Porblēma ar visām programmām...

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

doroteja
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 276
Pievienojies: 05 Mai 2008, 12:31
Reputācija: 0
Atrodas: Saldus

Porblēma ar visām programmām...

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 13:24

Lieta tāda, ka ik brīdi negrib darboties neviena Windows programma, piem., veru vaļā COMPUTER vai AVG, ilgi lādējas un tad aizmiglojas un uzrāda (no responding). Tā notiek ar visām programmām, arī ar FF. Tāpat notiek arī ar datora izslēgšnu, ilgi jāgaida (apm. 5-10min.), kamēr izslēdzas. Kaut kāda ''bremze''. Restartēties nemaz negrib. Man ir portatīvais dators ACER un windows vista sp2. Lūdzu, puiši, iesakāt kā man labot šo problēmu! :(
laiks zināšanām!

Nelabojams
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1039
Pievienojies: 03 Sep 2009, 12:20
Atrodas: Naukšēnu novads

Post no Nelabojams » 27 Feb 2010, 14:40

Un kā ar vīrusiņiem?
Mana pieredze rāda, ka nav tādas zodiaka zīmes "Kretīns".

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 14:44

Notestēju gan ar AVG (kad viņš darbojās), gan ar dr. WEB. Neko neatrada.
laiks zināšanām!

Evers
Vecākais lietotājs
Atbildes: 4340
Pievienojies: 11 Feb 2009, 15:13

Post no Evers » 27 Feb 2010, 14:45

Safe modē mēģināji?

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 14:58

Safe mode neiegāju, jo tā īsti nezinu kā un ko darīt... Pastāsti sīkāk!
laiks zināšanām!

nevertell
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2885
Pievienojies: 13 Mar 2009, 23:25

Post no nevertell » 27 Feb 2010, 15:00

Uzreiz kā ieslēdz datoru, pagaidi 3 sekundes un sāc haotiski spaidīt F8.

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 15:08

Bez jokiem, lūdzu! Haotiski neko nedarīšu!
laiks zināšanām!

NorKais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 139
Pievienojies: 10 Sep 2009, 16:33
Atrodas: Liepāja

Post no NorKais » 27 Feb 2010, 15:14

Haotiski = ļoti aktīvi , līdz kamēr nepiedāvā izvēlēties starp Safe Mode, Safe mode with network u.t.t. ;)

EDIT: Ja dators vēl dzīvīgs pamēģini uzlikt Malwarebytes Anti-Malware (bezmaksas) un tad ar to izskanēt.

izredzētais
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 1730
Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22

Post no izredzētais » 27 Feb 2010, 15:23

ja tā nav vīrusu vai windows vaina, ir arī varbūtība ka cietnis pamazām atsakās Image

ar mhdd vajadzētu notestēt cietā diska stāvokli

vari palasīties:
https://notepad.lv/viewtopic.php?t=4441
https://notepad.lv/viewtopic.php?t=714

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 27 Feb 2010, 17:19

Es droši vien tavā vietā pārinstalētu Windows, un tad skatītos kas notiek....

daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2343
Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
Atrodas: Rīga, Latvija

Post no daGrevis » 27 Feb 2010, 17:22

normis_161 wrote:Es droši vien tavā vietā pārinstalētu Windows, un tad skatītos kas notiek....
Nu, bet tas nozīmē ilgu chakarēšanos, ja vēlies saglabāt visus iestātijumus un failus... :(
P.S. Normis_161, es arī tā darītu... :D
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 18:14

NorKais wrote:Haotiski = ļoti aktīvi , līdz kamēr nepiedāvā izvēlēties starp Safe Mode, Safe mode with network u.t.t. ;)

EDIT: Ja dators vēl dzīvīgs pamēģini uzlikt Malwarebytes Anti-Malware (bezmaksas) un tad ar to izskanēt.

Izskenēju un atrada 10 inficētus failus, nu viņi tika karantīnā un dzēsti. Tagad lūdzu izstāstat par safe mode. Kam man tur jāpievērš uzmanība, kura no safe modem ir jāatver, jo to ir vesela rinda... :(
laiks zināšanām!

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Feb 2010, 18:51

Safe modē drošāk skanēt, jo vismaz zināms, ka vīruss nebloķēs AV. Safe modē tikt vari slēdzot iekšā kompi spaidot F8 kamēr parādās izvēles logs, kur jāizvēlas Safe mode.

