Kādu grafisko karti tu lieto?
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Kādu grafisko karti tu lieto?
Tātad kārtējā nelielā aptauja par grafiskajām kartēm.
ATI VS Nvidia
Š eit arī variet izteikt savas domas par video kartēm. Plusi un mīnusi.
ATI VS Nvidia
Š eit arī variet izteikt savas domas par video kartēm. Plusi un mīnusi.
Es arhi nesuudzos... Sjitaa vecene, es ceru, ar mani veel laicinju nodziivos! Maatesplate, HDD, Procis, PSU ir mainiiti,jo salabojaas, bet videokartiite veel dziivo!
P.S. Es neesmu predator, bet gan orgjinaalais preddetor! Es neko nebiju sajaucis, tas bija orgjinaali izdomaats un paardomaats, jo ir tuukstosjiem onlaina predator'u, bet es esmu orgjinaalais- preddetor... Juu nou... ;) Citu nav!
P.S. Es neesmu predator, bet gan orgjinaalais preddetor! Es neko nebiju sajaucis, tas bija orgjinaali izdomaats un paardomaats, jo ir tuukstosjiem onlaina predator'u, bet es esmu orgjinaalais- preddetor... Juu nou... ;) Citu nav!
Nvidia GF FX 5200 un nevajag liet ka speeles nepavelk..
edit: Sid ej izguli stulbumu..velk pat Carbon bez probzaam..
edit: Sid ej izguli stulbumu..velk pat Carbon bez probzaam..
Last edited by Nitro on 05 Nov 2007, 15:06, edited 1 time in total.
Not this **** again...
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Sargājiet sevi paši tad arī Dievs jums nepalīdzēs.
Pirms tam lietoju: Nvidia MX 100/200 64mb
Tagad: Nvidia 8600GT un esmu apmierināts.
P.S Visu laiku esmu lietojis Nvidia un pēc TomsHardware spriežot, ATI bišķi ir salaiduši dēlī ar video kartēm. Cenas ziņā ir dārgākas un spējas ziņā vājākas. (Vismaz tā bija parādīts TomsHardware - pašam nav liekas naudas testēt visas pēc kārtas)
Tagad: Nvidia 8600GT un esmu apmierināts.
P.S Visu laiku esmu lietojis Nvidia un pēc TomsHardware spriežot, ATI bišķi ir salaiduši dēlī ar video kartēm. Cenas ziņā ir dārgākas un spējas ziņā vājākas. (Vismaz tā bija parādīts TomsHardware - pašam nav liekas naudas testēt visas pēc kārtas)