Optimālā leņķa aprēķina metode.

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

ob1
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2959
Pievienojies: 23 Mar 2009, 22:01
Reputācija: 0
Atrodas: Sigulda

Optimālā leņķa aprēķina metode.

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 12:22

Pāris dienas atpakaļ saņēmu skaipā ziņu, ka viens no hinduistu dieviem vēlas ar mani runāt.
Nu labi, apstiprināju kontaktus, izrādījās nav nekāds dievs - viens putniņš iečivināja kādai studentei (pupi uz priekšu, vēders uz iekšu) manu skype adresi. Tad nu panesās sarakste (citēju saīsināti):

Studente: Labdien! griežos pie Jums pēc palīdzības pie FoxPro. Man vajadzeetu vienu mazu programmiņu, un ir luugums vai par attieciigu samaksu Juu vinju vareetu uztaisiit?
Programminja šāda: Forma, kas nodrošina jauna ieraksta pievienošanu datu bāzei - tabulai, labošanu un attēlošanu ekrānā. Vēl arī būtu vēlams iespēja izvadīt visu Wordā, bet tas nav arī tik būtiski.

ob1: a kas par datiem tajā tabulā? jebkādi?

Studente: Uzņēmuma nosaukums, reģistrācijas nummurs, licences numurs, datums kad licence izdodta, datums līdz kuram licence derīga, piezīmes. tas laikam viss.
cik jums laika paietu šādu programminju taisiit? Negribu Juusu laiku teereet! kaa ar samaksu?
Tā bez maksas nevar, jūs esat speciālists un Jūsu laiks maksā naudu :) plus tā programma nav nemaz tāds sīkums - man tā ir dzīvības glābšana :)

ob1: cik saprotu, tas vajadzīgs studijām. Kāda specialitāte?

Studente: jā, studijām gan. Īstenībā lai nokārtotu praksi. mācos informācijas tehnoloģijas

nu labi, uzcepu progu (kādas 10 rindiņas koda):
Image

Studente: Milzīgs paldies :) Tagad palieku parādā miljonus, izskataas, ka viss ir un straadaa super :)

ob1: hmm man ir daži jautājumi, var?

Studente: noteikti!

ob1: 1) kurā kursā esi?

Studente: 4.

ob1: 2) kāds ir optimālais sievietes kāju pavēršanas leņķis (grādos), lai bez zināšanām tiktu līdz 4. kursam?
(tīri zinātniska interese)

Studente: 0 graadi...

ob1: hmm... laikam būs jāpastudē kamasutra... 0 grādi - varētu būt interesanta poza
nu jā, pabeigsi tu augstskolu, tā kā programmēt nemācēsi, tad iesi par ierēdni... un drāzīsi mūs programmētājus... un izzagsi valsti... lai veicas

Hmm, izskatās, ka tos miljonus man neredzēt (un procentus no tiem arī), "Latvijas lepnumam" mani laikam arī neieteiks par to "dzīvības glābšanu"...

---

Bet jautājums ir sekojošs - lūdzu palīdziet atrast metodi kā aprēķināt optimālo sievetes kāju pavēršanas leņķi, lai tiktu līdz 4. kursam bez zināšanām. Tikai, lūdzu, neizsakiet minējumus, ja Jums ir kādas idejas, tad pamatojiet tās ar matemātiku/fiziku/ķīmiju.

P.S. hmm, varbūt Samurajs to varētu noformēt kā konkursu - research kānekā...

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1632
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 13 Jan 2010, 12:54

Tādi gadījumi būs vienmēr :) Sakari priekšniecībā!

WerNeo
Lietpratējs
Atbildes: 1805
Pievienojies: 14 Aug 2007, 01:27

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 13:16

Neko jau 4. kursā uzdevumi. :D Pieņemu, ka studentīte samānījās.. ja pareizi atceros, kaut ko tādu prasa kādā 2. kursā un arī, tikai kā vienu no sākuma darbiņiem. Kaut kas te īsti nelīmējas kopā.

