Joomla vai WordPress ?

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde CMS un Dziņi Joomla vai WordPress ?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156313
    Anonīms
    Neaktīvs

    Sveiciens. Lasot visas tēmas nevaru saprast kurš nu būtu labāks /

    Joomla vai Wordpres ?

    Varbūt kāds gudrāks varētu pateikt par katru gan slikto un labŠs faktorus.

    #284330
    usins
    Participant

    Ja hipsters- joomla. Mainstream ir wordpress. lielāks support iesācējam būs

    #284331
    WerNeo
    Participant

    Usins… priekš kam te ievazāt drazu…? kaut kādus hipsterus, kaut kādus mainstreamus. Runā vienkāršāk un saprotamāk. 🙂 Te nav saeima vai pamatskola, kur jo vairāk svešvārdu, jo krutāks esi. Zinu, ka Tu māki runāt saprotamāk!

    #284332
    Foxsk8
    Participant

    Š…em wordpress, apskaties šis adreses: themeforest.net un welovewp.com, wordpress vairāk ir domāts dažādiem custom projektiem, custom dizainiem, portāliem, blogiem, e-veikaliem, utt…. Uzskatu ka Joomlas ēra pamazām sāk noriet. Wordpresam būs daudz vairāk iespēju, kā arī wordpress ir draudzīgāks lietotājiem.

    #284333
    root
    Participant

    Ne viens, ne otrs. Tas protams, ja tevi interesē kvalitāte. Abi ir novecojuši PHP4 ēras dinozauri, kas nu jau tādā mērā aplipluši ar “funkcionalitāti”, ka normālam izstrādātājam virsū negribas skatīties.

    #284334
    Garinsh
    Participant

    Kritizēt nav māksla! Ja noliec, tad iesaki arī vērā ņemamas alternatīvas. Citādi beigās atkal būs tas pats, kas WordPress jaunās versijas rakstā – nolicēju netrūkst, bet alternatīvas arī nespēj sniegt.

    #284335
    root
    Participant

    Habari, Jcore, Phire, Tango, mans personiskais favorīts – Contao un jebkurš PHP5 freims, uz kura lapu var uzsist pāris dienu laikā- Yii, Kohana (hmvc, bet draņķīga dokumentācija) utml. Alternatīvu netrūkst. Loģiski, ar mazāku atbalsta bāzi, jo augstāk minētie milži jau nogrābuši lielu daļu aunu, kas neko citu, kā nobloatotu WP un Joomlas vairs negrib redzēt, līdz ar to, problēmas iespējams risinās lēnāk, bet gala rezultātā sanāk daudz kvalitatīvāki rezultāti, kā izmantojot X reizes no iekšas uz āru izgrieztu WP vai Joomla.

    #284336
    Foxsk8
    Participant

    Problēma jau ir citur, cilvēku pirktspējā, vidējais uzņēmums vēlas uz visu ietaupīt, ja tu viņam stāsti stāstīt šo visu stafu, viņam tas pārsvarā neko neizteiks, viņam interesē, lētāks cipars, labāks risinājums par šo ciparu.

    Ja visi bez problēmām varētu programmētājam, kurš izmanto visu un visu raksta no nulles samaksāt tik, cik viņš prasa + vēl vēl kādu nervu procentu, tad arī nebūtu problēmas veidot uz ko labāku.

    Klientu ir daudz, tie kuri zin ko viņi grib, tie arī zin, cik kas maksā, klienti jau iedalās, mazie, vidējie un lielie, un katrai no šim grupām arī tiek pielāgoti savi risinājumi.

    Uz lielām sistēmām, pats izvēlējos, kopā ar cilvēku kas strādā uz YII to visu bāzēt, arī attiecīgi prasības specifiskas, viss no custom. Ir mazie klienti, kam vajag firmas lapu, nu tur kā standarts iet wordpress, ir tādi kuriem vajag ko vairāk, unikālu dizianu, labu sistēmu, valodas, utt.. arī tur wordpress mierīgi iederās. Līdz ar to, šis visas lielās custom lietas ir vairāk vai mazāk domātas lieliem klientiem.

    Ja cilvēks jautā par wordpress vs joomla, tad tur vairāk vai mazāk ir skaidrs, kāds projekts un kāds klients viņam pagadījies, vai arī pats sev grib kaut ko izveidot, kādu projektu.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā