Kā vienu no smieklīgākajiem spamiem varētu uzskatīt šo te:
un šis jau laikam vēl kādam ir aizgājis.i am labdarības nosaukuma redzu savu profilu šodien www.zip.lv un tas nāk interesē arī jūs es gribētu būt jūsu draugs un es, piemēram, sūtīt e-pastu uz mani charityzarrki@yahoo.in adresi, lai i sniegs jums manu attēlu, lai jūs zinātu, i am.Remember attāluma un colure deva nav svarīgi, kas ir svarīgākais ir mīlestība un understanding.i esmu wating Lai lasītu lovely note ....
i am charity by name i see your profile today www.zip.lv and be come interested in you also i will like to be your friend and i will like you to send an email to me charityzarrki@yahoo.in address so that i will give you my picture for you to know whom i am.Remember distance and colure dose not matter what is important is love and understanding.i am wating to read your lovely note...
Ja godīgi, vai tad tiešām ir tik grūti aizsargāt to e-pasta adresi no mail graberiem, kuri savāc visus aktīvos mailus un tad vai nu sūta spamu, vai arī mail datubāzi kādam uzsit gaisā.Efektīva reklāma interneta vidē.
Sīkakai informācijai rakstiet Mums uz e-pastu vai zvaniet pa telefona numuru 22440876.
Pieredze jau 2 gadi, vairāk kā 100 apmierinātu klientu.
Reklāmas iespējas vairāk kā 85 valstīs.
P.S. Ja informācija, varētu ieinteresēt, Jūsu biznesa partnerus, paziņas, draugus, tad lūdzu parsūti viņiem vēstuli.
--------------------------------------------------------------------------------
Ja Jūs turpmāk nevēlaties saņemt no mums reklāmas sūtījumus, tad uzrakstiet e-pastu uz simonarievkalne@inbox.ru
vbdablyiilzhrwrovovsmuhqicpzlzsskvs
Vai tad tiešām tik grūti ir izveidot kaut kādu web mail formu, like ss.lv.