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 27 Feb 2010, 19:04

daGreivis
Maksimums trīs stundu darbs... :D + pēc tam tu 100 % zināsi, ka tev vairāk nav vīrusu.... :) Nevis tagad ņemsi un sāki čakarēties ar atnivīrusiem, lai pēc tam domātu vai tur ir vēl kaut kādi vīrusi vai nē....
Bet tā ja nu patiešām slinkums ir pārinstalēt datoru, tad es pēdējā laikā piekopju tādu lietu, ka novelku trial Kaspersky versiju un izskanēju ar to...

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 19:43

Evers wrote:Safe modē drošāk skanēt, jo vismaz zināms, ka vīruss nebloķēs AV. Safe modē tikt vari slēdzot iekšā kompi spaidot F8 kamēr parādās izvēles logs, kur jāizvēlas Safe mode.
Un kas tālāk , kad safe mode izvēlos ar entering???? Jeb kas cits????
laiks zināšanām!

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 19:46

normis_161 wrote:daGreivis
Maksimums trīs stundu darbs... :D + pēc tam tu 100 % zināsi, ka tev vairāk nav vīrusu.... :) Nevis tagad ņemsi un sāki čakarēties ar atnivīrusiem, lai pēc tam domātu vai tur ir vēl kaut kādi vīrusi vai nē....
Bet tā ja nu patiešām slinkums ir pārinstalēt datoru, tad es pēdējā laikā piekopju tādu lietu, ka novelku trial Kaspersky versiju un izskanēju ar to...
Pārinstalēt nevaru, jo komplektā instalācijas cd nenāca. :( Un neesmu vienīgā kam veikalā pirktam pc nenāca līdzi cd. Murgains fakts! :(
laiks zināšanām!

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19

Post no Jaunzems » 27 Feb 2010, 19:52

a kas traucē novilkt? serial key jau tev ir apakšā uz uzlīmes!
Līča veikala durvis tev vienmēr atvērtas!

daGrevis
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2343
Pievienojies: 06 Feb 2009, 19:00
Atrodas: Rīga, Latvija

Post no daGrevis » 27 Feb 2010, 20:05

Jaunzems wrote:a kas traucē novilkt? serial key jau tev ir apakšā uz uzlīmes!
Līča veikala durvis tev vienmēr atvērtas!
Schhh :seeker:
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/

http://twitter.com/#!/daGrevis
http://last.fm/user/daGrevis
http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

nevertell
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 2885
Pievienojies: 13 Mar 2009, 23:25

Post no nevertell » 27 Feb 2010, 20:08

Jaunzem, viņa grib pārinstalēt tapēc, ka pilns ar zoodārza iemītniekiem, bet tu viņai liec tagad kačāt jau piedrazātu iks pī, ja ? Žēl, ka tu mums tāds attīstīts esi.

Jaunzems
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 3935
Pievienojies: 20 Apr 2008, 12:19

Post no Jaunzems » 27 Feb 2010, 20:19

nevertell wrote:Jaunzem, viņa grib pārinstalēt tapēc, ka pilns ar zoodārza iemītniekiem, bet tu viņai liec tagad kačāt jau piedrazātu iks pī, ja ? Žēl, ka tu mums tāds attīstīts esi.
var arī atrast tīru xp, kā es :)

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Feb 2010, 21:49

doroteja wrote: Un kas tālāk , kad safe mode izvēlos ar entering???? Jeb kas cits????
iekš safe mode palaid to pašu Dr Web Cure it skeneri

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 27 Feb 2010, 22:18

Te man liekas, ka būs vairāk zvēru kā Rīgas zoodārzā, un pie tam īpaši nikni. Situāciju sarežģī tas, ka patlaban ārā pilnmēness. Ja HDD nav bojāts (notestējam ar kādu tūli no Hirens boot CD kolekcijas), velkam Avira Rescue CD vai dr. Web Live CD, iecepam to ripā kā bootable ISO atlējumu, un skanējam sistēmu no ārpuses. Iepriekš neaizmirstam BIOSā ieslēgt DVD dzini kā 1. boot ierīci.

Ja tas arī nepalīdz - tad atliek reinstall. Acer laptopu komplektācijas mēdz būt bez Windows DVD, bet tad tiem jābūt slēpta 10 GB recovery partīcija ar Vistu un programma Acer eRecovery Management, kas ļauj atjaunot sistēmu.
Meklē šitādu:

Image
Image

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 27 Feb 2010, 22:48

Es jau gan tās slēptās vienmēr nahrenizēju :D 10 GB kā nekā.

