hmmmm labs jautaajums par to ko un cik ilgi esmu lietojis...
zini, ar x ir taa kaa ir.. peedeejos divos meeneshos linux distributiivi jau sapnjos raadaas- instaleeju te vienam cilveekam uz 700 Mhz kastiites kaut ko kas kusteesies, paliku beigaas pie "Vector" nekaadas vainiites protams neko siikaak daudz neeetiju, netam un maajai derees....
tiiri kaadu filminju paskatiities kaut ko netaa novilkt utt...
pats veselu nedeelju palietoju desktopbsd :DDDD
nav ilgi zinu,
visu atvaljinaajumu instaleeju bsd un kad divas nedeeljas biju skatijies kaa es nespeju uzlikt grafisko vidi metu vinju pie malas.
tomeer nez kapeec man tieshi bsd shkjiet tas kas man buutu jaalieto...
linux ir kaut kaads es pat nemaaku pateikt, es nesaku ka sliktaaks vai labaaks , bet kaut kas man tur nepatiik kaut gan viss jau tur principaa taspats vien ir
...
un otrs ir tas ka es gribu serveriiti darbinaat, tiesa gan nezinu kaa tas ir apvienojumaa ar darbstaciju... kaut gan ja njem veeraa ka serveriitim nebuus nekaada slodze tur piesleegsies labi ja paaris lietotaaju un darbs sanaak tikI r mysql datubaazi
taa ka domaaju ka amna kaste vilks ruukdama
laikam jau man atas velninjsh baisi patiik :DDD
un gribaas beidzot sakaartot vismaz vienu x uz sava datnja jo parasti tass beidzas ar pirmo lietu kas neiet jo zinu ka win varu uzkurbuleet ar visu kas iet un neiet paaris stundaas ....
bet nu negribu es to win vairs - negribas kaa piraatam justies

kaut uz portatiivaa man staav oficiaals vin:DDD
vel negribas vistu , tas ir negriabas nemaz saakt vinjas virzienaa skatiities un tad varbuut es nix priekshrociibas sapratiishu vel vairaak kad kaads pazinja man atkal jautaas kaa un kas ar ot win , kapeec vinjam tas neiet un kaa to izdariit:DD
ux noteikti tad teikshu nezinu , bsd viss notiek vienkaarshaak

taa es laikam mazliet aizraavos:D
Taa , tagad man ir zaljsh ekraans ar terminaaliishiem... vinjsh paraadas peec startx komandas ievadiishanas.
hmm ko taalaak. instaleeshu tad no portiem kaadu graf vidi un riit tad tiksim skaidriibaa kaa tad vinju piedabuut raadiit man kaadu ierastu bilduku.