Vai kodeku vaina?

Moderators: Vecākie lietotāji

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Vai kodeku vaina?

Post no NickKarlis » 01 Nov 2007, 20:26

Lieta tāda un apstākļi sekojoši, ka diezgan raustās visi video, nosākuma izmantoju K-Lite Codec pack - tagad izdzēsu (domāju ka tur tā vaina) un atstāju tikai VLC Media Player pat videokartei draiverus pārinstalēju :win: , bet nekā visi video vienalga raustās. :cry: A kas par lietu nezinu varbūt te kāds var man palīdzēt?

User avatar
normis_161
E-žurnālists
Atbildes: 436
Pievienojies: 31 Mar 2007, 00:01
Reputācija: 0

Post no normis_161 » 01 Nov 2007, 20:34

Apskaties drosibas pec, vai tev device manager nav neviena jautajuma vai izsaukuma zime.

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 01 Nov 2007, 20:48

normis_161 wrote:Apskaties drosibas pec, vai tev device manager nav neviena jautajuma vai izsaukuma zime.
Kā to saprast? Tur nepieviena nebija jautājuma vai izssaukuma zīme īpašu uzmanību pievērsu "Display Adapters" - videokarte nVIDIA GeForce 7300GT (bet šaubos vai tā vainīga)

Panēmu pie videokartes properties un tur pie device status ir rakstīts "This device is working properly.

If you are having problems with this device, click Troubleshoot to start the troubleshooter.", bet tak spēles iet labi

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 01 Nov 2007, 21:51

Tur nu nāksies kapāties soli pa solim. Tikpat labi mātenes draiveri var būt vainīgi. Arī win sistēmā kāds trūkstošs dll fails var radīt video problēmas (esmu ar to saskāries). Kaut kas nVidia kontroles panelī vai settingos nevar būt neriktīgi? Tur daudz ko var sačakarēt ja nezin!
Image

User avatar
usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2870
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51
Reputācija: 0

Post no usins » 01 Nov 2007, 23:59

Jā, samurajam taisnība. Iesaku pārlikt chipseta draiverus, līdz ar to netraucētu arī pārējos draiverus atjaunināt.
Kā izpaužas rastīšanās?
Paskaties kā ar vidikenes temperatūru un visas sistemas temperatūru.
Un kā ar spēlēm?
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 02 Nov 2007, 00:16

Spēles iet labi, videokartes temperatūra reti pārsniedz 70 grādus, videokartei ir tikai apmēram mēnesis, a tiem dll failim nevar palīdzēt kautvai kāda windows programma kas varētu salabot?

User avatar
usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2870
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51
Reputācija: 0

Post no usins » 02 Nov 2007, 11:16

Emz AGP vai PCI slots un kada matesplate, videokarte?
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 02 Nov 2007, 12:14

Man te viens sūdzējās par Ge force 7200, ka nejiet OpenGL. Ka viss raustoties, spēles nejiet, programmas ar.

Vienozīmīgi neko sliktu par K-lite nevaru teikt

http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm

Visur lieku šo kodeksu paku.

Vaina ir kaut kur citur. Ieteiktu jaunākos draiverus novilkt no interneta, palasīt kādu Nvidia forumu, iespējams, ka tur arī kādam ir tāda pati problēma.

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 02 Nov 2007, 13:45


User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 02 Nov 2007, 16:35

Nu kaut ko esi izdarījis? Kādi rezultāti?

Ik, dari tā:

1) Atinstalē nost videokartes, mātenes draiverus.
2) Noskanē reģistru. Kaut vai ar: http://www.pctools.com/registry-mechani ... EgodZFAEYA
3) Ieliec Win instalācijas CD no admina tiesibām un: start -> run -> sfc /scannow {viņš pārbaudīs vai nav kāds win sistēmfails dēli un izlabos to. tas ir - aizstās to ar orģinālo no CD}
4) Uzinstalē mātenes draiverus, videokartes čipsetu, videokartes dariverus.


Un dari visu šādā secībā.
Un dod ziņu par iznākumu.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 02 Nov 2007, 17:49

shady wrote:Nu kaut ko esi izdarījis? Kādi rezultāti?


3) Ieliec Win instalācijas CD no admina tiesibām un: start -> run -> sfc /scannow {viņš pārbaudīs vai nav kāds win sistēmfails dēli un izlabos to. tas ir - aizstās to ar orģinālo no CD}
Ir viena problēma :grr: :hmz:


Orģinālais CD

Mazs un nelegāls Windows, bet nevainojiet mani tāds kā no veikala

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 02 Nov 2007, 18:35

emmm....es to nebiju domājis tādā veidā..
Dabūn windows xp instalāciju un ieraksti to uz CD.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 02 Nov 2007, 19:07

AAA tieši kāds priekš Virtual PC domāts XP diskā mētājas :) :D

Tāpat neiet

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 02 Nov 2007, 20:47

Tu kaut ko nepareizi dari....
Tev tā winda ir iso formātā?
=> Pielieto funkciju "burn image", ja lieto "Nero".
+ http://www.google.lv/search?hl=lv&q=how ... 1ana&meta=
ieraksti šādi iekš CD, tad mēgini to komandu.
Un, ja nesanāk, tad ko viņš saka?
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 02 Nov 2007, 21:32

