Vai jums patiik notepad.lv?

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

Atbildiet godiigi:

Jaa, superiiga vieta!
8
36%
Jaa bet vareeja buut labaaks..(ierakstiet forumaa kas tieshi)
11
50%
Man vienalga..
1
5%
Galiigi garaam!
2
9%

Total votes: 22

Nitro
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 487
Pievienojies: 10 Mar 2007, 00:41
Reputācija: 0

Vai jums patiik notepad.lv?

Post no Nitro » 19 Sep 2007, 09:14

Bez komentiem..(:
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.

memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 19 Sep 2007, 10:35

Vairāk rakstus :)

preddetor
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 258
Pievienojies: 25 Mai 2007, 15:01

Post no preddetor » 19 Sep 2007, 13:01

Nu jaa... It kaa notepad.lv ir tiiri sakariiga vieta. Protams vienmeer var labaak. Rakstus tiesaam vareetu vairaak. Pagaidaam uzskatu, ka ir veerts te uzkaveeties. Manupraat, notepad.lv buus naakotne.

Faust
E-žurnālists
Atbildes: 318
Pievienojies: 28 Apr 2007, 14:53
Atrodas: Valmiera

Post no Faust » 19 Sep 2007, 15:37

Viennozīmīgi spēcīgs konkurents pārējiem lv IT portāliem! :party:

normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01

Post no normis_161 » 19 Sep 2007, 18:54

Man ari loti patik, jo te patiesam var uzzinat atbilde atskiriba no citas vietas, kur dazreiz pat uzbrauc virsu.
p.s. interesanti butu izlasit, ko drunk lizard viedokli.

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 19 Sep 2007, 19:42

mhhhh
lai notiek, normund....
bloknotinjsj ir konkreets kabatas forums, kuru, savu beerniibas ambiiciju vadiiti, ar gruutiibaam organizeejusji liepaajas tiinji....
eem, publika ir tiesji taadi pat neapteesti, kaa autori.....
protams ir dazji iznjeemumi:
-samurajs - dzjekinj, vai zini, kas japaanaa bija samuraji? domaa afigennie vientuljie karotaaji? nu piedod - samurajs bija sava kunga kalps, preciizaak sakot - vergs...
- osh - zinosjsj kadrs un tiesji taapeec te nav iipasji aktiivs
- shady - virtuaals pazinja no datuves, iespeejams jamam arii piegriezaas datup0kes...
- un taalaak?
tikko paarskatiiju user sarakstu.....
daargie beerni, lai jums labi noiet, kad saaks staaveet, bet!
diemzjeel sjobriid sjeit publika ir stipri gariigi atpalikusi (ieskaitot to fokskaavinjutur)
veiksmi jums queenveidiigo ganiisjanaa un savu kraanu audzeesjanaa!
par sevi?
kaa ieprieksj vairaakkaart teicu - naaku te izklaideeties - un juus man neliekat vilties :>

foxsk8
Moderators
Atbildes: 5080
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 19 Sep 2007, 20:55

Nezinu vai samurajs ir liepājas tīnis :D

Vismaz prieks, ka ķirzaks arī izklaidējas :rofl:

Š oreiz iztikšu bez liekiem komentāriem.

Jonis
Spameris
Atbildes: 99
Pievienojies: 23 Apr 2007, 16:46
Atrodas: Liepāja

Post no Jonis » 19 Sep 2007, 21:20

Eu, tu mani nenosauci :rofl:
Bet vispār diezgans NEKAS, vaig taču vairāk tautu, un arī lai viņi k-ko raxta, lai kaut kas notiek, ieskatos labi ja pa nedelu vienu reizi, bet tāpat nekas jauns nav. :grr:

Mad182
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 903
Pievienojies: 14 Mar 2007, 15:16
Atrodas: Latvija

