Win XP drošība
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
Win XP drošība
[Cik ilgi mans dators nodziivos bez antivirusa... bet tikai ar firewall! Ar sameeraa lielu failu apmainas aktivitaati. ] ? :ooo:
Es personīgi uz winxp (kad to lietoju) nelietoju antivīrusu.
kam tas vajadzīgs?
Visam pietiek ar FireWall!!! Bez tam - uzliec limited user un viss būs labi.
Nekad nelieto admina tiesības, ja tā nav galējā nepeiciešamība - bet nejau ikdienas darbiem!
kam tas vajadzīgs?
Visam pietiek ar FireWall!!! Bez tam - uzliec limited user un viss būs labi.
Nekad nelieto admina tiesības, ja tā nav galējā nepeiciešamība - bet nejau ikdienas darbiem!
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Pēc pieredzes, mani divi PC, bez nekādas aizsardzības nodzīvojuši 2 mēnešus. Protams, ja tu nevelc nekādus crackus, nelieto mistisku programmatūtu, regulāri tīri savu PC, neatjauno tos sasodītos Update, tad PC diezgan var izvilkt. Vēl ilgāk var izvilkt, ja protams nav pieslēgts Internets.
P.S. Kāda tolka no aizsardzības, ja protams tev nav ko slēpt vai zaudēt. Ä€trāk partīcijas klonu var atmest atpakaļ, nekā ar AV skenēt visu sistēmu. Bet tas ir tā, cik cilvēku tik viedokļu, un vienmēr katrs paliks pie sava. Ja nu tomēr vēlies aizsargāt savu PC, iesaku Avast antivīrusu, neliec dieva dēļ Pandu un Norton antivīrusus.
P.S. Kāda tolka no aizsardzības, ja protams tev nav ko slēpt vai zaudēt. Ä€trāk partīcijas klonu var atmest atpakaļ, nekā ar AV skenēt visu sistēmu. Bet tas ir tā, cik cilvēku tik viedokļu, un vienmēr katrs paliks pie sava. Ja nu tomēr vēlies aizsargāt savu PC, iesaku Avast antivīrusu, neliec dieva dēļ Pandu un Norton antivīrusus.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Vispār esmu ievērojis, ka nortonam visi softi ir gļukaini. Tas jā, tur varu piekrist, ka nortons pats ir ritīgs vīruss. Sen senos laikos, kad vēl bija Win98, uzmetu viņu, sāka man to win98 grauzt pamazām nost. Par Kaspersky arī neesmu īpašā sajūsmā.samurajs wrote:Hehe Norton pats ir ritīgs vīrussMana winda septembrī būs izvilkusi 2 gadus bez reinstall un ir absolūti tīra un nevelkas. Diemžēl vairāk nedzīvos, pāriešu uz jaunu PC...
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Jā!:)
Ja tev vajag uzinstalēt, tad:
1)Ielogojies kā admins un pēc tam ielogojies atpakaļ limited user kontā.
2)Uzpied uz instalācijas faila ar labo peles taustiņu "run as" un norādi administrator + paroli, ja nesanāk, tad ķeries pie pirmā punkta.
2)Uzpied uz instalācijas faila ar labo peles taustiņu "run as" un norādi administrator + paroli, ja nesanāk, tad ķeries pie pirmā punkta.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Bet tad spēlei vai softam jābūt ņemtai no droša avotashady wrote:Jā!:)
nu 2-3 mēnešus ja nelupī pron saitus un nemeklē krakus!
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
da vnk sajūta tāda, ka tajos trakeros var tādas figņas atraut, ka dažreiz gribas to uploaderu atrast un nedaudz paspārdīt par to, ka kompi nav skenējis un met drazu līdz..shady wrote:Kāpēc 2-3 mēnešus???nu 2-3 mēnešus ja nelupī pron saitus un nemeklē krakus!
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Vislielākā kļūda ir, ka cilvēks ikdienā lieto admina tiesības.
Tās nav vajadzīgas. Kā tad uz *nix cilvēks var ieslēgt root tiesibas tikai uz pārs min (kad tās vajadzīgas) un izslēgt (kad pabeidz darbību)?
Tāpat arī uz windas - tu tak katru dienu nekonfigurē OS or etc..???
Tā kā ikdienā tās nav vajadzīgas.
Protams, ka jāstrādā ar limited tiesībām.
Tās nav vajadzīgas. Kā tad uz *nix cilvēks var ieslēgt root tiesibas tikai uz pārs min (kad tās vajadzīgas) un izslēgt (kad pabeidz darbību)?
Tāpat arī uz windas - tu tak katru dienu nekonfigurē OS or etc..???
Tā kā ikdienā tās nav vajadzīgas.
Protams, ka jāstrādā ar limited tiesībām.
Gaumes lieta.. Tikpat labi var dariit no otra gala - lieto adminu bet programmas un shaubiigas lietas laist caur RunAs caur Guest akauntu..
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.