google nepalīdzēja :(

Moderators: Vecākie lietotāji

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

google nepalīdzēja :(

Post no keen » 27 Nov 2007, 19:30

Sveiki!

Kad vēlos instalēt kādu programmu, tad dēļ šitā errora to nevar izdarīt. Kāds varētu viņam būt risinājums?

googlē skaidrojumu ļoti līdzīgam erroram, bet tas nepalīdzēja.

Image

Userim ir Administratora tiesības, tākā to variet neminēt kā iemeslu.

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 27 Nov 2007, 22:56

Tā kļūda tev parādās bieži? Iespējams, ka esi "atrāvies" kādu vīrusu, vai kaut kur reģistros ieviesusies kļūda. Ieteiktu sistēmu izskenēt no "drazas". Ja nekas netiek atrast, pameiģini softu caur Safe mode uzlikt. Ko tad "spļauj" laukā.

User avatar
usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2870
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51
Reputācija: 0

Post no usins » 27 Nov 2007, 23:08

Laiks sakārtot datoru. Jo īpaši Windows mapīti.
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

User avatar
samurajs
Administrators
Atbildes: 14988
Pievienojies: 06 Mar 2007, 15:04
Reputācija: 0
Atrodas: Liepājas anomālā zona

Post no samurajs » 28 Nov 2007, 11:32

A kas tev par OS? ka tik nav "pasaules drošākā OS - Vista no Tadaiķu pagasta kūts"? Te pēc vīrusa itkā neož, bet vienalga noskenē Safe Modē. Ja neko neatrod, tad atgriez reģistru uz agrākiem laikiem, kad viss vēl gāja. Cerams, ka System Restore atslēdzis neesi?
Image

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

Post no keen » 28 Nov 2007, 15:56

OS ir Windows XP, bet man bija Vistiņas tāds kā patch uzlikts, kurš izskatās kā Vista, bet to es izdzēsu, un tas nelīdzēja, savukārt caur Safe mode nezinu kāpēc, bet nevaru ieiet. Kad gribu ieiet, tad itkā normāli lādē failus, un tad vienkārši restartējas PC un atkal ir izvēlne iet caur Safe mode, Safe mode with networking/Command promt vai Start windows normally. :win:

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 28 Nov 2007, 16:07

Ja jau tev pat Safe Mode nejiet, tad izskatās ka Tavs "XP" ir nedaudz iedragāts un strādā nekorekti. Ieteiktu uzlikt jaunu.

User avatar
usins
Vecākais lietotājs
Atbildes: 2870
Pievienojies: 26 Feb 2007, 08:51
Reputācija: 0

Post no usins » 28 Nov 2007, 16:57

Vīrusiņš, kurš neļauj palaist safe mode, lai nespēj no tā atkautis. Hairena būt cd tev vajaga :) Tur bija labi antivīrusa tūļi :)
Bet izskatās, ka nāksies pārinstalēt Windows
Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 28 Nov 2007, 17:10

Pamēgini System Restore: Last Good Configurations
Un.. start -> run -> sfc /scannow {Ir tikai jāieliek WinXP install CD + admina tiesības}.
Un cerams, ka vismaz safemode tev sāks iet.
Par drazām: Nejau vienmēr vainīgs ir kāds vīruss, bet man nav kristāla bumba, lai izzīlētu.
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

Post no keen » 28 Nov 2007, 19:34

Paldies, ka centāties palīdzēt. Izmēģināšu vēl to safe mode palaist, bet laikam nāksies tomēr pārinstalēt windws. :)

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 28 Nov 2007, 22:10

Ieteikums:

Jauno OS, saliec visu ko tev vajag darbam. Pēc tam, izveido partīcijas klonu. Pēc tam, kad atkal vajadzēs OS pārlikt, varēsi likt jau no sistēmas klona. Ietaupīsies laiks, ko tu būsi patērējis atkal visu no jauna liekot. Vidēji, atjaunošanas procedūra ap 15 min aizņem no sistēmas klona.

User avatar
memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Reputācija: 0
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 30 Nov 2007, 17:37

foxsk8 tas aizņem vietu uz cietā, vel labāks variants ir sabāzt win visu sev nepieciešamo klāt un ierakstīt matricā.