Post no Mad182 » 19 Sep 2007, 21:27

Nu kopumā progress ir redzams, cik skatos, administrācija arī sāk pieaugt un varētu būt normāls forums, ja vien būtu kaut kāda dzīvība. Nebiju te bijis gandrīz 3 mēnešus, un ziniet - visu, kas tajā laikā forumā sarakstīts vienā vakarā var izlasīt. Š obrīd te spēcīgi trūkst lietotāju. Nav nekāds funs, ja ir 1-2 lietotāji online. Pat mana **dritvai kociņ** runescape lapiņā vidēji online turas 10-30 lietotāji, un arī tur brīžiem nav nekādas dzīvības, tā kā vērtējiet paši... vajag reklāmu un kaut ko oriģinālu. Š obrīt te praktiski nav nekā- aptuveni tie paši datuves raksti tikai ar mazāk komentāriem. Tā publiku šeit nesanāks piesaistīt. Nav arī īsti skaidrs, uz ko tad šis forums ir merķēts, sākotneji it kā sapratu, ka doma ir taisīt kaut ko advancētāku, kur nebūtu visadu datuves tīņu problēmu, bet realitātē te vairāk ir "for dummyes" tipa raksti.
Respect samurajam un shady, kas te nepārtraukti cīnās ar rakstiem, bet kopumā skatoties ir diezgan liela vienveidība - kaut kas par ubuntu, debian, firefox un vēl visāds ne sevišķi jauns stuffs. Ir jau labi, ka cilvēki cenšas, tikai jau ir divas tādas pašas lapas - boot un datuve, un vēl diezgan specīgs forums h.n.lv un mazliet specializētāks hackers.lv, un diez vai daudziem būs vēlēšanās to pašu lasīt vel piektajā vietā. Tādu IT forumu "ķipa par visu" Latvijai jau tā ir par daudz un tajos visos vieni un tie paši purni arī apgrozās.
Jādomā kaut ko citu, citādi sī lapa tāda arī paliks - ar vidēji 2 lietotājiem online.

Labi, neņemiet galvā, sadzēros mp3 formāta alu :D

EDIT: gadījās tikt pie parlūka bez adblock - neatceros, kurš te teica, ka tie poke smaidiņi ir briesmīgi, bet viņam ir taisnība.

samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 19 Sep 2007, 21:38

Speciāli ķirzakam:

Tu visādus variantus pieminēji, bet īsto neuzminēji: ne tikai tu, bet mēs visi te nākam atpūsties un izklaidēties... :D
Jo šeit ir labvēlīga, draudzīga vide: te nebano, nepiesienas par katru sīkumu, katrs var brīvi publicēties... un galu galā vienmēr ir iespēja uzlabot garastāvokli, palasot atsevišķu lietotāju rakstīto...

Par gados jaunajiem vari smieties, cik gribi, bet viņi ir tie, kuriem piederēs nākotne. Bet tu... vai penziju 2. līmenim jau pieteicies? :D
Image

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 19 Sep 2007, 23:59

Domāju, ka smailus būs jāliek uz aptauju, vai arī, Jūs paši lietotāji varēsiet piedāvāt labākos no tiem, un tad rīkosim atkal aptauju, kuri būtu tie labākie, interesantākie.

Kas attiecas uz reklāmu, sadarbība jau noteik ar citiem saitiem, kā arī daži interesantākie un noderīgākie raksti tiek publicēti iekš digg.lv. Forums arī atbalsta tādas iespējas, ka uzreiz var pievienot ziņu, tēmu iekš digg.lv.

Viens saka, rakstus vajag, otrs saka, ka raksti līdzīgi kā datuvei.

Lieta tāda, ka vajag atrast to vidus ceļu, nevar rakstu uzrakstīt 3 teikumus un viss. Raksts jāveido pēc iespējas plašāks kā arī lai lasītājam būtu interese lasīt tālāk, nevis izlasīt tikai virsrakstu, utt..

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 20 Sep 2007, 00:21

Manuprāt, rakstu politika ir pareiza: nopietni raksti + jaunākās ziņas īsumā. Ko un kā mēs rakstīsim - atkarīgs tikai no mums pašiem. Par kvantitāti jāsūdzas nebūtu, no dažiem lielajiem portāliem nebūt neatpaliekam...

