Nekvalitatīva draivera dēļ deg videokartes
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Nekvalitatīva draivera dēļ deg videokartes
[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_nv_1.jpg[/imgl]Pirms dažām dienām NVIDIA izlaida jaunu videodraiveri Nvidia GeForce 196.75 WHQL Windows 7, Vista, XP sistēmām. Protams, ka zvērinātie spēļu fani nekavējoties ņēmās to instalēt. Programmatūras kļūdu dēļ ar jauno draiveri korekti nedarbojās ventilatora apgriezienu regulēšanas ķēdes, kā rezultātā videokartes pārkarsa, un daļa izgāja no ierindas. Visvairāk cietušas tieši GeForce 9800GT, kaut arī minētas GTX-295 un citas.
Saniknotie lietotāji ar sašutumu nobombardēja NVIDIA forumu, vēl arī šeit.
NVIDIA nekavējoties bija spiesta izņemt jauno draiveri no apgrozības līdz problēmu novēršanai. Pagaidām visiem piedāvā Nvidia GeForce 196.21 WHQL, par kuru sūdzību nav.
Saniknotie lietotāji ar sašutumu nobombardēja NVIDIA forumu, vēl arī šeit.
NVIDIA nekavējoties bija spiesta izņemt jauno draiveri no apgrozības līdz problēmu novēršanai. Pagaidām visiem piedāvā Nvidia GeForce 196.21 WHQL, par kuru sūdzību nav.

Man un vienam manam kolēģim GrForce 7600 GS (ar pasīvo dzesēšanu) nosvila, abas kartes pilnīgi vienādas. Tādēļ tagad pret pasīvo dzesēšanu esmu uzmanīgs, bet ja runājam par kartes temperatūru, tad 70 grādi celsija tas vēl ir normāli. AUgstāk gan jau slikti.
ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
emmm... nuuu...Jaunzems wrote: un vai ventilatoram ir bijuši kušanas ceļā neiegūti defekti
**dritvai kociņ**!
tu ilgi domaaji plaanpraatinj, lai kautko taadu dzemdeetu?
Anubisa sods ir neizbeegams!
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
http://img.ii4.ru/images/2012/05/25/227242_ntw.bmp
Nevajag skriet katram jaunumam pakalj kaa sunim, tad ar probleemas buus mazaak.
Ta arii tiem geimeriem vajag. Aaraa ir svaigs gaiss, sniegs. Pacelj rokas, kuri no jums ir shoziem sleepojushi, slidojushi.
Par ilgiem gadiem ir normaals sniegs, lai izbaudiitu ziemas priekus, nee sniegs traucee. Aizbrauksim labaak uz Zhagarkalnu kur maaksliigais, buus krutaak.
Ta arii tiem geimeriem vajag. Aaraa ir svaigs gaiss, sniegs. Pacelj rokas, kuri no jums ir shoziem sleepojushi, slidojushi.
Par ilgiem gadiem ir normaals sniegs, lai izbaudiitu ziemas priekus, nee sniegs traucee. Aizbrauksim labaak uz Zhagarkalnu kur maaksliigais, buus krutaak.
grisha, iesāli j*bano ziemu, neciešu
, neslēpoju, neslidoju, nesnovoju, nepikojos, visu ziemu piekopju mazkustīgu dzīvesveidu. Vienīgie ziemasprieki ir katru dienu 50km pa sniegotiem lauku ceļiem ar auto. Esmu vasarīga laika mīlis, lūk tad gan ir ko pasākt ārā.
Latvijā neciešu divas lietas - klimatu(drēgni rudeņi, garas ziemas) un mafiju valdībā.
Last edited by Evers on 07 Mar 2010, 12:04, edited 1 time in total.
Nedīc, es paspēju abusgrisha wrote:Nevajag skriet katram jaunumam pakalj kaa sunim, tad ar probleemas buus mazaak.
Lai slavēts sniegs un kupenas! Jo ilgāk sals , jo ilgāk varēs ar dēli braukāt
Un slidoti ir daudz jautrāk vasarā, jo tad slidotavas ir tukšas!
bija jau bija problēmas 8xxx kartēm ar draiveriem, kuras it kā izlabojuši 10.2 versijā, tā ka nestāsti pasaciņasStat1CX wrote:ATI draiveri vismaz neliek savām video kartēm taisīt pašnāvību.
pilnīgi piekrītuEvers wrote:grisha, iesāli j*bano ziemu, neciešu ... Esmu vasarīga laika mīlis, lūk tad gan ir ko pasākt ārā.Latvijā neciešu divas lietas - klimatu(drēgni rudeņi, garas ziemas) un mafiju valdībā.
ZB jau tā tuntulēšanās, ne jau ārā pa kupenām šortos skriesi.
tad tu ar no tiem kas nelasa read.me (lasi.mani) un help (rokasgrāmatas), kā arī to kas izlabots?RicoPico wrote:Evers +1. Precīzi mans viedoklis!
Kas saistās ar tēmu- VGA (principā visus) draiverus atjaunoju tikai nepieciešamības gadijumā. Ja viss iet, un nekas negļuko- nafigam jaunu draiveri likt?
- 80MXM08
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 178
- Pievienojies: 28 Mai 2009, 12:24
- Atrodas: Dobele
hmm... nav nekāds brīnums ka neesmu par tādu dzirdējisCrow wrote:Nu jā. Bija jau ATI arī tāda 8xxx sērija... odnako, tas bija gandrīz pirms 10 gadiem
zinu 1xxx , 3xxx , 4xxx, 9xxx, 9xx, vairāk gan laikam ne
nu nez vai ati ir līki driveri, bet pēc šī raksta var spriest ka nvidia ir vēl līkāki!!!
ShivaII wrote: Even the Login Screen from lineage2 is better then the hole WoW Game
Tāds ne sevišķi prātā gaišs esi padevies. Kad ar iztriektu slēpi caur plaušām, dēļ slēpošana pa slikti koptu kalnu, gulēsi reanimācijas nodaļā, es ar teikšu: "Tā tiem slēpotājiem vajag nahren riskēt ar dzīvību un dzīties uz visādiem kreisajiem kalniem, būtu labāk mierīgi pie kompja pasēdējuši."grisha wrote:Nevajag skriet katram jaunumam pakalj kaa sunim, tad ar probleemas buus mazaak.