Bet par to kāju platumu, es tā neteiktu. Vienkārši ir daļa meiteņu, kuras ir uzcītīgas "izbīdītājas", lai izbrauktu haļavna. Vienam kursa biedram palūdz vienu mājas darbu, otru - otram. Eksāmenam sadabū špikerus no cītīgākajiem špikeru gatavotājiem. un tā aizkuļas un izkuļas... gandrīz bez zināšanām. :) Bet varbūt kursa biedrs, kurš perfekti izvilcis sev līdzi šādu meiteni, studijas spiests pabeigt bez augstākās izglītības, jo nespējis dabūt 4-ku piemēram lineārajā algebrā. :)

APOC
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 525
Pievienojies: 05 Feb 2009, 02:51

Post no APOC » 13 Jan 2010, 13:26

Njā...šitas pat diezgan triviāls risinājums, kuram arī bez zināšanām nedaudz pagŠglējot var rast atbildi.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 13 Jan 2010, 17:29

Š itas gadījums varētu būt reāls kādā maksas privātskolā a la 'Turība'. Samaksā savu mācību maksu un pēc 4-5 gadiem nāc pakaļ diplomam. Bet kaut kādi darbeļi priekš atskaites skolai tomēr vajadzīgi.
Image

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Atrodas: Rīga

Post no shady » 13 Jan 2010, 22:01

ob1 - Vecīt, ko tu brīnies? 2.kursā ir studenti (lasi: studenti nevis blondīnes), kas pat nezin kā windu pārinstalēt....
Es zinu, es arī agrāk tam neticēju...
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

Crow
E-žurnālists
Atbildes: 5391
Pievienojies: 10 Mai 2009, 14:22
Atrodas: Ir

Post no Crow » 13 Jan 2010, 22:10

Š īs sarakstes publicēšana ir tieši tikpat ētiska kā tas, ka es, nedomājot par sekām, darīju zināmu minētajai studentei džedaja skaip kontaktu bez viņa paša piekrišanas.

Bet lai nu nebūtu noslēpums, ka gan informācijas tehnoloģijās, gan vispār iegūstot uz papīra kādu profesiju vai grādu vismaz ļoti lielākā daļa tiek cauri bez zināšanām. Tāpēc šis gadījums diez vai būtu kāds jaunums vai īpaši izceļams starp pārējiem; tādi notiek visapkārt un katru dienu.

Skaidrības labad piezīmēšu, ka minētais uzdevums nav skolas uzdots. Tam gan nav būtiskas nozīmes.

Pēc pārdomu momenta secināju, ka pašam man arī sevi jāpieskaita pie diletantiem. Daudz kur esmu izbraucis un visur vēl neesmu paspējis. Bet šai pasaulē visi grib atrast vietu zem saules.

Ko iemāca konkrētais starpgadījums? Turpināt blefot, līferēt, līst un čakarēties. Un neuzticēties. Paldies :>
Дебилы, бл*ть...

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 13 Jan 2010, 22:37

Ob1, fail...

Pats esmu palīdzējis studentiem. Jo uzdod jau daudz ko netēmā, vienk. lai būtu minimālas vispārējas zināšanas kā tas vis darbojas.

Pagājušo nedēļu draugam kas studē sabiedriskās attiecības, uztaisīju mājaslapu. Viņam jānodod bija diskā. Un tad es iedomājos cik ilgi ir jāmācās lai parastu html, css mājaslapu uztaisītu pēc visiem standartiem. Un diez vai, vel jebkad viņam pie tās lietas būs jāatgriežas.
Last edited by Wuu on 13 Jan 2010, 22:39, edited 1 time in total.
Image

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 22:38

Crow, runājot par ētiku...

Uz meliem un krāpšanos nevar uzbūvēt sakarīgu ētisko sistēmu. Nevar. Tāpēc nevajag man mācīt kas ir ētiski, sākumā ar sevi tiec galā...

Likumu valodā studentes darbībās ir krāpšana, a tu esi līdzdalībnieks... es pabļāvu - ei, tauta, mūs apzog, un tāpēc esmu sliktais?

Hmm, es tikai nekādi nevaru izdomāt - vai publicēt tās studentes vārdu/uzvārdu/e-pastu vai nē...