NickKarlis wrote:
Tāpat neiet
Pasaki saprotami - kas tev neiet? Nevari start -> run -> sfc /scannow palaist vai arī izgāji šo procedūru un rāda ka tavs Win kārtībā?
Image

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 03 Nov 2007, 11:05

Nevaru to Start -> Run -> sfc /scannow palaist

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 03 Nov 2007, 11:08

shady wrote:Tu kaut ko nepareizi dari....
Tev tā winda ir iso formātā?
=> Pielieto funkciju "burn image", ja lieto "Nero".
+ http://www.google.lv/search?hl=lv&q=how ... 1ana&meta=
ieraksti šādi iekš CD, tad mēgini to komandu.
Un, ja nesanāk, tad ko viņš saka?
Wins ir iso formātā un caur nero rakstīts diskā CD-RW un viņš prasa lai ielieku Windows XP Pro SP2 CD

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 03 Nov 2007, 11:37

Bļin bet vai tad tev ir Win XP SP2 Pro? Neproti novilkt tādu? Drošvien kāds apgraizītais?

http://thepiratebay.org/tor/3692953/Win ... 2007_March

Š ito Bils bučo kā savējo :rofl:
Image

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 03 Nov 2007, 12:00

Man ir WinXP Pro SP2

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 03 Nov 2007, 12:46

Un tu saki, ka šito: http://www.updatexp.com/scannow-sfc.html nevar palaist? Hmmm...
Image

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 03 Nov 2007, 12:59

A moš tev citur vaina? Novelc Austrumi Linux dzīvo disku (datuvē rakstos atradīsi) un iebūtojies no tā. Tad atrodi failsistēmā zem /mnt/ savu partīciju kur ir video un atskaņo kādu ar iebūvēto mPlayer. Ja viss normāli- vainīgs windows vai tā draiveri. Ja raustās vienalga - vaina dzelžos. Spēles un video nav viens un tas pats.
P.S. tikai neaiztiec Austrumi virtuālo FS!
Image

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 03 Nov 2007, 13:21

samurajs wrote:Un tu saki, ka šito: http://www.updatexp.com/scannow-sfc.html nevar palaist? Hmmm...
Nevaru, acīmredzot jāņem kāds cits XP

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 03 Nov 2007, 13:30

Visi video raustās ja tie ir uz full screen bet ja tie ir ļoti mazā vindows logā tad iet normāli, bet skatīties video 2x2 cm lielā windows logā ir takā nedaudz smieklīgi. :hmz:

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 03 Nov 2007, 13:35

Pietiek 1 nelielu skraapeejumu uz win CD lai to vareetu izmest. Muuzikas CD tu to pat nedzirdi. Aciimredzot nav pilnveertiigs Windows.
Novelc sev jaunu Win un nedod nevienam. Labaak CD nevis DVD. Tad meegjini labot.
Image

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 04 Nov 2007, 17:04

NickKarlis - Iemet man skrīnšotu no atvērta CD - gribu redzēt kas tev tur iekšā ierakstīts.
Man nelāgas aizdomas, ka tev tur stāv win.xp.pro.iso.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 05 Nov 2007, 16:16

es tagad visu izdariiju: ierakstiiju pareizi XP Pro, noskaneeju bet video kaa raustaas taa raustaas :win:

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 05 Nov 2007, 16:22

Gribētu pats pie tā PC tikt klāt un nedaudz "pacakarēties".

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 06 Nov 2007, 17:17

foxsk8 wrote:Gribētu pats pie tā PC tikt klāt un nedaudz "pacakarēties".
No Liepājas līdz Jēkabpilij ir neliels gabaļiņš ko braukt, (iet, lidot) :D

No sākuma es vienkārsi uztaisīju jaunu acountu uz datora un tur video neraustījās, bet pēc kāda laika atkal sāka un jauni acounti vairs nelīdz

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 07 Nov 2007, 20:57

Tikko čakarējos ar kompi un sanāca pāriet uz citu acountu, lai ātrāk dators piestartētos panēmu žigli izrubiju skaipu un prikola pēc iedomājos palaist video un kad palaizu ar VLC pēkšņi stoza hu.... video iet bez raustīsanās visos acountos a ko tas mans Wins te gļukoja nezinu moz skaipa deel, vajadzees palaist video tad kad skaips ieslēgts, bet es tagad starā :money: :D :rofl:

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 08 Nov 2007, 09:54

Vēl 1 Skype upuris... Ta metat visi to urīnu ārā, tas ir vīruss ne programma... :die: Vai arī dariet vēl gudrāk (kā es!) Es uz jaunā PC vispār nemaz neinstalēju Skype, lai neaizdirstu sistēmu! :D

Visiem nu būs mācība - ja kaut kas raustās, pirmais darbs ir apskatīties procesus Task managerī un nokaut resursu rīmas.
Image

User avatar
NickKarlis
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 57
Pievienojies: 31 Okt 2007, 19:52
Reputācija: 0
Atrodas: Jēkabpils raj.

Post no NickKarlis » 28 Nov 2007, 21:05

Jomajo atkal tāpati problēma, bet tagad pat neiet ar izslēgtu skaipu, panēmu izdzēsu skaipu uzinstalēju vecāku un vienalga neiet video :grr: :hmz: :cry: vai tiesām man būs jāparinstalē Wins, ja tā teiksu godīgi - negribu esmu pirmkārt pārāk slinks un baidos kautko salaist grīstē :cry:

Pievienot atbildi

Return to “Windows”