Pārdod laptopu HP DV6000
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Pārdod laptopu HP DV6000
Pārdodu pa detaļām, kompis eijoš..Vienīgi baterija beigta jātur pie lādētaja. Diezvai kāds gribēs pirkt visu kompi, ja tomēr ir intrese tad sakiet.
ir interese par HDD un Ram`u ! cik prasi ?
www.milasabece.lv intīmo rakstu portāls par un ap mīlas lietām...
ta nu gan, un ja 300 reizes, atdosi pa 12.50?remzijs wrote:Atdošu tev par 25latiem, ja atpumpesies 150 reizes..aoma wrote:25ls
(tīri personīgi, bet fiziskā forma man savulaik ļāva jau pamatskolā izpildīt visas GDA normas uz teicami, tā kā esmu gatavs pierādīt to, ka ja tur pulveri sausu, tad problēmāqm nevajadzētu būt arī manos gados
viegls rokenrols pa radio
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 1730
- Pievienojies: 22 Dec 2007, 12:22
- Reputācija: 0
- Svens
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 255
- Pievienojies: 01 Apr 2009, 00:01
- Atrodas: Rīga
1) Kur tas bija jāsaprot? Kaut kur Tavs izdomājums ir iemūžināts tā, lai to var redzēt pirms raksta jaunu ziņojumu?Evers wrote:Nu tas jau bij jāsaprot, ka notepad.lv nav vieta, kur izdosies pārdot jebkādas komplektācijas un stāvokļa dv6000 (vienreizējas lietošanas dators), tikpat labi rallistu forumā varētu tirgot Dacia Logan (vienreizējas lietošanas auto).
2) Vienreizējās lietošanas dators? Pašam ir bijis vai atkārto kaut ko dzirdētu bet līdz galam nesaprastu/nenoskaidrotu? Konkrētiem DV6000 izlaidumiem ir iebūvēts brāķīgs nVidia čips, kam ir zemāka pārkaršanas temperatūra nekā citiem portatīvajiem datoriem (un nemūžam šo datoru neuzkarsēsi līdz tai riskantajai temperatūrai, ja datoram ļausi elpot (neturēsi uz segas)). Un tas ir VISS. Jā, tā ir brāķa nVidia detaļa, bet NE visiem DV6000. Kas Tev liek domāt, ka šis ir tas modelis? Kas Tev liek maldināt citus, ka pie tādiem ir pieskaitāmi visi DV6000 modeļi? Ar vairumu DV6000 nebūs nekādu citu problēmu. Tas ir labs price/performance dators. Godīgi sakot, pirmo reizi redzu tik daudz mītu par portatīvo datoru. Bet nu te jau tos mītu radītājus var redzēt.
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
Svens, te nav nekādu mītu. zināmai notepad.lv lietotāju daļai agrāk ir piederējis šis portatīvais dators, ieskaitot mani 
arī darbā izteikti daudz cilvēki nesa šim modelim māti mainīt.
tiesa, jāsaka ka datoriem ar amd turion procesoriem šī kaite piemita izteikti biežāk, bet tik vai tā. nav arī zināms vai šis konkrētais dators kārtējo reizi nav pabijis servisa centrā āipa pārlodēšanas ietvaros, kā rezultātā tas sūds vēl ir pāris dienas lietojams.
ja vēlies pa 2x augstāku summu (300LS) iegādāties līdzvērtīgi jaudīgu (pat jaudīgāku) ~4-5 mēnešus lietotu toshiba laptopu, padod ziņ u - labrāt savējo nopārdotu, garantija vēl ~ 19-20 mēneši
- lūk tev dzīvais piemērs
tiesa, jāsaka ka datoriem ar amd turion procesoriem šī kaite piemita izteikti biežāk, bet tik vai tā. nav arī zināms vai šis konkrētais dators kārtējo reizi nav pabijis servisa centrā āipa pārlodēšanas ietvaros, kā rezultātā tas sūds vēl ir pāris dienas lietojams.
ja vēlies pa 2x augstāku summu (300LS) iegādāties līdzvērtīgi jaudīgu (pat jaudīgāku) ~4-5 mēnešus lietotu toshiba laptopu, padod ziņ u - labrāt savējo nopārdotu, garantija vēl ~ 19-20 mēneši
parādi, kur Latvijā dabūsi šādas vai līdzvērtīgas komplektācijas portatīvo datoru kaut vai par divreiz augstāku cenu.
nav arī zināms vai šis konkrētais dators kārtējo reizi nav pabijis servisa centrā čipa pārlodēšanas ietvaros, kā rezultātā tas sūds vēl ir pāris dienas lietojams.