Wuu
E-žurnālists
Atbildes: 2918
Pievienojies: 23 Aug 2008, 10:32

Post no Wuu » 13 Jan 2010, 22:40

ob1 wrote: Hmm, es tikai nekādi nevaru izdomāt - vai publicēt tās studentes vārdu/uzvārdu/e-pastu vai nē...
Bildi un telefona numuru, vel?
Image

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 22:42

Bilde arī ir pieejama, tel. nr. nav... bet domāju, ka varētu sameklēt, ja nebūtu slinkums...

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 22:43

Publicē augstskolu, kuru čakarē šis indivīds! Vārds Uzvārds te neko nedos. Crow! Vai patiesi Tev galvenais ir papīrs nevis zināšanas?

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 22:52

WerNeo, augstskolu arī nezinu... bet domāju, ka Crow zina...

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 23:01

Nedod die's, ka šī meitene pēc tam tiek kādā amatā, kurā viņu iebīda kāds paziņa. Un tad viņa mums visiem klārēs, cik mums visiem ir nepieciešams izglītoties, lai saprasu, kāpēc tā vai cita iestāde izmanto tik daudz līdzekļu printeru (piemēram) iegādei.

Un mēs vēl valdību lamājam... Kā jau teicu, viss sākas no tautas. Tauta - zagļi!

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 23:05

WerNeo, taisnība Tev... nekur citur ar tādām zināšanām darbu nedabūt - tikai par ierēdni jāiet... tāpēc vajag šamējos mušīt nost kamēr vēl mazi...

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 13 Jan 2010, 23:16

Izgāzt dusmas uz konkrētu personu, kas gadījuma pēc trāpījās zem rokas? Tad ar ko atšķirās vieni nost mušītāji no tiem otriem? Gadījums nav unikāls. Bet par tādu tika padarīts.

Jābeidz šī ambrāža, pirms te tiešām panesās vārdi, uzvārdi un pārējās detaļas. Tas jau tagad ir gandrīz zīmogs uz pieres, tas nav tā vērts un taisnību meklēt nemaz neesmu nācis.
Дебилы, бл*ть...

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 23:19

Aha, Crow, turpināsim klusēt un skatīsimies tālāk kā izzog mūsu valsti... vai arī vienreiz sāksim kaut ko darīt?

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 23:25

Crow. Ja šis cilvēks mācītos informācijas tehnoloģijas un vērstos pie Ob1 kādā matemātiskā jautājumā, es te pat neiepīkstētos. Bet uzdevums, kuru prasa meitene no 4. kursa, nu nedrīkst paslīdēt garām nepamanīts. Š o vajag "pacelt" žurnālistu līmenī, lai parāda, kāda tagad izglītības sistēma. Vajadzētu šo meiteni pārmest uz politologiem. Tur lai "mācās".

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 13 Jan 2010, 23:31

A ko vēl? Es neesmu nācis pasauli lāpīt, glābt cilvēci no posta vai nest apgaismību un svētību. Jēzus, ka viņu nelabais. ÄŒelovek čeloveku volk... man būs no kaut kā jāpārtiek. Ar vai bez papīra, visiem nepietiek, tur arī ir tā nelaime.

Ne tur aizgāja "mācīties", bet - savā gadījumā saku - es neapstāšos pusceļā, pat ja esmu kļūdījies. Augstākā izglītība ir stereotips, neviens džedajs to neizsitīs ne no vecāku galvām, ne no sabiedrības domas.

Kad tā izglītības sistēma ir bijusi "pareiza"? Un "politologos" ir savādāk? Tukša diršana ir pilnīgi visur. Arī te tagad.
Дебилы, бл*ть...

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 23:34

Crow. Tā mēs valsti nepacelsim, ar šādu tavu pārliecību! :) Un turpini vien vainot valdību visās savās likstās.

Ob1. Man tāda dziļa aizdoma, ka Crow pats/pati ir tā 4. kursa students/studente :)

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 13 Jan 2010, 23:38

Nu lai takš meitene kuļās cauri kā grib, nevajag jau tāpēc apriet kā hiēnu baram. Tāpat viņu ņems strādāt tikai tur, kur viņa reāli pratīs veikt savus pienākumus, nepratīs - atlaidīs, un pilnīgi vienalga kādā veidā viņai kautkāds štrunta papīrelis dabūts.

