Kas noticis ar ob1?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- jupis
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 212
- Pievienojies: 27 Okt 2009, 23:14
- Reputācija: 0
- Atrodas: RĪGA
Kas noticis ar ob1?
ieraudzīju rakstā kurā mr.death lūdz palīdzību. ob1 samurajs atbild ka ob1 pametis mūsu aprindas ar kaunu !
ko tad viņš tādu noziedzās ka viņam bij jāpamet mūsu apartamenti ?
ko tad viņš tādu noziedzās ka viņam bij jāpamet mūsu apartamenti ?
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
oduvancjiks vienkaarsji nospeeleja beernudaarzu :>
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Ēēm, a esi dzirdējis šo dzīves patiesību?
Divi mācītāji baznīcā spēlē biljardu.
Pirmajam nekādi neveicas un viņš izsaucas "Bļ*, ka netrāpīju!"
Otrs dievbijīgi čukst "Nelamājies taču baznīcā - dievs izdzirdēs!"
Bet pēc brīža pirmais "Bļ*, a(t)kal netrāpīju!"
Un otrs atkal atgādina "Nelamājies. Dievs taču izdzirdēs - sodīs!"
Trešā reizē atkal pirmais mācītājs atkal netrāpa un izlamājas.
---
Paveras debesis, nogrand pērkons, apkārt dūmi un drupas.
Zibens nosper otro, dievbijīgo mācītāju.
Un balss no debesīm "Bļ*, ka netrāpīju..."
Meditate on that, my young padawan...
Divi mācītāji baznīcā spēlē biljardu.
Pirmajam nekādi neveicas un viņš izsaucas "Bļ*, ka netrāpīju!"
Otrs dievbijīgi čukst "Nelamājies taču baznīcā - dievs izdzirdēs!"
Bet pēc brīža pirmais "Bļ*, a(t)kal netrāpīju!"
Un otrs atkal atgādina "Nelamājies. Dievs taču izdzirdēs - sodīs!"
Trešā reizē atkal pirmais mācītājs atkal netrāpa un izlamājas.
---
Paveras debesis, nogrand pērkons, apkārt dūmi un drupas.
Zibens nosper otro, dievbijīgo mācītāju.
Un balss no debesīm "Bļ*, ka netrāpīju..."
Meditate on that, my young padawan...
Дебилы, бл*ть...
satumsa padebeši, tālumā nogaudojās suns... un ob1 vienkārši sapnī ieraudzīja mopsi, tad krianbu, tad firefoxi.. un pusaizmidzis pamodās, sadrukāja šeit visādas lietas... un aizgāja citā virzienā...
Neoficiāli avoti ziņo, ka gar VID serveriem esot manīts lidināmies lidojošais šķīvītis kas gūglējis caurumu... un no Siguldas puses startējies PentiumII ar 2.4Ghz pāatrinājumu.. Duo...
P.S. - Nēesmu ilgi baudījis miegu..
vnk.. nebij ko piebilst..
Neoficiāli avoti ziņo, ka gar VID serveriem esot manīts lidināmies lidojošais šķīvītis kas gūglējis caurumu... un no Siguldas puses startējies PentiumII ar 2.4Ghz pāatrinājumu.. Duo...
P.S. - Nēesmu ilgi baudījis miegu..
Nu man arī interesē kas ar viņu ir noticis...
Pietiks vinreiz savā valodā runāt, un pasakiet kas noticis ?
Pietiks vinreiz savā valodā runāt, un pasakiet kas noticis ?
Mana ģitārmūzika: <a href="http://www.draugiem.lv/rolandsbrazis">d ... sbrazis</a>
Un iekš yūtūba: <a href="http://www.youtube.com/user/rolandsbraz ... /videos</a>
Un iekš yūtūba: <a href="http://www.youtube.com/user/rolandsbraz ... /videos</a>
Vispār žēl, lai gan pats arī ar viņu savulaik pa reizei kasījos, savā sirdī viņš bija labs cilvēks, ko pūlējās slēpt aiz ārišķīgas bravūras un bērnišķīgas plātīšanās maskas. Katrā ziņā portālam viņš pietrūks, reizēm bija pat ļoti jautri.
