problēmas ar windows 7
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- afgan
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 18 Apr 2008, 20:47
- Reputācija: 0
- Atrodas: jurmala
problēmas ar windows 7
Tātad, ir divi portatīvie Acer , problēma ir tāda ka es instalējot windows 7(protams no neta noka4āto versiju) uz pirmā portatīvā neizņēmu ķeksi pie Product key un ieinstalējās 30 dienu versija uz šī portatīvā.
Uz otra portatīvā protams izņēmu to ķesi ārā un viss strādā normāli bes nekādām windows genuine.
Pārinstalējot to pirmo portatīvo un izņemot ķeksi ārā no "loga" product key tik un tā ir tā 30 dienu licenze. Vai ir tāda iespēja kā es varētu atslēgt to 30 dienu licenzi jo rodas tāda sajūta ka tas pēc pirmās instalēšanas ir saglabājies biosā. Esmu mēģinājis noņemt ar Windows 7 Toolkit 1.8 ,bet viņš pat neņem pretī un nekādu aktivizāciju nenoņem. :warn:
Help me !!
Uz otra portatīvā protams izņēmu to ķesi ārā un viss strādā normāli bes nekādām windows genuine.
Pārinstalējot to pirmo portatīvo un izņemot ķeksi ārā no "loga" product key tik un tā ir tā 30 dienu licenze. Vai ir tāda iespēja kā es varētu atslēgt to 30 dienu licenzi jo rodas tāda sajūta ka tas pēc pirmās instalēšanas ir saglabājies biosā. Esmu mēģinājis noņemt ar Windows 7 Toolkit 1.8 ,bet viņš pat neņem pretī un nekādu aktivizāciju nenoņem. :warn:
Help me !!
patīk kaut ko jaunu un noderīgu palasīt !!
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
- Professor35
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 398
- Pievienojies: 01 Mai 2009, 14:04
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
Re: problēmas ar windows 7
biosaa jau nu nee, mhhhafgan wrote: Vai ir tāda iespēja kā es varētu atslēgt to 30 dienu licenzi jo rodas tāda sajūta ka tas pēc pirmās instalēšanas ir saglabājies biosā.
bet ts w7 servissisteempartiicijaa gan :> nones arii to un buus viss ok :>
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
- Ernijs_E
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 94
- Pievienojies: 09 Mar 2008, 17:24
- Atrodas: Rīga, Iecava
Jaunzem's nepiekritisu soreiz!Jaunzems wrote:tikai krakotās versijasmacbeton wrote:Es dzirdēju ka Ubuntu varot uzinstalēt bez serial key...
Ubuntu ir bezmaksas OS, respektivi Linux apaksprodukts, ka jau visiem zinams - LINUX = FREEWARE!
Bet par Window7 crack ir ta, ka es pats izmantoju kraku, kas darbojas tikai, ja aktivize 20 minusu laika pec instalacijas! Secinu, ja tu esi gatavs parinstalet velreiz kompiti, tad to kraku varu iedot!
Ir interese?
Pastāsti to Red Hat :>Ernijs_E wrote:LINUX = FREEWARE!
Par datorvīrusu izplatīšanu (arī neapzinātu) draud kriminālatbildība (laikam)Ernijs_E wrote:Bet par Window7 crack ir ta, ka es pats izmantoju kraku, kas darbojas tikai, ja aktivize 20 minusu laika pec instalacijas! Secinu, ja tu esi gatavs parinstalet velreiz kompiti, tad to kraku varu iedot!
Дебилы, бл*ть...
**dritvai kociņ** jūs esat. Freeware galīgi nav tas pats kas atvērtais kods. Ubuntu ir par brīvu, bet daži citi linux'i nav, kā piemēram enterpraiza red hati, tos liek serveriem virsū, un par to naudu tu dabon tech supportu, vēl ir slēgtie linuxi kā piemēram TiVo, vai tādi, kurus izmanto klasteros lielu uzdevumu rēķināšanai.
You're the moron they built to make me an idiot.
mans ieksh tpb.org dabuja sev testejamo w7.. - viena iso failaa ieksaa ir gan 32,64bit versija + neprasa serial, un skaitas valīds - njem visus update... protams uznemuma datora stradajot ar tadu versiju neiesaku plaatiities, bet majas apstaklos uzlikt ka sekondaro OS, vai virtualboxii - nav probz!
(Lai vai ka, bet tas neskaitas legaali)