Dažādu web lapu + serveru veikals
Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji
- foxsk8
- Moderators
- Atbildes: 5080
- Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
- Reputācija: 0
- Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv
Dažādu web lapu + serveru veikals
Varbūt kādam tik tiešām ir liels slinkums, lai pats ko izveidotu, tad varam to pirkt.
http://shop.wos.lv/
http://shop.wos.lv/
- foxsk8
- Moderators
Par to, ka paliks mazāk jautājumu kā izveidot kaut ko ticu, bet kā ar sekām? Visticamāk nevarēs "salabot", ja kaut kas noies greizi. Es esmu par to, ka pats visu saliek pa plauktiņiem utt. Tas ir apmēram kā php.ini salikt pa plauktiņiem. Ja ņem gatavu instalu var gadīties, ka neatbils kaut kādas prasības un tad lūk ir glupie jautājumi, kā nomainīt to un šo.
- foxsk8
- Moderators
1) Tas, ka php nav tur nokompilēts, nenozīmē, ka cilvēks savu kodējumu nevar pārdot. Tas ir tas pats, kas izveidot sait'u kādai firmai, tikai atšķirība, šeit ir tāda, ka te ir kā šablons priekš pokemoniem.samurajs wrote:Atkal 1 lohu komanda ar opensource grib uzvārīties... :die:
2) Ne visi mācas Datorzinātnes un ir visā šajā iekšā - bet varbū sirdī dziļi grib lapeli. Viņš ir iegājis internetā, saprasits, ka vārdi domēns/hostings viņu apgrūtina - kur nu vēl programmēšana, kapēc nenopirkt ?
3) Par lohu komandu varēji labāk paklusēt, tas cilvēks man ir pazīstams - ļoti labs koderis.
P.S Ja Jūs līdz tāda veida mazam biznesiņam nenonācāt, jeb negribat nonākt - nevajag citus apsaukt.
- foxsk8
- Moderators
- foxsk8
- Moderators
Sataisi, skaties, ka par TELE2/LMT pakalpojumu (sms sūtīšanu) neaizej pats mīnusosfoxsk8 wrote:Es ar tūlītās sākšu uzvārīties ar phpbb. Paņemšu uztaisīsu visu defolto, dizainu piemetīšu un tirgošu.Gribētāju būs daudz. Forums + portāls, wap, video, etc.
- foxsk8
- Moderators