Pieminēsim aizgājēju ar klusuma brīdi...
Pieminēsim aizgājēju ar klusuma brīdi...
viegls rokenrols pa radio
Tika iedragāts viņa Ego. Cilvēks nespēj pieņemt, ka ne visur viņam varbūt ir taisnība. Ka reizēm jāatzīst savu uzskatu iespējamu kļūdainību (bet tas jau te daudziem piemīt, nespēja pateikt - jā es kaut kur kļūdījos)... Tad viņš piedzērās(iereiba) "нагафкал, натÑфкал" un aizgāja no šī vortāla. 
P.S. Tagad noteikti lasa šo topiku un pie sevis priecājas... "re kā bez manis nevar... ha - saņemiet! ... ... un tad es atgriezīšos kā Š miguna... nē, kā Džordans... kā Š umahers atgriezīšos!"
P.S. Tagad noteikti lasa šo topiku un pie sevis priecājas... "re kā bez manis nevar... ha - saņemiet! ... ... un tad es atgriezīšos kā Š miguna... nē, kā Džordans... kā Š umahers atgriezīšos!"
Nabaga obītis apvainojās, ka viņam visi pārmeta pārgudrību un kritizēja, tāpēc taisīja divas muļķīgas tēmas forumā, kad tās slēdzu, viņš samaitāja pa kluso visus savus rakstus. Pēc tam vainoja notepadu, ka te visi esot slikti un administracija neatbalsta viņu un nepasargā no citu lietotāju uzbraukumiem....Pats labākais, ka viņš pat nebija mēģinājis izklāstīt savu lielo sāpi administrācijai. Laikam jau grūti pieņemt vienkāršo ļautiņu publiku tik gudram matemātiķim,programmētājam...
Rakstus pārvietoju pie offtopic - varat sameklēt paši, jo komentāri ir neskarti.
Ja godīgi, tad pieaudzis cilvēks uzvedās kā pumpains tīnis hormonu vētras iespaidā...kauns!
Rakstus pārvietoju pie offtopic - varat sameklēt paši, jo komentāri ir neskarti.
Ja godīgi, tad pieaudzis cilvēks uzvedās kā pumpains tīnis hormonu vētras iespaidā...kauns!
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- Morpheus
Un pareizi darīja, šitam sgnīdu un kloķvārņu baram vienīgais ko var atstāt irjupis wrote: ob1 izvācis savus rakstus par vindows optimizāciju [...]
.ob1 wrote:pa muti (piecas minūtes no vietas ar dūrē savilktu kāju)
Ob1 lai gan ir pataloģisks kretīns, ir labs cilvēks. Atšķirībā no visiem šitiem nedaaugušajiem svidarasiem kā kloķvārnis, wernis un citi mazās svežas dīvaiņi.
Tas jau ir sīkums. Es, aizejot no apavu fabrikas foruma, palūdzu teju 8 tūkstošus savu rakstu padzēst, kas kopš 2004.gada sakrājušies. Pēc tam bija jautri vērot ex-biedrus drudžaini meklējam noderīgu informāciju. Bet vismaz foruma db tagad ātrāk griežas :)jupis wrote:sūdīgi ob1 izvācis savus rakstus par vindows optimizāciju nepaspēju savākt :) bija interesanti viņi :)
+100500 !!!Morpheus wrote:Un pareizi darīja, šitam sgnīdu un kloķvārņu baram vienīgais ko var atstāt ir
Nepateicība ir pasaules alga...
- elvisburdajs
- E-žurnālists
- Atbildes: 1028
- Pievienojies: 31 Mar 2008, 22:54
- Atrodas: Rīga
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
- jupis
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 212
- Pievienojies: 27 Okt 2009, 23:14
- Atrodas: RĪGA
Nubet personīgi es jau neko ob1 neko sliktu neizdarīju!
Mani interesēja viņa zināšanas par optimizāciju un citām lietām!
Un ne vienmēr visu var tā smuki atrast kā vajadzētu
un neparvelti saka ka visi ģēniji ir traki.
Kautgan mēs te laikam visi tādi pustraki katrs tik pa savam
Tas nav apvainojums bet secinājums kuru es attiecinu uzvisiem un tajā skaitā arī uz sevi.
