Nu labi, apstiprināju kontaktus, izrādījās nav nekāds dievs - viens putniņš iečivināja kādai studentei (pupi uz priekšu, vēders uz iekšu) manu skype adresi. Tad nu panesās sarakste (citēju saīsināti):
Studente: Labdien! griežos pie Jums pēc palīdzības pie FoxPro. Man vajadzeetu vienu mazu programmiņu, un ir luugums vai par attieciigu samaksu Juu vinju vareetu uztaisiit?
Programminja šāda: Forma, kas nodrošina jauna ieraksta pievienošanu datu bāzei - tabulai, labošanu un attēlošanu ekrānā. Vēl arī būtu vēlams iespēja izvadīt visu Wordā, bet tas nav arī tik būtiski.
ob1: a kas par datiem tajā tabulā? jebkādi?
Studente: Uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas nummurs, licences numurs, datums kad licence izdodta, datums līdz kuram licence derīga, piezīmes. tas laikam viss.
cik jums laika paietu šādu programminju taisiit? Negribu Juusu laiku teereet! kaa ar samaksu?
Tā bez maksas nevar, jūs esat speciālists un Jūsu laiks maksā naudu
ob1: cik saprotu, tas vajadzīgs studijām. Kāda specialitāte?
Studente: jā, studijām gan. Īstenībā lai nokārtotu praksi. mācos informācijas tehnoloģijas
nu labi, uzcepu progu (kādas 10 rindiņas koda):

Studente: Milzīgs paldies
ob1: hmm man ir daži jautājumi, var?
Studente: noteikti!
ob1: 1) kurā kursā esi?
Studente: 4.
ob1: 2) kāds ir optimālais sievietes kāju pavēršanas leņķis (grādos), lai bez zināšanām tiktu līdz 4. kursam?
(tīri zinātniska interese)
Studente: 0 graadi...
ob1: hmm... laikam būs jāpastudē kamasutra... 0 grādi - varētu būt interesanta poza
nu jā, pabeigsi tu augstskolu, tā kā programmēt nemācēsi, tad iesi par ierēdni... un drāzīsi mūs programmētājus... un izzagsi valsti... lai veicas
Hmm, izskatās, ka tos miljonus man neredzēt (un procentus no tiem arī), "Latvijas lepnumam" mani laikam arī neieteiks par to "dzīvības glābšanu"...
---
Bet jautājums ir sekojošs - lūdzu palīdziet atrast metodi kā aprēķināt optimālo sievetes kāju pavēršanas leņķi, lai tiktu līdz 4. kursam bez zināšanām. Tikai, lūdzu, neizsakiet minējumus, ja Jums ir kādas idejas, tad pamatojiet tās ar matemātiku/fiziku/ķīmiju.
P.S. hmm, varbūt Samurajs to varētu noformēt kā konkursu - research kānekā...