Kungi, esiet taču džentlmeņi! :)

Gribat mainīt sistēmu, sāciet ar galvu - "mērkaķu paviljonu" , jeb mafiju ( Valdību - Saeimu).
Last edited by Evers on 13 Jan 2010, 23:45, edited 2 times in total.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 13 Jan 2010, 23:42

Nē, jāsāk ar cilvēkiem... "Galva" ir tikai 100 cilvēki, bet zagļu domāšana ir lielākajā daļā tautas. Problēma ir tā, ka mēs katrs sev negribam atzīt, ka katrs ir līdzatbildīgs pie izzagtās valsts un norādām tikai uz 100 cilvēkiem.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 13 Jan 2010, 23:46

WerNeo, nē tā meitene nav Crow, točna zinu.

Evers, atkal valdība pie visa vainīga?

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 13 Jan 2010, 23:49

WerNeo, kādā gan veidā? Vainīgs ka šeit dzīvoju, ka maksāju nodokļus, ka gāju valsts apmaksātā skolā, ka iepērkos, ka maksāju elektrību, ka pērku benzīnu utt.... ? Ka nobalsoju par tiem kam ģīmji sakarīgāki?, jo zem ģimjiem jau tāpat nekā laba nava, mafijas biedri tik. Bļāviens tu pasaki kā es IZZAGU, KÄ€, kā es esmu vainīgs?
Absurds kautkāds.

P.S Milzīgs FUI!, tam, kas kautko publicēs par to meiteni, tomēr viņa tērē gana naudas tam, sabojāsiet viņai vēl dzīvi.
Last edited by Evers on 13 Jan 2010, 23:50, edited 1 time in total.

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 13 Jan 2010, 23:50

WerNeo et al.: valsts pacēlājs atradies. Traģikomēdiju netaisi.

Es nevainoju valdību nelaimēs. Tieši otrādi. Es dzīvoju ar pārliecību (nē, kur nu... esmu "pieslējies" tai kliķei), kas vaino pašu tautu un esmu to norādījis vairākkārt tepat Notepad.

Zin, tikai greizāku apgalvojumu par tavām dziļajām aizdomām man nav nācies dzirdēt kopš pagājušās ceturtdienas. Man nav problēmu mēģināt palīdzēt kursabiedriem. Esmu to darījis vairākkārt, tāpat kā ir palīdzējuši man.

Varbūt tieši tāpēc ir jāiziet vidusskola un tālāk, ja ne kam citam noder. Iemācīties sadarboties un izpalīdzēt, nevis pasludināt sevi par mesiju un interneta plašumos sludināt, kā visi zog un kādi visi citi ir morālie tizleņi.
Дебилы, бл*ть...

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 13 Jan 2010, 23:52

šoreiz ob1 pilnīgi pareizi rīkojās, tādas "studentītes", kas pie noteikta kāju leņķa (arī saldējumam līdzīga priekšmeta baudīšanas mākslas pēc) ir absolvējušas augstskolu, nekad nav trūkušas. Starp citu, tas attiecas arī uz čaliem, tur gan ir citi apmaksas veidi, manā laikā ļoti populārs bija Ararats, vai vismaz Baltais Stārķis.
viegls rokenrols pa radio

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 13 Jan 2010, 23:57

Ja jums, cienītie, šis gadījums kalpos par kārtējo (diez vai) vai Pirmo Soli cilvēces "atveseļošanā", atgādiniet šiem dažiem ķērcējiem (un čivinātājiem)... niecīgajiem tieši par šo gadījumu, kad būsiet tur augšā, kur ar nekļūdīgu a la Ä€dolfs H. domāšanu vadīsiet valsti un pasauli pareizi un profesionāli, ar vārdiem "Jedem das Seine" uz lūpām. Es atzīšu savu maldu postīgumu un kliegšu par visiem skaļāk "Gott mit uns".

aoma, "tavā laikā"? Tavā laikā? Tad iznāk, ka ne jau nesenā krīze vai šmīze ir par pamatu visām apkārt notiekošajām glupībām. Tā bija visos laikos, visās paaudzēs un tā ir tagad un tā būs. Vecie buki nevar pārdzīvot faktu, ka jaunie, kaut arī nepamatoti, bet tiek "žēloti" vairāk.
Дебилы, бл*ть...