Mani interesēja viņa zināšanas par optimizāciju un citām lietām!
Un ne vienmēr visu var tā smuki atrast kā vajadzētu
un neparvelti saka ka visi ģēniji ir traki.
Kautgan mēs te laikam visi tādi pustraki katrs tik pa savam
Tas nav apvainojums bet secinājums kuru es attiecinu uzvisiem un tajā skaitā arī uz sevi.
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
Ja jau šeit tauta vēlas apspriest aizgājušā biedra rīcību, tad kā jau tiecu - tā bija diezgan nekorekta un bērnišķīga.
Pamatojums: man vai kādam citam nav jāseko līdzi 24/7 konkrētā autora uzrakstītajiem postiem + sekot līdzi vai tik kāds nepasaka ko ne tā..pie tam, ja pats autors bija no tiem, kurš nereti aizsāka fleimu.
Ja nu tomēr nespēja tikt galā pats, tad vajadzēja sazināties ar mums un parunāt par to, ko lietas labā var darīt. Galu galā - ne visi spēj uzņemt kritiku/pārmetumus utt, kas nenoliedzami ir viens no rakstu autoru ikdienas. Nekad neizpatiksi visiem un nav nemaz jācenšas to darīt. Bet kādēļ slepus jābojā raksti? Ja tas netiktu pamanīts, tad kāds no malas apskatot rakstu padomātu - wtf? kas tas pa murgu? kur ir raksts? kādēļ tādas lietas atrodas pie rakstiem? Un padomātu jau nelabvēlīgi par pašu portālu. To var traktēt kā apzinātu kaitniecību portālam. Ja man autors būtu palūdzis izņemt - es būtu izņēmis vai mēģinājis rast kādu citu kompromisu.
Pamatojums: man vai kādam citam nav jāseko līdzi 24/7 konkrētā autora uzrakstītajiem postiem + sekot līdzi vai tik kāds nepasaka ko ne tā..pie tam, ja pats autors bija no tiem, kurš nereti aizsāka fleimu.
Ja nu tomēr nespēja tikt galā pats, tad vajadzēja sazināties ar mums un parunāt par to, ko lietas labā var darīt. Galu galā - ne visi spēj uzņemt kritiku/pārmetumus utt, kas nenoliedzami ir viens no rakstu autoru ikdienas. Nekad neizpatiksi visiem un nav nemaz jācenšas to darīt. Bet kādēļ slepus jābojā raksti? Ja tas netiktu pamanīts, tad kāds no malas apskatot rakstu padomātu - wtf? kas tas pa murgu? kur ir raksts? kādēļ tādas lietas atrodas pie rakstiem? Un padomātu jau nelabvēlīgi par pašu portālu. To var traktēt kā apzinātu kaitniecību portālam. Ja man autors būtu palūdzis izņemt - es būtu izņēmis vai mēģinājis rast kādu citu kompromisu.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- Morpheus
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
Morpheus wrote:Un pareizi darīja, šitam sgnīdu un kloķvārņu baram vienīgais ko var atstāt irjupis wrote: ob1 izvācis savus rakstus par vindows optimizāciju [...].ob1 wrote:pa muti (piecas minūtes no vietas ar dūrē savilktu kāju)
Ob1 lai gan ir pataloģisks kretīns, ir labs cilvēks. Atšķirībā no visiem šitiem nedaaugušajiem svidarasiem kā kloķvārnis, wernis un citi mazās svežas dīvaiņi.Vot tad kad visi, kam kaut cik galvā fišku rubī, sāks lasīties prom no šī pikačū midzeņa, varbūt augsti godātajai vadībai aizies līdz anāllizei, ka labāk sadzīvot ar ego, kā ar nedasvilpstu skrunjas eermu baru.
Let the force be with us, you sjupid buck.
Nju nju,lai cik vinjs labs cilveks butu bijis kaa redz beigas kaa tinis uzvedas un pareizi darija ,ka aizvacas...pilnigi vienalga cik vinjs gudrs utt,ja neprot uzvesties tad atradisies kads sapratigaks,kas uzsaus ar lapstinju pa to debilo galvu....
un par vinja vardiem dauzit 5 min-man nak smiekli,kadu sici moska vinjs var dauzit,bet redzot vinja uzvedibu seit uzreiz skaidrs,ka nekads dauzitajs vinjs nav.Tochna smiekli nak par tadiem ka vinju,un driz ari naks par te i.
