Kā iznīcināt vīrusu?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
Reputācija: 0

Post no drunk_lizard » 01 Aug 2007, 15:35

normis_161 wrote:drunk_lizard: Un kā tad ar tavu tekstu varetu saistīt šos piecus failus par datora ielādi (autoexe.bat, command.com, msdos.sys,config.sys un io.sys). Es esmu dzirdējis tikai par šiem pieciem failiem
cieniitais rakstu autor, es saprotu, ka juus kautko kautkur kautkad esat dzirdeejis
attieciigie faili ir DOS opereetaajsisteemas faili, mhhhhh
autoexe palaizj buutu no hdd, msdos ir nosaciitais kodols, command.com ir shells, config un io ir DOS draiverus un parametrus saturosjie faili, mhhhhhh
juusu gadiijumaa (pieljauju, ka juus izmantojat xp opereetaajsisteemu) buutu nodrosjina ntbuutloaders(ntldr), buuta kaartiibu boot.ini un sisteemas starta parametrus ntdetect.com
juusu lietotajaa operacionaalajaa sisteemaa tomeer ir iekljauti juusu augstaak mineetie faili, bet tie ir domaati komandrindas darbiibas nodrosjinaasjanai....
varbuut juus esat dzirdeejis arii par ne windowsveidiigajaam operaaciju sisteemaam(unix, linux, os2) kuraam noteikti nav juusu mineeto failu - tomeer neskatoties uz to perfekti tiek nodrosjinaata datora darbiiba....
es ceru, ka mans necilais paskaidrojums juus padariija laimiigu

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 01 Aug 2007, 15:53

foxsk8 wrote:Man liekas. Ka notepads ir labāk sakartots nekā boot.lv to pēc izskata, funkcionalitātes spriežu. Kāpēc tur sākuma lapā kaut kādi freimi? Dažreiz mysql kļūdas. Mēs šeit lielu lietu pievēršam ērtumam un funkcionalitātei, kvalitātei. Nav te nekas uz ļepu ļepu sataisīts.
cieniijamo it portaala administraator, veeleetos veerst juusu uzmaniibu uz nieciigu bagu, kursk drosji vien deelj juusu paaraakaas aiznjemtiibas ir pasliideejis garaam juusu visuredzosjajaam aciim....
Image
mhhhh

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 01 Aug 2007, 18:23

Nenē, šitais laikam tikai tāpēc, ka tev visai retais Maxthon Browser. Uz Firefox nav šī baga.
Bet par bugiem: lūdzu, nākošais - ielogojoties no ēzelīša ĪĒ7, šitāds parādās... kas mums draugiem.lv filiāle, vai? :rofl:
Fox: uzkodētos jaunumus 6x pārbaudīt uz visiem pārlūkiem, un tikai tad laist gaisā!
Image
Image

drunk_lizard
Mr. Positivus

Post no drunk_lizard » 01 Aug 2007, 18:37

maxthon izmanto ie engini un patiesiibaa ir tikai ie skins ar plaginiem, taa ka vainiite buus liikajos pirksteljos :D

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 01 Aug 2007, 18:49

Kā jau samurajam teicu, jaunās fīčas ir uz deox skinu. Neesmu vēl uz pārējiem salicis. Paldies, ka atradi bugu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 01 Aug 2007, 19:45

normis_161: vēl nenāktu par skādi iztīrīt reģistru no drazu atliekām, piem. ar CCleaner iebūvēto automātisko RegCleaner. Tikai kādreiz CCleaneram gadās izjaukt kādus dependencies, (piem. var nebūt video Skypā) tāpēc saglabā reģistra kopiju, ko proga pati piedāvās.
Image

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 02 Aug 2007, 19:42

Jā ccleaner dažreiz labi visu izdzēš. Labāks tiešām ir par iebūvēto system cleaner. Vēl ccleaner ļauj dzēst I neta drazu, labot reģistra kļūdas, kā arī iekļauj sevī add remover iespēju, ar kuru labi varam atinstalēt instalētās programmas.

Adrese:

http://www.ccleaner.com/
WPX.lV - E-komercijas risinājumi

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 02 Aug 2007, 22:44

Un rādās vēlviens jautājums. Kā varētu nodefinēt, kas ir safe mode, un kā arī ja dators ļoti bremzē un ir pilns ar vīrusiem, tad safe mode arī bremzēs?

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 02 Aug 2007, 22:55

Safe mode ir tikai windows pamatprocesi. Neviena ārējā programma netiek palaista. Līdz ar to antivīruss var brīvi skenēt programmu failus un nekas to netraucēs. Ja zaraza jau ir kodolā, tad sliktāk. Skenē ar D_L ieteikto cureIT, tas varētu palīdzēt.
Bremzēšana - varbūt jā, varbūt nē, nezinu kur tie tārpi atrodas...
Image

Pievienot atbildi

Return to “Windows”