Notepad.lv sveic savus lietotājus Zinību dienā!
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- samurajs
- Administrators
- Atbildes: 14988
- Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepājas anomālā zona
Notepad.lv sveic savus lietotājus Zinību dienā!
[imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/200 ... 724824.gif[/imgl]
[font=Century Gothic]Š urp laptopu! Uz skolu!
Es būšu teicamnieks!
Gan sunīšam, gan kaķīšam,
Gan Eiropai būs prieks![/font]
[font=Comic Sans MS] Notepad.lv kolektīvs apsveic skolu jaunatni, visus studējošos, un visādi citādi izglītojošos Zinību dienā un novēl tikai labas un teicamas sekmes! [/font]
[font=Century Gothic]Š urp laptopu! Uz skolu!
Es būšu teicamnieks!
Gan sunīšam, gan kaķīšam,
Gan Eiropai būs prieks![/font]
[font=Comic Sans MS] Notepad.lv kolektīvs apsveic skolu jaunatni, visus studējošos, un visādi citādi izglītojošos Zinību dienā un novēl tikai labas un teicamas sekmes! [/font]
Last edited by samurajs on 26 Okt 2007, 08:57, edited 2 times in total.

- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5070
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
- foxsk8
- Moderators
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- Atbildes: 1892
- Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
- foxsk8
- Moderators
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- foxsk8
- Moderators
D-L: Nav kam vairāk piesieties, ka piesienies devīzei "Pozitīvi domājošiem cilvēkiem". Pareizi, tu jau pozitīvi nedomā
Un arī paskaties uz vienu, ne jau administrācija un devīce nav vainīga pie tā, kad lietotājs Edgars izsaka savas domas.
P.S. Palikšu rupjš: KO TU VARI **dritvai kociņ**, JOBANI VROT.

P.S. Palikšu rupjš: KO TU VARI **dritvai kociņ**, JOBANI VROT.
- samurajs
- Administrators
Nēēēē! Es tak 10 reizes to reptīli pēc Noteikumu 4.1 varēju pa sienu izsmērēt, bet to nedaru, jo esmu pozitīvi domājošs!JakeGreen wrote:dzērušai ķirzakai banu, ka nemetās!
Godīgi sakot - pati tā doma vien, kā ķirzaks dīdās uz krēsla pie PC, trīcošām rociņām meklē burtus uz klavas, nervozi grauž saulespuķu sēklas, runājas pats ar sevi, un apspļauda monitoru - man totāli uzlabo garastāvokli... Nu vajag tak kādu galma ākstu arī (kurš pie tam paretam kādu labu ideju izsaka)!
Galvenais, džeki - neņemiet pierē! Ja jūs aizskar - dodiet pretī!