Whiskey for my men, beer for my horses!
- Morpheus
Ieskaidro to šjitam cicvim, kas kā argumentu min rakstu aizvākšanu un "sacūkošanu". Vispār- viņa raksti, viņš dara ko grib. Dzēš, nedzēš- tā ir viņa fakinā darīšana, par cik neatceros, ka kautkur būru minēts, ka viss saturs, kas te tiek izvietots srazu kļūst Notepad īpašums or whatsofuckinever.izredzētais wrote:Galu galā ar svešām lietām nedrīkst rīkoties kā ar savām..
Lai gan zinot džedaju, gan jau uzleca kādam adminu čomam or nedod dies adminam.
Es atskjiriba no dažiem labiem Ob1 ir saticis dzīvē, so zjaunu aizverj. It ipaši shadowmen. A to tiksi kur wernis, pie adminjiem... Tik pastaipi mēli tā kārtīgi
PS varu saderēt ka par šitiem vārdiem mani nolādēs un novēlēs sadegt elles liesmās, viss uguns spēks tiks pavērsts pret mani, visa pozīcija sāks neveikli attaisnoties un tīrīt savus baltos kažokus, cits aizstāvēs cits vēl kautko. But there is a hitch- dont fight for truth if you can not fjucking handle it.
Morpheus - ir muļķīgi izteikt apvainojumus, minējumus, ja pašam nav nojēgas. Labi visiem zināms, ka esam vieni no atvērtākajiem portāliem LV un stingrus mērus pieņemam reti. Un tev pašam nav biku kauns slēpties vēl aiz kāda nika un braukt visiem augumā?
- Morpheus
Kur es slēpjos, ko? Visiem bija zināms, kas es esmu un kur esmu. From the end of time. A tev disrit pilnīgas un absolūtas muļķības nav kauns? Kas visiem ir zināms? ka te ir atvērtākais pokemonu midzenis? Jā, tas visiem ir zināms. Nu jau. Stingrus mērus pieņem reti, jā, bet parasti ne pret tiem, kuriem vajadzētu. (izņemot tur kkādus mopšus un wnk idiotus). Un kā argumentēsi to uzbraucienu par to ka Ob1 dzēsa savus rakstus? Bojāja? Tie pieder tev? Tu vari pateikt, ka tu esi autortiesību īpašnieks tiem topikiem? Nē? Nu tad muti ciet un turpini stumt sjuudu, izdzēsa un pareizi izdarija. Jautājumi?shady wrote:Morpheus - ir muļķīgi izteikt apvainojumus, minējumus, ja pašam nav nojēgas. Labi visiem zināms, ka esam vieni no atvērtākajiem portāliem LV un stingrus mērus pieņemam reti. Un tev pašam nav biku kauns slēpties vēl aiz kāda nika un braukt visiem augumā?
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Morpheus: vai tev neviens vēl nav teicis, ka tu esi idiots? Tad es tev to pasaku! Nerunā par lietām, kuras tu nezini!
Par ob1: par mirušiem [arī virtuālā nozīmē] runā vai nu tikai labu, vai neko. Pie tā arī pieturēsimies.
Par šķietamām tiesībām izņemt savus rakstus: vai var izņemt savu rakstu, teiksim, no "Dienas", kas tiek drukāts uz papīra? Nevar! Tad kāpēc lai šeit to varētu? Protams, autoram saglabājas tiesības tos pašus rakstus publicēt arī citur.
Par ob1: par mirušiem [arī virtuālā nozīmē] runā vai nu tikai labu, vai neko. Pie tā arī pieturēsimies.
Par šķietamām tiesībām izņemt savus rakstus: vai var izņemt savu rakstu, teiksim, no "Dienas", kas tiek drukāts uz papīra? Nevar! Tad kāpēc lai šeit to varētu? Protams, autoram saglabājas tiesības tos pašus rakstus publicēt arī citur.
Last edited by samurajs on 16 Feb 2010, 14:13, edited 1 time in total.

