Kuras firmas cietajiem diskiem Jūs dodiet priekšroku?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Kuras firmas cietajiem diskiem Jūs dodiet priekšroku?
Š eit nu variet izteikties, kuri cietie diski (HDD) pēc Jūsu domām ir labākie un kāpēc.
Es priekšroku dodu Seagate cietajiem diskiem, jo tie ir stabili, droši un izturīgi. Ar lielu ietilpību un saprātīgu cenu.
Es priekšroku dodu Seagate cietajiem diskiem, jo tie ir stabili, droši un izturīgi. Ar lielu ietilpību un saprātīgu cenu.
WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Es izvēlos ar labāk "seagate" - kaut kā labas atsauskmes un man pašam ar strāda tīri ok.
Bez tam.."maxtor" jau tagad ir zem tās pašas "seagate";) => http://www.seagate.com/maxtor/
Bez tam.."maxtor" jau tagad ir zem tās pašas "seagate";) => http://www.seagate.com/maxtor/
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
- osh
- Reģistrēts lietotājs
- Atbildes: 222
- Pievienojies: 05 Jūn 2007, 13:15
- Atrodas: Belfast, NI
Man principā **dritvai kociņ**.
Š…emu jebko no kvalitatīvajām firmām.
Sobrīd stāv kompī 250GB Western Digital + Smasung 40GB, par abiem brendiem neko sliktu nevaru teikt, kaut gan Samsung cietņus mēdz smagi nodirst, man ar tiem nav bijušas problēmas.
Š…emu jebko no kvalitatīvajām firmām.
Sobrīd stāv kompī 250GB Western Digital + Smasung 40GB, par abiem brendiem neko sliktu nevaru teikt, kaut gan Samsung cietņus mēdz smagi nodirst, man ar tiem nav bijušas problēmas.
I Don’t Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn’t Die
Nē, nu piekrītu - "Western Digital" ar skaitās labs brends.
Par samsung: mana subjektīvā pieredze - viens hdd nosprāga pēc 3 gadiem, otram čakars un nevar izmantot PM - tikai gparted ņem pretī, lai varētu ko sačainīt ar partīcijām...
Protams, tā ir tikai subjektīva pieredze un nevar uzskatīt to par objektīvu, BET...kādēļ tik daudz to subjektīvo pieredze, kas ir negatīva, ir par samsung?
Par samsung: mana subjektīvā pieredze - viens hdd nosprāga pēc 3 gadiem, otram čakars un nevar izmantot PM - tikai gparted ņem pretī, lai varētu ko sačainīt ar partīcijām...
Protams, tā ir tikai subjektīva pieredze un nevar uzskatīt to par objektīvu, BET...kādēļ tik daudz to subjektīvo pieredze, kas ir negatīva, ir par samsung?
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/
Man jau arii vienalga... Man bija pa pusei nospraadzis viens Maxtor 60 GB HDD. No rokaam biju pircis no viena loha un jau pēc 3 gadiem saaka chakareeties... :grr: Ar Samsung 160 gb problēmu nav, un nesuudzos. Vieniigaa fignja baigi karst, taapeec iespraudu HDD kuuleri...
Pret samsung nevaru neko pateikt. Vieniigais videokamera nojaajaas... Western Digital HDD bija manaa pirmajaa PC, un padomaa tik... ... peec 10 gadiem paarbaudiiju- maita iekjeeries!!! Pret galdu taa uzmaniigi padauziiju un aidaa! Aizgaaja!
- foxsk8
- Moderators
Tieši tā patās, man arī bija. Cietajam galviņa kaut kur klemējās. Domāju: Cietais ar galiem. Sāku šamo sist pret skapi, ar āmuru dauzīt, jo tā patās beigts. Vienu dienu domāju, vajadzētu vēlreiz uzmest aci, tavu brīnumu 20 GB cietais sāka iet, visus failus nolasīja, windu ielādēja, pat formātu uzmetu viss bija ok. Aiznesu un nopārdevu. 

WPX.lV - E-komercijas risinājumi
Pavisam vienkaarsi... ar saanu pret galdu, bet piesleegtu... A dauzu visu, kas manupraat taadeelj var saakt darboties :win: , un no jama aaraa naaca taada diivaina ritmiska chiikreeshana/ piixteeshana :hmz: . Saakumaa pat biku sabijos, jo vakaraa, kad ierambiiju PC man viss ir kluss, bet te taads peeksnjs beep & peep!!! 
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
apbriinojami kulturala riiciibafoxsk8 wrote: Domāju: Cietais ar galiem. Sāku šamo sist pret skapi, ar āmuru dauzīt, jo tā patās beigts. tavu brīnumu 20 GB cietais sāka iet, visus failus nolasīja, windu ielādēja, pat formātu uzmetu viss bija ok. Aiznesu un nopārdevu.
tev ir paaraak augsts moraales liimenis....
- foxsk8
- Moderators