- drunk_lizard
- Mr. Positivus
muahhhh
samurajs, tev sjausmu staastinjus rakstiit vajag
runaajot par galma aakstu, mhhhh - sjitai kompaanijaa buus gruuti
starp tik profesionaaliem aakstiem man nav nekaadu izredzju....
btw - starp citu, samurajs, vieniigais sakariigais kadrs te esi tu - tiesjaam nesaprotu, ko tu te meklee?
vai meegjini kkaa pasjapliecinaaties starp klauniem?
personiigi es te atskrienu gariigo uzlabot. te var ieguut tik daudz pozitiivu emociju...
par piemeeru peedeejaa foksinja postaa, mhhh. puisjeliits pat lamaaties tolkam nejeedz, a taa gribas :>
aa, un specatbilde JakeGreen - man pie kaajas, ka mani ieniist maloljetkas....
samurajs, tev sjausmu staastinjus rakstiit vajag
runaajot par galma aakstu, mhhhh - sjitai kompaanijaa buus gruuti
starp tik profesionaaliem aakstiem man nav nekaadu izredzju....
btw - starp citu, samurajs, vieniigais sakariigais kadrs te esi tu - tiesjaam nesaprotu, ko tu te meklee?
vai meegjini kkaa pasjapliecinaaties starp klauniem?
personiigi es te atskrienu gariigo uzlabot. te var ieguut tik daudz pozitiivu emociju...
par piemeeru peedeejaa foksinja postaa, mhhh. puisjeliits pat lamaaties tolkam nejeedz, a taa gribas :>
aa, un specatbilde JakeGreen - man pie kaajas, ka mani ieniist maloljetkas....
- samurajs
- Administrators
d_l: Zini- es jau uz tevi nedusmojos par to ākstīšanos, arī tas uzlabo garīgo. 
Ko te daru? Piekrītu, ka daudzi džekiņi jauni un vēl nepieredzējuši. Bet tas tak mainīsies, nāks pieredze un zināšanas. Ja jau varēja uzkodēt šo portālu- 100% panākumi būs. Kas ir labāk - būt saimniekam savā portālā vai slaucīt citur samestos gružus? Un viens jau otru neizslēdz. Te tev arī atbilde.
Ko te daru? Piekrītu, ka daudzi džekiņi jauni un vēl nepieredzējuši. Bet tas tak mainīsies, nāks pieredze un zināšanas. Ja jau varēja uzkodēt šo portālu- 100% panākumi būs. Kas ir labāk - būt saimniekam savā portālā vai slaucīt citur samestos gružus? Un viens jau otru neizslēdz. Te tev arī atbilde.

- foxsk8
- Moderators
Code: Select all
puisjeliits pat lamaaties tolkam nejeedz

Izdomāju ko izdarīšu, tev par godu izveidošu te tādu grupu, Galma āksts. Pie tava profila rādīsies, galma āksts.

- samurajs
- Administrators
Redz, Edgar, ar ko mēs atšķiramies no citiem - pie mums nesūta uz Googli un nebano par kritiku. Mjā, kaut kur d_l nav taisnība, bet kaut kur arī ar ir. Tas tiks plašāk apspriests Adminforumā.
@ D_l: tu man piedāvā kļūt par šausmu stāstu rakstnieku? Ja būtu vairāk iedziļinājies mūsu portālā, tad būtu atracis šito!
Jauku lasīšanu... un uzkod aknas!
@ D_l: tu man piedāvā kļūt par šausmu stāstu rakstnieku? Ja būtu vairāk iedziļinājies mūsu portālā, tad būtu atracis šito!
Jauku lasīšanu... un uzkod aknas!