- Morpheus
- Morpheus
Kādas jēlības, es šajā topikā nevienu rupju vārdu neesmu pateicis
sjuuds, svidarass un sjirlinsh ir vienkārši random burti, nezinu kā tu to tulko. Jēlība...
Droši, šmano tik visus ārā, kas apstrīd laizītaju un viņu draugu biedrības viedo viedokli.
Tad tauta tevi mīlēs...
Edit: Un tikai nesākam svirst ka Morpheus drsh un Morpheus runā muļķības, šoreiz jūs sadraisijāties bez manas līdzdalības.
Tas visiem pašlaik tapa redzams, i adminu kompetence i kas kur ko tiešām.
Protams es domāju ka tad kad šamie attapsies, topiks noteikti tiks dzēsts lai nebojātu portala "labo slavu". Oh... Wait.. What? Wtf? ko nebojātu..? Ä€aāāā...
Tāda sajūta, ka šeit viss tiek veidost vienai noteiktai cilvēku grupai. Pārējie ir vienkārsi egoistiski sjauņi kas neko nejēdz un vienkārši tāāā, nekam neder.
Jāāā.
Droši, šmano tik visus ārā, kas apstrīd laizītaju un viņu draugu biedrības viedo viedokli.
Edit: Un tikai nesākam svirst ka Morpheus drsh un Morpheus runā muļķības, šoreiz jūs sadraisijāties bez manas līdzdalības.
Tāda sajūta, ka šeit viss tiek veidost vienai noteiktai cilvēku grupai. Pārējie ir vienkārsi egoistiski sjauņi kas neko nejēdz un vienkārši tāāā, nekam neder.
Jums nav pilnīgi un absolūti nekādas kontroles par lietotājiem, un to izteicieniem. Varētu pat teikt, ka esat pārāk atvērti. Š ajā vortālā uzturas tipiska Latvijas auditorija, kam nav nekā svarīgāka kā vienam otru noriet vai ar pirkstu iebakstīt acī, pazemojot to.shady wrote:Morpheus - ir muļķīgi izteikt apvainojumus, minējumus, ja pašam nav nojēgas. Labi visiem zināms, ka esam vieni no atvērtākajiem portāliem LV un stingrus mērus pieņemam reti. Un tev pašam nav biku kauns slēpties vēl aiz kāda nika un braukt visiem augumā?
Š eit nav koleģiālas attieksmes vienam pret otru. Protams, ar retiem izņēmumiem.
Esmu pārliecināts, ka daudziem šeit kādreiz ir bijusi vēlme uzrakstīt kādu rakstu, bet viņi to nedara viena iemesla pēc. Pieļaujot kādu kļūdu rakstā vai izsakot "savu" viedokli, kurš nebūs akceptēts šeit mītošo IT "guru" acīs, tad būs nevis ieteikumi, pamācība vai viedokļu apmaiņa, bet noriešana un pazemošana
Ob1 mēģināja, bet tika noriets. Kāpēc tad lai viņš te paliktu, ja viedoklis netiek ņemts par pilnu. Bojāt nervus? Nafig...
Neviens neko neteiktu un nekur neietu ja zem tiem "uzbrukumiem" būtu arī pamatots skaidrojums/pamācība. Bet tā nav. Pretī tik saņem "**dritvai kociņ** **dritvai kociņ** bērns" un citas "pērles"
Tas ir mans viedoklis kā lietotājam un tas kā to visu redzu no malas. Cerams, ka kļūdos. Peace
APOC - Jā, sava taisnība viņam ir, lai gan pats nav svētais,
No šī brīža pievērsīšu pastiprinātu uzmanību tiem, kuri nekulturāli izturas pret rakstītiem rakstiem. Forumā var brīvāk, bet bez rupjībām un jēlībām. Kā jau teicu - mūs lasa daudzi un nevienam nav jālasa jēlības.
No šī brīža pievērsīšu pastiprinātu uzmanību tiem, kuri nekulturāli izturas pret rakstītiem rakstiem. Forumā var brīvāk, bet bez rupjībām un jēlībām. Kā jau teicu - mūs lasa daudzi un nevienam nav jālasa jēlības.