Video karte un filmas veidošana
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Video karte un filmas veidošana
Vai video kartes parametri ietekmē video apstrādes programmu darbu? Piemēram, real-time-effects. Vai konvertēšanas laiku.
Autor Loading, sen neesmu ar ATI kartēm krāmējies, bet nVidia PHYSX un Cuda tehnoloģijas ievērojami ietekmē datora veikstspēju uz video konvertēšanu.
ps. tas it kā sākot no 8xxx sērijas kartēm skaitot. ja ir kāds gudrāks, lai palabo, kā jau teicu, video, kopš vairs nedzenāju spēļukus, man ir sekundārs
ps. tas it kā sākot no 8xxx sērijas kartēm skaitot. ja ir kāds gudrāks, lai palabo, kā jau teicu, video, kopš vairs nedzenāju spēļukus, man ir sekundārs
viegls rokenrols pa radio
ieguvums varētu būt, ja paņemsi kādu lētu desktop karti, piemēram, ati hd3650 un softmodosi draiverus uz ekvivalentu fireGL karti. 
Adobe After Effects pats neatbalsta gpu renderingu, bet tikai plugini kuriem ir gpu renderēšanas atbalsts.
Cik pastījos netā, tad ar Pinnacle ir tas pats.
Rela-time effects, tu gribi ķipa filmēt un lai tajā pašā laikā, lai tev programmā tiek apstrādāta darbība ar effektiem. Adobe after effects var to izdarīt. Tik vajg speciālu pluginu un tad tev atliks piespraust kameru pie PC un vari sākt. Pats nēsmu to mēģinājsi, jo man nav kamers, ja būtu tad izmēģinātu, bet tas ir iespējams.
Cik pastījos netā, tad ar Pinnacle ir tas pats.
Rela-time effects, tu gribi ķipa filmēt un lai tajā pašā laikā, lai tev programmā tiek apstrādāta darbība ar effektiem. Adobe after effects var to izdarīt. Tik vajg speciālu pluginu un tad tev atliks piespraust kameru pie PC un vari sākt. Pats nēsmu to mēģinājsi, jo man nav kamers, ja būtu tad izmēģinātu, bet tas ir iespējams.