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 23:27

Acer eRecovery Management es nevaru atrast. Ticamāk, ka viņa nemaz nav. :( Iecept Aviru cd neizdodas, jo atkal uzmetas " no responding''. :( Kaut kāds murgs ne dators. :(
laiks zināšanām!

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 27 Feb 2010, 23:37

Evers wrote:
doroteja wrote: Un kas tālāk , kad safe mode izvēlos ar entering???? Jeb kas cits????
iekš safe mode palaid to pašu Dr Web Cure it skeneri
Noskenēju... nekādu izmaiņu nav. Nekādus rezultātus neuzrādīja. :(
laiks zināšanām!

KristoZ
Vecākais lietotājs
Atbildes: 761
Pievienojies: 17 Nov 2008, 15:17
Atrodas: Latvija

Post no KristoZ » 28 Feb 2010, 00:56

Vari pamēģināt sekojošo:
No šejienes ielādēt un palaist Process Explorer, uztaisīt ekrānšāviņu, kurā redzami visi palaistie procesi, ielikt to iekš bildites.lv un linku publicēt šeit;
Vai arī, tajā programmā uzspied File -> Save As... -> Save ; Tad atvērt savu dokumentu mapi, jeb tur, kur tika saglabāts fails Procexp.txt, atver to un tā saturu iekopē šeit. Vēlams kā apslēptu (Spoiler) tekstu.

Pēc tā tad mēs arī varētu provēt izsecināt, kas Tavā sistēmā mitinās.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 28 Feb 2010, 01:03

normis_161 wrote:Es droši vien tavā vietā pārinstalētu Windows, un tad skatītos kas notiek....
it vortaala "zjurnaljuga"
daGrevis wrote:
Nu, bet tas nozīmē ilgu chakarēšanos, ja vēlies saglabāt visus iestātijumus un failus... :(
P.S. Normis_161, es arī tā darītu... :D
it vortaala moderators
Evers wrote:Es jau gan tās slēptās vienmēr nahrenizēju :D 10 GB kā nekā.

PIZDEC...

aoma
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2601
Pievienojies: 25 Apr 2007, 12:47
Atrodas: LV

Post no aoma » 28 Feb 2010, 08:03

Dators nav murgs, bet tas, kas viņu tik tālu noveda :)
Kā no "ārpuses" lietojamais disks labi sevi ir pierādījis Kaspersky Rescue CD, lietojams tāpat kā visi Live CD - novelkam, ierakstam matricā, iebūtojamies, apdeitojam datubāzi un skenējam, tikai sagatavošanās darbus vajag veikt uz "normālas" kastes.

p.s. savu uzdevumu paveic vismaz 3x ātrāk nekā cure it
viegls rokenrols pa radio

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 10:48

Man tikai tāds txt. no testēšanas saglabājās un viss... :( Rezultātā tikai vesela rinda ar ''Locked file. Not tested''. Piem.,C:\Boot\BCD Locked file. Not tested. Kas ar pārējiem notestētiem failiem ir?,- rezultātu nav. Un vēl...es neko nevaru cd ierakstīt kā man jūs iesakat darīt, jo kad sāku ko ierakstīt pēc dažu procentu ieraksta pazūd dvd draiveris. Arī ar kādu no programmām ko jūs man iesakat novilkt, ir grūtības to atvērt, jo pēc brīža aizmiglojas un uzmetas ''(no responding)''. :( Š ķiet ka nekas nav izdarāms, vai ne? Bet varbūt ir vēl kāda ideja kur un kā man apskatīt, labot, u.t.t. šo dīvaino misēkli? :(
laiks zināšanām!

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 28 Feb 2010, 11:34

drunk_lizard wrote:
Evers wrote:Es jau gan tās slēptās vienmēr nahrenizēju :D 10 GB kā nekā.

PIZDEC...
Labāk tajā vietā salikt +/- 10 filmas, nekā ļaut lai tur pūst ražotāja līkās installācijas rezerves kopija, tā jau lapšiem cietie diski tādi pašauri ir, tā recovery partīcija galīgi nevienam nav vajadzīga. :)

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 28 Feb 2010, 11:43

Uj kas par skaistu šķirnes lopu tev tur ieperinājies! :D A kur tu tādus dabū, varbūt pateiksi priekšā? Vot AVG kā par nelaimi šito zvēru nepazīst.

