juus jau paarsvaraa visi zinat izcilo teevzemes datorspeciaalistu andri no
epizode1 – veeeecs hp lapsis. pIII 866, 256ram, 30gb hdd. lapsis izmantojas tikai auto navigaacijai+haljavnie wifi tanksjtellees+iezvanpieeja caur mobilo modeemu epastu cjekam.
uzlikaas gludi, seriaali neprasiija. kaa peecaak izraadiijaas – xp 30 dienu triaals :> andris IEVEERO likumdosjanu!1! izraveeti kautkaadi helpi, atsleegti it kaa “nevajadziigie” servisi, integreeta sp3 un ie7 – sjik i bljesk!
bet!… kaadas hrenaacijas peec atstaats windows movie maker?! O_O un – kaada sunja peec atsleegts windows telephony service?!!! speciaali lai users pats nevareetu iespraust usb modeemu un atnextoties?! kaada ckuja peec atsleegti win apdeiti?!
3 miinusi kucei.
vairaak nepeetiiju, jo nebija valjas:)
epizode2 – pIII 1ghz, 512ram, 80gb hdd. kaarba izmantojas specifiskaa skanju ierakstaa un internetaa. protams, instalaacijaa visas ieprieksj sastopamaas fiicjas :> tika nolemts uzlikt avastu un klikskju ekonomijas peec lejuplaadeeta avast+chrome versija. instalaacijas procesaa kuces xp pazinjoja, ka jams nekuja neinstalees chrome nezinaamu apsveerumu deelj. tika panjemts NORMAALS oem xpsp3 logs, nonesta kuce un visi laimiigi.
10 miinusi kucei.
andri no liepaajas, EJ ROC GRAAVJUS! nojausju, ka **** ir tev visai tuva radiniece maates liinijaa.
Paldies par uzmanību.
Dzīvē ar visādiem urļikiem, diktdieņiem un sabiedrības atbirām es nekontaktējos un viņu viedoklis mani neinteresē, tāpat arī internetā. Es nesaku, ka esmu zelts un arī neesmu vainīgs, bet mīļais cilvēk, tak laiks iet un jānotiek progresam un izaugsmei.
Es gan būtu īsāk pateicis. :>
Visiem labi zināms, ka betonsmātes
Tēmu slēdzu.
Preses relīzes