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 14 Jan 2010, 00:11

Crow wrote:Varbūt tieši tāpēc ir jāiziet vidusskola un tālāk, ja ne kam citam noder. Iemācīties sadarboties un izpalīdzēt, nevis pasludināt sevi par mesiju un interneta plašumos sludināt, kā visi zog un kādi visi citi ir morālie tizleņi.
Es tev arī klātienē pateiktu to, ko domāju šajā sakarā! :) Savus "papīrus" arī varētu parādīt. Redzu, ka arī vidējo izglītību esi dabūjis "pa blatam".

Skumji, ka tev godīgums šķiet traģikomēdija.

Bet Evers taisnošanās patiesi ir traģikomēdija!
Last edited by WerNeo on 14 Jan 2010, 00:21, edited 1 time in total.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20

Post no shady » 14 Jan 2010, 00:19

Negrasos nevienam klupt virsū, bet izteikt tik savas domas. (mazliet esmu iedzēris - kā nekā jubileja taču:D)
Cilvēks "izbaruc visur cauri" un dabūn savu izglītības papīru. Protams, ka izglītībai nav nekādas nozīmes, ja pats to paralēli nav mācījies un rakņājies pa internetu/bibliotēku, lai pilnveidotu savas zināšanas - kur nu vēl, ja pat to mazumiņu nav apguvis, ko cenšas iemācīt skolā.

Pastāv 3 varianti (populārākie):
1) Cilvēks strādā citā darbā ar nesaistītu darba specifiku, ko apguvis. Izglītības papīs kalpo tikai "atskaitei", lai iegūtu/nezaudētu savu darbu, jo ir augstākā izglītība kā tāda.
Secinājums => man pilnīgi vienalga, vai ta man žēl, ak cilvēks kur strādā?
2) Cilvēks dabūn tomēr darbu šajā profesijā, kur "izbrauca cauri".
Secinājums => kaitē gan IT (vai vienalga kur - runāju vispārīgi) sfērai (arī konkrētajai darba vietai) + iespējams, dēļ kāda pastulba konkursa atlasītāja, darbu nav ieguvis cilvēks bez izglītības, bet ar daudz plašākām zināšanām un vēlmi pilnveidoties.
3) Iegūst kādu vadošu lomu darbavietā. Iespējams, ka kļūst par 2.punkta pastulbo konkursa atlasītāju un nepieņem nevienu bez attiecīgās izglītības - sīkāk jau tāpat nespēj kompetenti novērtēt (pie sevis nodomā - ja jau es pat neko nezinot pabeidzu augstāko, tad jau šitie pamuļķi vispār neko nespēj izdarīt...).

Neesmu jau ar nekāds pasaules lāpītājs, bet dažreiz tas liekas tik nožēlojami....
Last edited by shady on 14 Jan 2010, 00:23, edited 1 time in total.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 14 Jan 2010, 00:19

Un kad es teicu, ka Crow ir losis, mani par muļķi apsauca. Atceries- tu esi tas, kas ir tavi draugi. :) Dzīvs pierādijums. :* Pie tam ar kādam tiesībām tu bez cilvēka atļaujas vispār dali kontaktus pa labi pa kreisi?
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 14 Jan 2010, 00:25

Crow wrote: Tad iznāk, ka ne jau nesenā krīze vai šmīze ir par pamatu visām apkārt notiekošajām glupībām. Tā bija visos laikos, visās paaudzēs un tā ir tagad un tā būs.
Jā, tā būs... nelaime tāda, ka esmu ideālists, kas ar to nespēj samierināties... un kad man sit pa vienu vaigu, es otru nepagriežu, bet maucu pretī tā, ka maz neliekas...

