nokia servisa instrumenti?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

jupis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 212
Pievienojies: 27 Okt 2009, 23:14
Reputācija: 0
Atrodas: RĪGA

nokia servisa instrumenti?

Post no jupis » 04 Feb 2010, 15:29

sveika tauta !
Interesē jautājums kur varētu tādus brīnumus nopirkt ?
pagaidām izlīdzos ar isu kas ir pa rokai :D bet tas nav prātigi reizēm vajag speciālos instrumentus :) kur tādus varētu npirkt :)

TokRa
Mrs. Positivus
Atbildes: 893
Pievienojies: 22 Feb 2009, 09:42
Atrodas: Rīga

Post no TokRa » 04 Feb 2010, 16:25

Un precīzāk, lūdzu.
Jautājumi? Komentāri? Sazinies: +371 22077022
Kvalitatīvs hostings par saprātīgu cenu: Valsts.Lv
Bezmaksas e-pasts visiem: GW.Lv

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19

Re: nokia servisa instrumenti?

Post no Jaunzems » 04 Feb 2010, 16:28

jupis wrote:sveika tauta !
Interesē jautājums kur varētu tādus brīnumus nopirkt ?
pagaidām izlīdzos ar isu kas ir pa rokai :D bet tas nav prātigi reizēm vajag speciālos instrumentus :) kur tādus varētu npirkt :)
mazais sešstūrītis, lodāmurs. Depo, Siguldas šoseja 6, Ulmaņa gatve un citur.

jupis
Reģistrēts lietotājs

Post no jupis » 04 Feb 2010, 17:03

mani interesē orģinālie nokia instrumenti :) jo daudziem telefoniem ir litas ko bez speciāla instrumenta nevar nemaz izdarīt :) ir nokia service tools kit tāds koferīts ar visiem štrumiem :) piemēram speciālu instrumentu lai izņemtu kameru vai lai izņemtu mikrafonu :)

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19

Post no Jaunzems » 04 Feb 2010, 17:18

Veicot remontu nesertificētā vietā, zaudē [s]nevainību[/s] garantiju.

jupis
Reģistrēts lietotājs

Post no jupis » 04 Feb 2010, 17:42

man vajag priekš saviem telefoniem un tiem kam garantija beigusies :) tik stulbs jau arī neesmu ka garantijas laikā līdīšu telefonā iekšā :) vienkārši interesē kur tādus tūļus var dabūt :)

Holmss
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Feb 2008, 16:15

Post no Holmss » 04 Feb 2010, 18:24

m2tv
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 58
Pievienojies: 20 Jūn 2008, 15:04

Post no m2tv » 12 Apr 2010, 06:08

jupis wrote:mani interesē orģinālie nokia instrumenti :) jo daudziem telefoniem ir litas ko bez speciāla instrumenta nevar nemaz izdarīt :) ir nokia service tools kit tāds koferīts ar visiem štrumiem :) piemēram speciālu instrumentu lai izņemtu kameru vai lai izņemtu mikrafonu :)
Tev pat nojausmas nav cik maksā oriģinālais Nokia servisa aprīkojums un instrumenti. Tādi cipari Tev sapnī nav rādījušies un dod dievs Tev nopelnīt 10 gadu laikā. Varbūt sāksim ar pašu sākumu: ESD aizsardziba Tev ir? Vispār zini kas tas tāds ir? Vai Tu izlādē no sevis statisko elektrību pirms ķeries pie Nokia, jo tā Tu viņu vari izvest no ierindas? Tā ka aizmirsti, un nopērc kādu štrunta ķīniešu komplektu, Tev pietiks. Pilns internets ar piedāvājumiem. Bet vēl labāk aizmirsti par tādu domu kā līst uz savu galvu telefonā, sajāsi vēl to kas vēl strādā.

root
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2173
Pievienojies: 16 Mar 2010, 15:26
Reputācija: 1

Post no root » 12 Apr 2010, 09:33

Tādu aparātu, kuru varētu piebeigt ESD no normāla cilvēka rokām es līdz šim vēl neesmu sastapis. Varbūt esmu stulbs, varbūt esmu nepraša, varbūt Nokia neražo ChingDao Hund Dzjin (c) kvalitātes ierīces... Tu gadījumā nestrādā kāda mobu servisā? Aizdomīgi kategorisks esi. Personīgi es nevienu mobu neesmu labojis servisā, izņemot to reizi, kad salabot servisā izmaksāja lētāk kā nopirkt detaļas pašam. Un redz, visi mobi ar ESD salādēti hopā ņem un darbojas gadiem ,pēdējais arhajiskais, kurš ja nemaldos ir jaukts 50+ reižu ir savus 8 gadus vecs nokiška.

Anyway, komplektiņu ar kuru pilnīgi mierīgi var labot primitīvas un ne-tik primitīvas ierīces var iegādāties 636 veikalā, centrālās stacijas otrajā stāvā, virs stacijas mazās zāles. Instrumenti nav A klases, bet ir pilnīgi pietiekami, ja izmanto ar galvu, ne spēku. Maksā kaut kur ap 6 Latvijas Valsts Rubļu. Tici man, Tev pietiks. Par oriģinālajiem instrumentiem m2tv k.gam ir taisnība - ne tu, ne iespējams arī es tādus nopirkt nevaram un diez vai arī vajag.

jupis
Reģistrēts lietotājs

Post no jupis » 12 Apr 2010, 10:27

Nu par to vai tas ir vajadzīgs tas jau ir cits jautājums tā bija vienkārši interese :) m2tv izskatās ka tu tiešām esi no kāda mobilo servisa :) jo uzbrūc man tik asi par to ka pats gribu taisīt telefonus tas varētu nozīmēt ka tev ar biznesu neiet gluži kā vajag :) es savus mobīlos nekad neesmu stiepis uz servisiem jo taisu pats!

Aldis
E-žurnālists
Atbildes: 5084
Pievienojies: 21 Nov 2008, 15:55
Atrodas: LV

Post no Aldis » 18 Apr 2010, 14:40

es ari gribeju par ebay iemineeties..

lai vai kaa.. es vsp.. ebajaa esmu pasutijis displejus, detaljas, korpusus.. un ko tik ne telefoniem - un nepiecieshami shtrumi naak jau liidzi.. pofik kautvai vienreiz lietojamie.. bet neko jau vairaak ar nevajag..

jaa.. un depo pirkts skruuvgrieznju komplektinjsh - ar mazajiem uzgaliishiem! :)
Image Oh My God = OMG
Image Ak Mans Dievs = AMD

Pievienot atbildi

Return to “Mobilie telefoni”