Pamēģini to, kas te rakstīts: http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index ... &forumid=1 (Zone Alarm vai skenēt onlainā).
Vispār neticu, ka šai gadījumā pati tiksi galā; vajag lai kāds zinošāks cilvēks ievērtē PC.
Image

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 28 Feb 2010, 11:52

Samurajs, šī persona, cik atceros, kādu laiciņu atpakaļ bija pa nopietnam sataisījusies uz torentu vilkšanu, un tad nu te sīki un smalki centās noskaidrot, kā to darīt ar maksimālu efektivitāti.
Lūk, rezultāts ilgi nebija jāgaida :D

Evers, tu to nopietni? Tādiem kā tev, ne vien vajadzētu aizliegt sniegt citiem padomus IT sfērā, bet izkastrēt bez anestēzijas un pautus izžavēt vējā, pakarinot pie ziņu dēļa citiem par biedinājumu :mod:
Last edited by aoma on 28 Feb 2010, 12:06, edited 1 time in total.

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 12:02

samurajs wrote:Uj kas par skaistu šķirnes lopu tev tur ieperinājies! :D A kur tu tādus dabū, varbūt pateiksi priekšā? Vot AVG kā par nelaimi šito zvēru nepazīst.

Pamēģini to, kas te rakstīts: http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index ... &forumid=1 (Zone Alarm vai skenēt onlainā).
Vispār neticu, ka šai gadījumā pati tiksi galā; vajag lai kāds zinošāks cilvēks ievērtē PC.
Pamēģināšu. J a draugiem.lv un tv.net, u.c. latviešu ziņu lapās ir vīrusi, tad jau visiem būtu šāda problēma. :p
aoma! Utorrent nav pie vainas, jo labu laiku neko nevelku! Un ja ko velku, tad tikai no kinozal.tv. :p
laiks zināšanām!

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 28 Feb 2010, 12:13

dārgā dorotej, latviešu ziņu lapas jau nu riktīgi nevar būt pie vainas, bet visādas figņas, ko viens otram parsūta caur skaipu un citām vietām, gan :) kā arī neapremdināmā ziņkāre - kas gan paslēpts zem šī vilinoši kārdinošā linka? :D
kā jau teicu, tiec pie kāda strādājoša kompja un iededzini tur to Live CD, no darbojošās sistēmas to zarazu savādāk neiztīrīsi

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 12:32

Samuraj, es noskenēju ar tevis ieteikto programmu. Rezultātā atrada kaut kādus briesmonīšus. Kā tagad man viņus iznīcināt? Karantīnā nevaru ielikt, jo prasa reģistrēties un pirkt pilnu programmu.
laiks zināšanām!

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 28 Feb 2010, 14:53

aoma wrote:Evers, tu to nopietni? Tādiem kā tev, ne vien vajadzētu aizliegt sniegt citiem padomus IT sfērā, bet izkastrēt bez anestēzijas un pautus izžavēt vējā, pakarinot pie ziņu dēļa citiem par biedinājumu :mod:
Pavisam nopietni, es domāju tieši pretēji, tā ka pamato :D . Ja Dorotejai lapsis ir kā no veikala nācis vai arī čalim, kas installējis, visi nav mājās, tad tā partīcija būs palikusi.

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 15:03

Diemžēl nav vai arī ir tik ļoooooti paslēpta, bet nudien nav tās patrīcijas nu nav... Labāk pasakiet ko darīt ar atrastajiem vīrusiem, ja jau programma neiemet karantīnā. :(
laiks zināšanām!

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 16:32

samurajs wrote:Uj kas par skaistu šķirnes lopu tev tur ieperinājies! :D A kur tu tādus dabū, varbūt pateiksi priekšā? Vot AVG kā par nelaimi šito zvēru nepazīst.

ZoneAlarm uzrāda 0.
laiks zināšanām!

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 28 Feb 2010, 18:05

A kura programma tad tev neiemet karantīnā? F-Secure Online scanner, vai? Nu es jau teicu, ka pati galā netiksi, tev vajag praktisku help!
Zināms tikai, ka ''Locked file. Not tested'' ir ļoti pretīga vīrusa darbošanās sekas.
Image

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 28 Feb 2010, 19:06

samurajs wrote:A kura programma tad tev neiemet karantīnā? F-Secure Online scanner, vai? Nu es jau teicu, ka pati galā netiksi, tev vajag praktisku help!
Zināms tikai, ka ''Locked file. Not tested'' ir ļoti pretīga vīrusa darbošanās sekas.
Spyware Doctor.
laiks zināšanām!

prusaks
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 262
Pievienojies: 26 Feb 2007, 20:34

Post no prusaks » 28 Feb 2010, 19:30

Tīri minējums, bet es teiktu rootkit. Free AVG neaizsargā pret šitiem dzīvniekiem.