Domā ko tu runā. Varbūt esi pieradis metāties ar nepatiesiem apgalvojumiem, es neēsmu pieradis tā darīt un otrpus ekrana runāt par to-par ko es neko nezinu. Un es to iesaku arī pārējiem "spicajiem čaļiem" . Ir tē arī normāli džeki nesaku to par visiem, bet man tas jau ir izbesījis-tā nesakarīgā vavuļošana un jeb kuras lietas nolikšana līdz zemei, diez uz ielas varat pārspļaut pāri lūpai!? notepad.lv ir ok, netaisīšu te scēnes ka aizeiju no šīs komūnas vai ka esmu aizskarts un apbižots. Tas nekas ka esam aiz ekrāna, vajag piedomāt pie tā ko runā, tas norūda personību.
Domā ko tu runā. Varbūt esi pieradis metāties ar nepatiesiem apgalvojumiem, es neēsmu pieradis tā darīt un otrpus ekrana runāt par to-par ko es neko nezinu. Un es to iesaku arī pārējiem "spicajiem čaļiem" . Ir tē arī normāli džeki nesaku to par visiem, bet man tas jau ir izbesījis-tā nesakarīgā vavuļošana un jeb kuras lietas nolikšana līdz zemei, diez uz ielas varat pārspļaut pāri lūpai!? notepad.lv ir ok, netaisīšu te scēnes ka aizeiju no šīs komūnas vai ka esmu aizskarts un apbižots. Tas nekas ka esam aiz ekrāna, vajag piedomāt pie tā ko runā, tas norūda personību.
- Svens
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 255
- Pievienojies: 01 Apr 2009, 00:01
- Atrodas: Rīga
Nu gan zināmā lietotāju daļa - Tu un mistiski darba kolēģi. Ok, Tev bija brāķis? Remzijam brāķis nav un mans DV6500 arī bez problēmām strādā. Divi pret vienu.izredzētais wrote:Svens, te nav nekādu mītu. zināmai notepad.lv lietotāju daļai agrāk ir piederējis šis portatīvais dators, ieskaitot mani
Tas bija adresēts Jaunzemam. Viņš par jaunu datoru runāja.izredzētais wrote: ja vēlies pa 2x augstāku summu (300LS) iegādāties līdzvērtīgi jaudīgu (pat jaudīgāku) ~4-5 mēnešus lietotu toshiba laptopu, padod ziņu - labrāt savējo nopārdotu, garantija vēl ~ 19-20 mēneši- lūk tev dzīvais piemērs
parādi, kur Latvijā dabūsi šādas vai līdzvērtīgas komplektācijas portatīvo datoru kaut vai par divreiz augstāku cenu.
Un pavisam godīgi - žēl, ka Tev, izredzētais, nācās iegādāties brāķi. Kā jau teicu - ja tā nenotiek, DV6 ir ļoti labs cenas/veiktspējas/dizaina dators.
- izredzētais
- Reģistrēts lietotājs
remzijs reizēm pārdodot "melnās aitas" ir jārēķinās ar zināmām consequencēm.
ja jau tev nav par ko uztraukties, tad kādēļ gan stresot? defaultā esmu ļoti mierīga un draudzīga persona, kā arī par savu fizisko sagatavotību nevaru sūdzēties (ja jau ieminējies).
90% notepadieši ir informēti par šo astranomisko brāķa procentu, bet kā jau pats minēji - vēlies kompi nopārdot pa detaļām, un plate būs tā kas aizies viena no pirmajām. tad arī to pērkot, mūsu prātīgais notepadietis, ļoti labi redzēs vai ar konkrēto plati ir vai nav kas darīts.
visticamāk 2-3 gadus vecs dators kaut reizi ir bijis skrūvēts vaļā putekļu tīrīšanas ietvaros, to manot, neviens prātīgs cilvēks dv2000, dv6000, dv9000 kompjus nepirks. once again - šeit lielāka iespēja kompi nopārdot, tiktiešām, ir pa detaļām, savukārt nekonsultētiem cilvēkiem kam šī tēma ir visai sveša var kaut beigtu suni iesmērēt
btw, ja pašlaik būtu nepieciešamība, es pirmais stāvētu rindā uz plati ;)
90% notepadieši ir informēti par šo astranomisko brāķa procentu, bet kā jau pats minēji - vēlies kompi nopārdot pa detaļām, un plate būs tā kas aizies viena no pirmajām. tad arī to pērkot, mūsu prātīgais notepadietis, ļoti labi redzēs vai ar konkrēto plati ir vai nav kas darīts.
visticamāk 2-3 gadus vecs dators kaut reizi ir bijis skrūvēts vaļā putekļu tīrīšanas ietvaros, to manot, neviens prātīgs cilvēks dv2000, dv6000, dv9000 kompjus nepirks. once again - šeit lielāka iespēja kompi nopārdot, tiktiešām, ir pa detaļām, savukārt nekonsultētiem cilvēkiem kam šī tēma ir visai sveša var kaut beigtu suni iesmērēt
btw, ja pašlaik būtu nepieciešamība, es pirmais stāvētu rindā uz plati ;)