1)D_l, gribeetos uzzinaat to kriteeriju kas viennoziimiigi ljauj spriest par to vai cilveeks ir sakariigs vai nee..iipashi jau internetaa kur lielaakaa dalja sleepjas zem maskaam(profiliem) un taadeejaadi apgalvot ka kaadu zini ir bullshits..
2)Kad vienreiz sapratiis - dzimums, vecums, statuss un paareejais bullshit nav raadiitaajs! Taaka samurajs ceru ka tas nebija domaats negatiivi par to ka daudzi dzhekinji ir mesti jo maz pieredzes..bez tam neaizmirsiisim ka visi saakumaa ir Jauninjo statusaa..visi saakam no pirmaas klases nevis uzreiz augstskolas..
2)Kad vienreiz sapratiis - dzimums, vecums, statuss un paareejais bullshit nav raadiitaajs! Taaka samurajs ceru ka tas nebija domaats negatiivi par to ka daudzi dzhekinji ir mesti jo maz pieredzes..bez tam neaizmirsiisim ka visi saakumaa ir Jauninjo statusaa..visi saakam no pirmaas klases nevis uzreiz augstskolas..
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Smiekli nāk,kā te viena daļa ir sašutusi par D_L teikto.Tāds iespaids,ka dzīvojat stikla kolbā un "tautas valodu" nekad neesat dzirdējuši.
Vismaz forums nedaudz atdzīvojas,kad tiek pateikts kāds asāks vārds.Ja tiek gvelztas apsolūtās glupības un kāds tev tāpat arī atbild,tad kāda mārutka pēc vēl spirināties pretī?Vēl jo vairāk ja to nevari argumentēt.
Asāka vārdu pārmaiņa šad tad nenāk par ļaunu.
Vismaz forums nedaudz atdzīvojas,kad tiek pateikts kāds asāks vārds.Ja tiek gvelztas apsolūtās glupības un kāds tev tāpat arī atbild,tad kāda mārutka pēc vēl spirināties pretī?Vēl jo vairāk ja to nevari argumentēt.
Asāka vārdu pārmaiņa šad tad nenāk par ļaunu.
@zhagis Nav neviens sashutis vnk nevajag runaat vispaariigi tikai runaashanas peec, pat ja tas iederas..un tas ko tu teici arii ir blekjis..ja uz tevi to negatiivismu attiecinaatu tad tu te nerunaatu par " tautas valodu" un tad smiekli buutu citiem..bet nu lab - jaabeidz offtopic..
Not this **** again...
Tev tikai pielipa d_l glaimisamurajs wrote:Redz, Edgar, ar ko mēs atšķiramies no citiem - pie mums nesūta uz Googli un nebano par kritiku. Mjā, kaut kur d_l nav taisnība, bet kaut kur arī ar ir. Tas tiks plašāk apspriests Adminforumā.
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
Nitro, uzdrosjinos apgalvot, ka diezgan daudz cilveekus, kuri saistiiti ar latvijas un netikai it forumiem, es paziistu personiigiNitro wrote:1)D_l, gribeetos uzzinaat to kriteeriju kas viennoziimiigi ljauj spriest par to vai cilveeks ir sakariigs vai nee..iipashi jau internetaa kur lielaakaa dalja sleepjas zem maskaam(profiliem) un taadeejaadi apgalvot ka kaadu zini ir bullshits..
taa pat kaa vinji mani....
cilveeks var katraa forumaa izmantot citu nick, bet stils un IQ no taa nemainaas
priekaa...
un jaa, foksinj, miiluliit, paldies par ruupeem
esmu noveerojis, ka beerniem patiik visaadas kosjas mantinjas, kraasaini burtinji etc.
ja tu sjitaadaa veidaa meegjini man iekost, laipni luudzam, mhhhh
lieku reizi savs infantilisms jau ir jaapieraada...
- foxsk8
- Moderators
- samurajs
- Administrators
Nekas man nepielipa, es tikai cenšos atrast tam visam cēloni: nāk boot.lv mods uz notepadu, lai izņirgātos. Varbūt tāpēc, ka šeit, virtuālajā pasaulē, to var nesodīti izdarīt, nesaņemot pa seju? Protams, ja nepelnīti nosauc par mudaku - tā ir apcelšana. Ir gan bijuši daži pelnīti momenti, bet kopumā d_l izgājieni nav attaisnojami.Edgars wrote:Tev tikai pielipa d_l glaimi:D:D Protams, ka es zinu ar ko mēs atšķiramies, neesmu jau svešs, bet diemžēl TO nu nekādi nevar saukt par kritiku. Tā jau ir apcelšana, ja tevi nosauc par mudaku.
Iespējams, ka viņš velk paralēles ar savu boot.lv? Veltīgi, mēs neesam boot.lv un netaisāmies būt...

- foxsk8
- Moderators
- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Kāpēc d_l nedabon banu? Viens variants ir tāds, ka nejiesim tāču mazo reptīlīti izmest atkritumu kaudzē
Līdz ar to viņš dziedās kara maršu, to arī tikai viņš gaidā, izprovicēt kādu grib, lai viņu nobano, un tad iet, kā tagad tiešām mazs bērns pa savu boot.lv kladzināt, sūdzēties, ka mēs šamo esam izmetuši laukā. 
Re kur links, vari ierēkt.
http://www.boot.lv/forums/index.php?sho ... zbanots+no
Vari izdarīt secinājumus. D_L, vari pateikt, kā tu iekš boot.lv tiki pie modera statusa? Kādam pieglaudi savu reptīļa asti?
Re kur links, vari ierēkt.
http://www.boot.lv/forums/index.php?sho ... zbanots+no
Vari izdarīt secinājumus. D_L, vari pateikt, kā tu iekš boot.lv tiki pie modera statusa? Kādam pieglaudi savu reptīļa asti?