User avatar
shady
Moderators
Atbildes: 5307
Pievienojies: 06 Mar 2007, 19:20
Reputācija: 1
Atrodas: Rīga

Post no shady » 30 Nov 2007, 17:49

memorex: Kas tev liedz klonu taisīt uz dvd matricas?
Agrāk es domāju, ka cilvēki ir stulbi....Tagad zinu - viņi patiešām tādi ir. /© shady/

User avatar
foxsk8
Moderators
Atbildes: 5070
Pievienojies: 22 Feb 2007, 12:33
Reputācija: 0
Atrodas: Liepāja, www.notepad.lv

Post no foxsk8 » 30 Nov 2007, 18:15

memorex wrote:foxsk8 tas aizņem vietu uz cietā, vel labāks variants ir sabāzt win visu sev nepieciešamo klāt un ierakstīt matricā.
Spēlēm, video, other stuff vieta ir, bet kā 3 GB var nebūt vietas?

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

Post no keen » 30 Nov 2007, 23:19

Haha, labi džeki, pietiks strīdēties, peace ! :D

User avatar
memorex
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 836
Pievienojies: 26 Jūl 2007, 18:57
Reputācija: 0
Atrodas: Latvia

Post no memorex » 01 Dec 2007, 17:36

ir visāda lieluma OS.... Un ka tu gribēsi uz jaunas kaste uzzinstalēt savu OS ar visu pārējo stuff un config? Tavs variants ir ātrāks, mans ilgāks bet noderigāks priekšdienām :) Vispār es jūtu panesas offtopic.

User avatar
KaNeiet
Lietpratējs
Atbildes: 234
Pievienojies: 01 Nov 2007, 00:50
Reputācija: 0
Atrodas: Talsi

Post no KaNeiet » 02 Dec 2007, 15:03

Ne jau google vainīgs, bet vājās meklēšanas prasmes..

Installation will try to install to specific folders that are defined under the Windows operating system. You need to check the Windows registry under:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
Check the value of CommonFilesDir.
By default, it should be set to <Drive>:\Program Files\Common Files

drunk_lizard
Mr. Positivus
Atbildes: 1892
Pievienojies: 19 Mar 2007, 18:09
Reputācija: 0

Post no drunk_lizard » 02 Dec 2007, 17:02

KaNeiet, jaaj uz savu uuberkruto it portaalu, kur tu vari izlikties advanceets
nejaaj mozgas veel te
es saprotu, ka uuberkrutaa portaala dauns izsauc pokemonu fluudu
mlje, ja jau tu esi ADMINISTRATORS, tad pacel to suudu!!!!!
ponjal?!

D_L: personiskās attiecības varētu kārtot kaut kur citur, ne te, OK?
Samurajs

User avatar
KaNeiet
Lietpratējs
Atbildes: 234
Pievienojies: 01 Nov 2007, 00:50
Reputācija: 0
Atrodas: Talsi

Post no KaNeiet » 02 Dec 2007, 20:41

Ja ir problēmas, jāārstējas, medicīna darot brīnumus.
Š ķiet, ka ne tikai IQ ir maziņš.

Jā, patiesi visai draudzīgs portāls..

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

Post no keen » 02 Dec 2007, 20:47

Tas error vairs nav, bet tagad ir cits.

could not access network location%ALLUSERSPROFILE%\StartMenu\Programs\Administrative Tools\.

keen
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 6
Pievienojies: 27 Nov 2007, 19:26
Reputācija: 0

Post no keen » 02 Dec 2007, 21:36

Jēēēēj, tomēr tā google palīdzēja. Atradu skaidrojumu tam otrajam erroram un viss tad nu beidzot aizgāja. Paldies visiem, kas kaut ko ieteica, un nežēloja laiku, lai palīdzētu izdomāt kā šito error atrisināt. :party:

BTW, Lizard, nelamājies. Tas, ko viņš ieteica, arī man ļoti palīdzēja visu šito atrisināt.

Pievienot atbildi

Return to “Windows”