Rootkit remover: http://www.gmer.net/
Kad novilksi, viņš automātiski nomainīs nosaukumu, lai viņu nebloķētu. Bet par kastes iztīrīšanu ar šo programmu būs jāpakonsultējas ar zinošākiem cilvēkiem, jo šaj programmai nav "user friendly interface", kas tev varētu palīdzēt. Īsāk sakot, vainu turpini "čakarēties uz savu roku" vai meklē meistaru.

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 28 Feb 2010, 22:22

Ja vīruss sevi ir nomaskējis par sistēmas failu [nosaukumā boot uz to norāda], tad to neizdzēsīs neviens AV skeneris, arī Safe Mode ne. Laikam esi liela tiepša, jo, kā jau te vairākkārt tika minēts, tīrīt vajag no Live CD vai arī griezties pie zinošāka cilvēka.

Evers, 100x vieglāk ir dažās minūtēs atjaunot sajātu kasti no rekover partīcijas un tad brīdi pastrādāt, lai saliktu atpakaļ savas izmaiņas, nekā meklēt pa visādiem kaktiem strādājošu instalācijas disku, kā arī stundām vai pat dienām ņemties, kamēr sainstalē/sakonfigurē visu kas bija un kas vajag.

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 28 Feb 2010, 22:53

Tad labāk lai dod līdzi Recovery DVD

aoma
Vecākais lietotājs

Post no aoma » 28 Feb 2010, 23:19

atvainojos par offtopic, bet šī puiša uzskati mani fascinē :)

Evers, bet tā taču ir katra brīva izvēle, ieejot veikalā. Lai gan zinu cilvēku, kas bija iedomājies, ka jaunam datoram līdz nāks kāda spēle vai vismaz DVD filma un dziļi vīlies, izsvieda to recoverdisku miskastē :D

Evers
Vecākais lietotājs

Post no Evers » 01 Mar 2010, 00:16

Mjā, es esmu tāds šķībs puisis ar fascinējošiem uzskatiem :D

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 01 Mar 2010, 10:42

Paldies,puiši, ka vispār centāties palīdzēt! Atrada arhīvos kaut kādu konteineri inficētu un iemeta karantīnā. Š odien viss smuki darbojas. Pilnīgi droša jau neesmu, bet kad būšu brīvāka, tad izmēģināšu ar cd live notestēt. Tikai lūdzami pasakiet kur ir tas boot, vai tas ir tur pat safe mode??? :wink:
laiks zināšanām!

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 01 Mar 2010, 11:01

Lai ieslēgtu DVD ierīci kā 1.boot device, tev jāieiet BIOS'ā: pie ieslēgšanas jāspaida poga Delete vai F2.
Te būs pamācība bildēs dažādiem BIOS modeļiem

http://www.hiren.info/pages/bios-boot-cdrom

Bet ja viss normāli iet, tad labāk tikai noskenē ar Live CD, uzraksti atrasto zvēru sarakstu, bet uz savu galvu nelikvidē tos (tev piedāvās dažādas iespējas - izārstēt, nodzēst, uz karantīnu utt.). Papriekš pakonsultējies!
Image

doroteja
Reģistrēts lietotājs

Post no doroteja » 01 Mar 2010, 11:22

Paldies, samuraj! Tā arī darīšu, kad būs laika to izdarīt, un tad informēšu par rezultātiem! :) Tagad laiks posties uz darbu...
laiks zināšanām!

sm00x
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 76
Pievienojies: 05 Nov 2008, 23:33
Atrodas: Libau

Post no sm00x » 01 Mar 2010, 13:28

Nedēļu sēd bez kompja nevis samaksā specam :D
Kapēc tādiem cilvēkiem ir nauda kompja iegādei?
Ja nu kāds uzskata ka ir gudrāks tad laipni gaidu atbildi uz http://www.notepad.lv/forums/11084/kadu ... ksiet-%29/

richijs
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 460
Pievienojies: 04 Aug 2009, 10:35
Atrodas: Valka

Post no richijs » 01 Mar 2010, 14:57

Nedēļu sēd bez kompja nevis samaksā specam
Tās ir cilvēka tiesības sēdēt bez kompja :D
P.S Nesēdēšana pie kompja labvēlīgi atsaucās uz indivīda veselības stāvokli :)
Kas tam muļķim prātu dos...

Pievienot atbildi

Return to “Windows”