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47

Post no aoma » 14 Jan 2010, 00:30

Crow, būtu muti pievaldījis, nav svarīgi, kāds laiks, mans vai tavs. Svarīgi ir, ka VISOS laikos dīkdieņi šādi pamanās izlīst cauri visam tam, kur normāli vajadzētu kaut nedaudz smadzenes piepūlēt, kamieli atstājot ēnā. Un pēc tam tikpat veikli pamanās salīst visādos svarīgos posteņos, kā rezultātā esam tur, kur mēs esam. Uzminēji - pakaļā.
viegls rokenrols pa radio

Crow
E-žurnālists

Post no Crow » 14 Jan 2010, 00:32

Dažreiz nožēlojami. Jā, ir nožēlojami, bet vienmēr ir daži cilvēki, kas ir nožēlojami. Vai man (mums) iet nošauties, kad par to uzzina(m)?

Ļoti grūtā problēma - te ir sastapušies ideālisti. Ideālisma pamatā ir tas, ka nekādos apstākļos otras puses doma nav pilnībā pieņemama. Ideālu problēmas atrisina tikai karā vai metot mieru un ejot gulēt. Karš pret jums man nav pa spēkam. Un nemaz nevēlos, lai būtu.

Nīče ir teicis "Ir jūsu patiesība, ir mana patiesība. Īstā patiesība, vienīgā patiesība - tā vispār neeksistē.".

Meistars Joda ir teicis "Meditate on that you need...", "Too powerful become you have... Still much to learn you have.".

EOF.
Дебилы, бл*ть...

Andress
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 567
Pievienojies: 13 Jūl 2009, 15:31

Post no Andress » 14 Jan 2010, 01:02

End-Of-Fail? Š aubos...
Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?

elvisburdajs
E-žurnālists
Atbildes: 1028
Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54

Post no elvisburdajs » 14 Jan 2010, 01:16

Shady viedoklis man šķiet vispareizākais.. :)
ob1, Kāda cita nomelnošana un kontaktu dalīšana, neceļ tavu reitingu citu acīs.

prusaks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 262
Pievienojies: 26 Feb 2007, 20:34

Post no prusaks » 14 Jan 2010, 01:57

Neko sliktu jau negribās teikt, bet Latvijā vidusskolu nesen pabeidzu, tad pieļauju, ka situācija ir līdzīga tālākajās mācību iestādēs. Tas ko māca skolās, lai arī cik liels āmurs esi un ja neesi garīgi slims, var iemācīties visi(tīri manas domas). Problēma ir citur - negrib iemācīties. Standarta vidusskolas situācija. Notiek stunda, blondīnes runā savā starpā, pēc kāda laika ir kontroldarbs, neko nezin - nekāds pārsteigums. Tā paiet pusgads, pēc 1-2 nedēļām ir jāizliek atzīmes. Skolotājs/a saka blondīnei, ka sūdi vagā un atzīmi izlikt nevarēs. Blondīne no sirds paraud, skolotājam paliek viņu žēl un ieliek 4 vai arī iedod kādu vieglu darbu, lai varētu 4 ielikt. Nākamajā pusgadā notiek tieši tas pats. Skolotājus par šādu rīcību nekad neesmu sapratis, bet nākotne liekas melnākās krāsās. Sanāca parunāt ar matemātikas skolotāju. Skolēni ar katru gadu paliek ar vien "tupāki", lēnāk domājoši utt. Laigan man sanāca vidusskolā trāpīties sakarīgā klasē, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, tos pašus matemātikas kontroldarbus pildot, mums vajadzēja ~15 minūtes vairāk laika(protams, ne visiem, bet vidēji).

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 14 Jan 2010, 06:15

Varen plaša tēma... no studentes aizgājām līdz Ä€dolfam un gāzes kamerām :D

Bet kas attiecas uz valsts izzagšanu, mērkaķu paviljonu, un vispārējo bardaku - tiem, kas pie varas, vēl ir padomijas izglītība, kas saturēja tēzi, ka sociālismā viss pieder tautai. Tātad es esmu tauta, un varu brīvi lietot valsts īpašumu, un izrīkoties ar to, kā vēlos, jo tas ir mans!
Nu nezin, cik paaudzēm jānomainās, lai izskaustu šo netikumu...
Image

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 14 Jan 2010, 08:33

te nekad nekas nemainiisies.
latvija ir paaraak maza un tauta ir paaraak stulba, plus veel rads un pazinja uz katra solja :>
ne velti civilizeetaas valstiis uzspljauj latvijas diplomiem...