- drunk_lizard
- Mr. Positivus
- foxsk8
- Moderators
D_L. šis nav gadienā tavs draugiem.lv profils?
http://www.draugiem.lv/friend/?1332772
Meklētājā ierakstām drunk lizard, izmet tevi, tas pats ar mani. Bet redzi, niki nekur nav minēti, kādreiz varbūt esi ierakstījis un history saglabājās.
Arī boot.lv domubiedros itkā tas profils ir pieteicies.
2 lietas, kas jau sakrīt.

http://www.draugiem.lv/friend/?1332772

Meklētājā ierakstām drunk lizard, izmet tevi, tas pats ar mani. Bet redzi, niki nekur nav minēti, kādreiz varbūt esi ierakstījis un history saglabājās.
Arī boot.lv domubiedros itkā tas profils ir pieteicies.
2 lietas, kas jau sakrīt.

- drunk_lizard
- Mr. Positivus
muaaaahhhhhh
zjetons tev, foxkaaturtevi!
atljausjos pieziimeet, ka attieciigais ,bildee redzamais kadrs ir persona, kura ieksj datuves paziistama kaa "lizard", ieksj buuta tika vairaakreiz banots....
peedeejais nick - "degviins"
viennoziimiigi attieciigais kadrs ir nodarbojies ar daljeeju nickname plagjiaatu
taa pat atljausjos apgalvot, ka ar attieciigo kadru ieksj uzdotaa portaala mani nesaista pat draugudraugudraugu saites, liidz ar to vinja profailam man pieeja pat readonly rezjiimaa ir liegta....
neliegsju, ka man ir atveerts acc ieksj draugiem, kuru paarbaudu aptuveni reizi paara nedeeljaas - patiesiibaa acc tika atveerts deelj taadiem, kaa juus, mhhhh
tb - siicji piespieda, mhhhh
visiem interesentiem, mhh - es vairaakas reizes ieksj boot esmu publiceejis savus foto :>
neesat nu slinki mekleet.....
ieksj www.poga.lv arii ir profails ar foto zem drunk_lizard (vai drunklizard) acc, kur taapat var apluukot incantas buiudiites
un jaa, cieniijamo foxkaateviturmeelivarizmezgjiit, tomeer ieteiktu tev izmantot advanceetaaku mekleesjanas engini un drusciit lielaaku db, kaa draugus.
piemeeram googli pameegjini.....
zjetons tev, foxkaaturtevi!
atljausjos pieziimeet, ka attieciigais ,bildee redzamais kadrs ir persona, kura ieksj datuves paziistama kaa "lizard", ieksj buuta tika vairaakreiz banots....
peedeejais nick - "degviins"
viennoziimiigi attieciigais kadrs ir nodarbojies ar daljeeju nickname plagjiaatu
taa pat atljausjos apgalvot, ka ar attieciigo kadru ieksj uzdotaa portaala mani nesaista pat draugudraugudraugu saites, liidz ar to vinja profailam man pieeja pat readonly rezjiimaa ir liegta....
neliegsju, ka man ir atveerts acc ieksj draugiem, kuru paarbaudu aptuveni reizi paara nedeeljaas - patiesiibaa acc tika atveerts deelj taadiem, kaa juus, mhhhh
tb - siicji piespieda, mhhhh
visiem interesentiem, mhh - es vairaakas reizes ieksj boot esmu publiceejis savus foto :>
neesat nu slinki mekleet.....
ieksj www.poga.lv arii ir profails ar foto zem drunk_lizard (vai drunklizard) acc, kur taapat var apluukot incantas buiudiites
un jaa, cieniijamo foxkaateviturmeelivarizmezgjiit, tomeer ieteiktu tev izmantot advanceetaaku mekleesjanas engini un drusciit lielaaku db, kaa draugus.
piemeeram googli pameegjini.....