Mad182: Mjā visos IT portālos vieni un tie paši purni apgrozās, jo Latvija ir riebīgi maziņa un to purnu ir tikai tik daudz cik viņu ir...
Image

foxsk8
Moderators

Post no foxsk8 » 20 Sep 2007, 00:24

Vēl jau ir arī iespēja pašiem lietotājiem pievienot rakstus iekš notepada, protams administrācija tos pārskatīs. Ja patiešam ir kāds interesants raksts, ziņa, droši variet to pievienot šeit. Protams rakstus nevajag kopēt, etc.

https://notepad.lv/posting.php?mode=newtopic&f=54

Kā arī varam to atrast pie Navigācijas - Pievieno arī tu

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09

Post no drunk_lizard » 20 Sep 2007, 00:26

samurajs wrote:Speciāli ķirzakam:
šeit ir labvēlīga, draudzīga vide: te nebano, nepiesienas par katru sīkumu.....
Par gados jaunajiem vari smieties, cik gribi, bet viņi ir tie, kuriem piederēs nākotne. Bet tu... vai penziju 2. līmenim jau pieteicies? :D
samurajs, tu tak esi praatiigs puika
un sjitaaadas glupiibas gvelz.
- pirmkaart mani te nobanoja, mhhhh
- otrkaart - es ljoti ceru, ka nepiedziivosju naakotni muusu 90% daunu izpildiijumaa....
lai kaulainaa apgramstas
cik arpraatiigi un neaptesti ir muusu sljakstu sekas...
tas IR 3,14dec
apskatamies tikai uz fokskaavinjutur - un?
njaa, starp citu jams nav bezceriigs
peedeejaa laikaa labojies
SAMURAJS, man nav nekas pretii daliiteies ar zinaasjanaam
man pat nebuus slinkums ar karoti mutee ielikt
TIKAI - ja es jutiisju, ka cilis to veelas nevis GRIB!!!!!
taa ir MILZIIGA atskjiriba
un jaa, samurajs, kaa pret koleegji - man pret tevi ir zinaama [s]vaajiiba[/s] pietaate
taapeec deelj cienjas pret Tevi centos mneizteikties tiesji :>

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 20 Sep 2007, 01:31

D_L: Nu redz, viedokļi sāk tuvināties...;)

Kamēr es te admins - neviens tevi nav banojis; mums vispār banliste tukša, ja nu spamboti.
Nu ir jau atsevišķi "izcili eksemplāri" mūsu vidū, bet viņi tomēr šeit politiku nediktē. Vairākums tomēr zin, ko viņi grib. Un, ja runājam par forumu pokemonizāciju - pasaki, kur stāvoklis labāks? Boot'ā? Datuvē? Neizskatās gan...

Bet nu labāk lai jaunatne interesējas par tehniku un IT nekā tempj apšaubāmas kvalitātes dzērienus un pīpā zāli... vismaz kāds labums.
Image

Jonis
Spameris

Post no Jonis » 20 Sep 2007, 16:09

samurajs wrote: .. pīpā zāli..
Pag... Kas tev pret zāli? :die:

deivs001
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2011
Pievienojies: 14 Mar 2007, 13:45

Post no deivs001 » 20 Sep 2007, 16:49

Tu tak ienākot tik 1x nedēļā, bet nu jau nedēļas laikā ir atbildes vairāk kā vienā dienā! :D Pieķērām melos.

p.s.
Gaidi, kad wh platisies,ka 5700 spaidija.

Jonis
Spameris

Post no Jonis » 20 Sep 2007, 19:24

Tas ir ja es neko neesmu nokomentejis.

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 21 Sep 2007, 09:33

Jonis wrote: Pag... Kas tev pret zāli? :die:
Man ir redz, kas: ja tev tagad ir smadzenēs 1 rieva (kura kalpo, lai atvērtu ķīli pirms urinēšanas), tad pēc tās zarazas lietošanas tev vairs nebūs nevienas. Punkts.
Image

zhagis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 186
Pievienojies: 14 Mar 2007, 08:00

Post no zhagis » 22 Sep 2007, 10:07

D_L!Pii(3.14)ir atkarīgs no katra spējām veikt konkrētu darbu dotajā momentā!Reģisrēti te ir akūni daudz purnu!Bet Tu tak nezini kurās jomās/amatos šamie rukā.IT nebeidzās ar kūpošu cigareti pie sisēmas bloka!

P.S.Foksi!Normālus smailus vienreiz ielisi-vai nē!?