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55

Post no Aldis » 14 Jan 2010, 09:29

Vsp. to ķīmiķošanos iekš FoxPro + Wordā nevar nosaukt par programmēšanu, brīnos ka kaut ko tādu māca vispār - kur nu 4 kursā! :D Ja nemaldos, tad kautkas tāds ir otrā kursa pamats!
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

msh
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3460
Pievienojies: 06 Apr 2007, 12:21
Atrodas: Latvija

Post no msh » 14 Jan 2010, 17:55

drunk_lizard wrote:te nekad nekas nemainiisies.
latvija ir paaraak maza un tauta ir paaraak stulba, plus veel rads un pazinja uz katra solja :>
ne velti civilizeetaas valstiis uzspljauj latvijas diplomiem...
Visa rietumu civilizācija degradējas - pie vainas alkohols, citi netikumi, varbūt arī ģenētiski iemesli, kas to lai zina. Tik starpība ka latviešiem kopā ar vēl bariņu austrumeiropas tautu dzīve un pagātnes sekas vismaz ir uzspiedušas kaut kādu nepieciešamību apgūt šādas tādas izdzīvošanas iemaņas, kādas rietumvalstu iedzīvotājiem nav vispār :D
PAKAĻROKS - Fusion A4-5000/ASROCK QC5000-ITX/WIFI/8 GB DDR3 1333/FSP200 50GSV-5K/ST2000VM003-1CT164 2 TB Seagate Pipeline HD/vecs mazs IBM keiss/winxp x64/2 ventilatori

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 14 Jan 2010, 22:28

Man rodas jautājums, kurš no jums darbā izmanto FoxPro, man tehnikumā otrajā kursā bija FoxPro, bet tur es laidu muļķi, jo nesaskatīju jēgu tam kur viņš dzīvē varētu noderēt, jo kaut vai Access ir FoxPro alternatīva.

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 14 Jan 2010, 22:39

Es izmantoju darbā FoxPro.
Hmm, un Access galīgi nav FoxPro alternatīva... patiesībā nezinu nevienu alternatīvu, tāpēc izvēlējos FoxPro.

WerNeo
Lietpratējs

Post no WerNeo » 14 Jan 2010, 22:42

Izlasīju normis_161 ierakstu, sapratu, ka kaut kas nav gluži tā, ka sapratu. Izrādās, es par "dziļu" pieķēros šai tēmai. Man, otrajā kursā kas līdzīgs bija jārada iekš C++ (izmantojot bināros failus kā datu bāzi).
Last edited by WerNeo on 14 Jan 2010, 22:44, edited 2 times in total.

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 14 Jan 2010, 22:42

Un ar ko tad FoxPro ir labāks piemēram par Access, kāpēc tad tev to tieši sanāk darbā izmantot?

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 14 Jan 2010, 22:46

ob1 wrote:Es izmantoju darbā FoxPro.
Hmm, un Access galīgi nav FoxPro alternatīva... patiesībā nezinu nevienu alternatīvu, tāpēc izvēlējos FoxPro.
MS Visual Studio nav līdzīgs?

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 14 Jan 2010, 22:47

Nu nezinu labāks vai sliktāks, bet tās ir pilnīgi dažādas valodas dažādiem mērķiem...

Access der studentiem un advancētiem useriem kādu datubāzi uztaisīt.
FoxPro ir domāts profesionāļiem - pavisam citas iespējas, bet līdz ar to valoda sarežģīta.

APOC, Visual Studio nav valoda, ja kas.

APOC
Reģistrēts lietotājs

Post no APOC » 14 Jan 2010, 22:50

ob1 wrote:APOC, Visual Studio nav valoda, ja kas.
Tā ir vide.
Jautājums bija vai iekš Visaul Studio nevar veikt tādus pašus brīnumus. Kaut gan ko es prasu, var!

ob1
Reģistrēts lietotājs

Post no ob1 » 14 Jan 2010, 22:57

APOC, Visual Studio sastāvā nav datubāzes valodas, cik zinu... nu jā, iekš C var visu uzrakstīt (un ko nevar, var piekodēt ASMā), bet tad ir reizes 20 vairāk darba...

Pievienot atbildi

Return to “Humors un Joki ”