šito trubu laikam njemshu!
Labs telefons pa lēto
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Labs telefons pa lēto
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...
- osh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 222
- Pievienojies: 05 Jūn 2007, 13:15
- Reputācija: 0
- Atrodas: Belfast, NI
Kas jūs abi smadzenes šorīt esat pakaļā sabāzuši?
Tas savā laikā bija viens no krutākajiem telefoniem vispār un šobrīd vēl joprojām ir vienkārši klasiska vērtība.
**dritvai kociņ**, ne jau visiem ir vajadzīgs, lai telefonā ir iebūvēts anālais vibrators, 5 dažādu izmēru konservu attaisāmie un sapieru lāpstiņa.
Tas savā laikā bija viens no krutākajiem telefoniem vispār un šobrīd vēl joprojām ir vienkārši klasiska vērtība.
**dritvai kociņ**, ne jau visiem ir vajadzīgs, lai telefonā ir iebūvēts anālais vibrators, 5 dažādu izmēru konservu attaisāmie un sapieru lāpstiņa.
I Don’t Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn’t Die
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Neapstrīdu, ka pēc BBP smadzene sarāvusies čokurā, bet kas mēs mazohisti vai antikvāri esam, ka jāpērk par tādu naudu trubu ar minimālām iespējām? Būtu vismaz ar pāris briljantiem izrotāts, tad nu vēl tā...
Vēl krutāk būtu izmest laukā visus mp3 un CD pleijerus un klausīties plates ar gramofonu, kam tas gulbja kakls... arī tas klasiska vērtība! Un adatiņu laiku pa laikam pret ķieģeli uztrīt

Vēl krutāk būtu izmest laukā visus mp3 un CD pleijerus un klausīties plates ar gramofonu, kam tas gulbja kakls... arī tas klasiska vērtība! Un adatiņu laiku pa laikam pret ķieģeli uztrīt

Nuuuuu....3310 tā ir klasika - tam es piekrītu. Es ar pasen vēlējos vienu vecu tel titāna korpusā, jo vnk patīk pēc stila.
Vienīgais, kas attur pirkt vecu tel = baterija...:/ diemžēl tā ir. Lai arī var nopirkt baču, tas tomēr ir mēsls, kas neko neturēs...
Bez tam - runājot par plašu atskaņotāju - cik tādi taagd maskā? Ja nekļūdos, tad ap 300ls ++, jo tas tagad pieder pie ekskluzīvās tehnikas.
Vienīgais, kas attur pirkt vecu tel = baterija...:/ diemžēl tā ir. Lai arī var nopirkt baču, tas tomēr ir mēsls, kas neko neturēs...
Bez tam - runājot par plašu atskaņotāju - cik tādi taagd maskā? Ja nekļūdos, tad ap 300ls ++, jo tas tagad pieder pie ekskluzīvās tehnikas.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Viena vērtība man iepatikās- akumulatora darbības laiks- tas man nozīmē ļoti daudz! Pat tagad man telefons ar minimālām iespējām- kamera- nelietoju jo slikta, mp3- nepastāv, amiņa-1mb, krāsainais displejs- jeb nokia 3200. būtu mierā lietot pat vecāku modeli, kam labāks aķītis, bet samērā pieklājīgs izskats un nemaksā pārāk dārgi- virs 80 ls
. es labāk taupu naudu un nopērku kaut ko labāku par mobilo telefonu.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
osh wrote:Kas jūs abi smadzenes šorīt esat pakaļā sabāzuši?
tad es labaak 3310, nekaa shito. Un, manuprāt, ja kāds šitādu tagad nopērk pa 156 Ls, ir vai nu kkāds pensionārs kurš izlīdis no meža, vai kāds biezais pa "prikolam"
Toreiz, kad braucu ar PB-70 34-tajā gadā, šitā te nebija, toreiz bija savādāk...
Kas nu kuram vajadzīgs.Man pašam ir bijuši visādi mob.,piebāzti ar visādām figņām.Beigās sapratu,ka man vajag tikai zvanīt.Tāpēc pa diviem aliem dabūju Nokia 3300.
Ja pazaudēšu-nebūs nekāda bēda.
Un ir viens liels mīnus visiem man zināmajiem tel.-nav izdomāta ierīce,ar ko normāli alus pudeli ataisīt!!!
Ja pazaudēšu-nebūs nekāda bēda.
Un ir viens liels mīnus visiem man zināmajiem tel.-nav izdomāta ierīce,ar ko normāli alus pudeli ataisīt!!!
sony-ericsson T-100 agrāk lietoju, vienmēr izmantoju pudeļu attaisāmā vietā. pēc tam lietoju kkādu tipo "kruto" trubu un konstatēju, ka kas der visam, neder nekam. tagad lietoju samsung C-100 un nav nekādu problemu. vakar pat izkrita no 4. stava loga uz betona, bet tapat vēl strādā
- normis_161
- E-žurnālists
- Atbildes: 436
- Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Nu pensionārs šito nepirks.ja kāds šitādu tagad nopērk pa 156 Ls, ir vai nu kkāds pensionārs kurš izlīdis no meža, vai kāds biezais pa "prikolam"
Prikolam varētu kādu veco labo Nokiju(kam čipu ar visu karti vajadzēja stūķēt iekšā.Pats tādu labprāt iegādātos,bet kur lai ņem normālu akumulātoru?)
156ls ir par daudz.80ls būtu pieņemami.Man darbā diviem večiem šitādi ir lietošanā.(atkārtoti iegādāti)
Biznesa klases truba.Nav ne vainas.Vienīgi cena neatbilstoša.