Mr.Death
Lietpratējs
Atbildes: 1780
Pievienojies: 17 Apr 2007, 19:13

Post no Mr.Death » 22 Sep 2007, 13:36

drunk_lizard wrote:mhhhh
lai notiek, normund....
bloknotinjsj ir konkreets kabatas forums, kuru, savu beerniibas ambiiciju vadiiti, ar gruutiibaam organizeejusji liepaajas tiinji....
eem, publika ir tiesji taadi pat neapteesti, kaa autori.....
protams ir dazji iznjeemumi:
-samurajs - dzjekinj, vai zini, kas japaanaa bija samuraji? domaa afigennie vientuljie karotaaji? nu piedod - samurajs bija sava kunga kalps, preciizaak sakot - vergs...
- osh - zinosjsj kadrs un tiesji taapeec te nav iipasji aktiivs
- shady - virtuaals pazinja no datuves, iespeejams jamam arii piegriezaas datup0kes...
- un taalaak?
tikko paarskatiiju user sarakstu.....
daargie beerni, lai jums labi noiet, kad saaks staaveet, bet!
diemzjeel sjobriid sjeit publika ir stipri gariigi atpalikusi (ieskaitot to fokskaavinjutur)
veiksmi jums queenveidiigo ganiisjanaa un savu kraanu audzeesjanaa!
par sevi?
kaa ieprieksj vairaakkaart teicu - naaku te izklaideeties - un juus man neliekat vilties :>
Ieteiktu pamatot savus dzēruma murgus un visvairāk es gribētu dzirdēt par "garīgi atpalikušajiem". Turklāt drīz foxu mudināšu lai alkoholiķus forumā neielaiž :hmz: Izklaidēties vari iet uz krogu vai biljarda zāli, nevis šeit.

zhagis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 186
Pievienojies: 14 Mar 2007, 08:00

Post no zhagis » 22 Sep 2007, 16:30

Edgar!
Es arī esmu alkaš.Un par to nemaz nekaunos.Pie~3 promilēm spēju pat Latviski rakstīt!
Turpretī,viens otrs poke,pēc diviem Aldara aliem sāk mīzst biksēs.
Tā kā par ķirzakas kompetenci vari nešubīties!

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 23 Sep 2007, 01:57

OK.. Es klusēju! :rofl:
Turpretī,viens otrs poke,pēc diviem Aldara aliem sāk mīzst biksēs.
Tad tavuprāt visiem ir jābūt rūdītiem alkoholiķiem, kāds esi Tu ar d_l?

Ķirzakas kompetence jau nu būs pirmais par ko es šaubīšos. Mans kvartāls ir pilns ar tādiem pašiem lamzakiem, kā tas d_l un viņiem normāls cilvēks ir tikai tas kas ielej vai sūdzās par grūto dzīvi, ka neviens viņus nesaprot tāpat kā viņi. Pārējie visi ir idioti un garīgi slimie, kurus viņi sūta **dritvai kociņ**.

shady
Moderators
Atbildes: 5311
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 23 Sep 2007, 11:27

Edgars: Nu Drunk_Lizard muļķis nav gan, bet tas nenozīmē, ka pārējie ir;)
Galma āksta statuss tika iedots nejau par viņa zināšanām tehnikā/IT, bet gan par ko citu.
P.S. - Neviens jau neliek kļut par dzērāju - katrs izklaidējas pēc sava prāta...kas dzer, kas svilina Ubuntu CD { https://notepad.lv/viewtopic.php?t=494 }, kas nu kuram tuvāks :D
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

Mr.Death
Lietpratējs

Post no Mr.Death » 28 Sep 2007, 12:33

Es neapstrīdu viņu par zināšanām IT, bet gan par kompetenci cilvēku "šķirošanā", kas viņam tāda radusies (pareizāk sakot iesaldējusies) dēļ alkohola lietošanas.

samurajs
Administrators

Post no samurajs » 28 Sep 2007, 13:14

Edgars: es vispār neuzskatu, ka ķirzakam ir pārmērīga tieksme uz alkoholu (un man ir reāls pamats tā domāt!). Suns aprakts citur - manuprāt džekam ir kādas nopietnas iekšējas psiholoģiskas problēmas...
Image

Pievienot atbildi

Return to “Aptaujas”