Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › µTorrent 2.0 trekeros aizliedz negodīguma dēļ
“tāds ar tādu draudzējas”
Arī µTorrent izstrādātāji atzīst šāda efekta esamību, kas patiesībā ir solis uz µTorrent monopolstāvokli. Pagaidām citu klientprogrammu (piem. Azureus/Vuze) izstrādātāji negrasās ieviest µTP protokolu, tā kā jautājums joprojām karājas gaisā…
ut2 augšuplāde man turējās maksimums uz 5-7 (tā arī neizdevās izkost kur vaina), un lai 1.8.5. atkal normāli darbotos vajadzēja iztīrīt visas ut atliekas, savādāk 1.8.5. ar uzvedās līdzīgi. Pārgāju atpakaļ uz 1.8.5. – augšuplāde stabīli 60-80.
kokrēti par šo versiju nez, kaut kā vēl neesmu redzējis nevienu trekeri, kas to aizliegtu. ja jau tādos kā scc un gft nav aizliegts..
Laikam šis strādā tik kā meklētājs, bet trakeris no kā vilka bij kautkur dzirdēts- sanāca izmantot šo te
Ralfie, tādiem kā tev vispār vajadzētu nogriezt p2p 😉
Vot es arī nesaprotu šitos “Hit ‘n Run” lietotājus. Grūti nosīdot vismaz līdz 1:1 attiecībai, lai arī citi tiek pie konkrētā faila, un ar normālu ātrumu? Nu un, ka trakerim nav reģistrācijas, un netiek uzskaitīts Ratio? Tā nav privilēģija attiecībā pret citiem lietotājiem, bet gan trakera noteikts benefits, kas nodrošina ātrāku piekļuvi kārotajam failam, izlaižot reģistrācijas/login posmu.
Būtu forši ja piemēram tas pats ThePirateBay kautkā šitos pēc noteikta algoritma izsekotu – ja tu novelc kādus 5 failus nedēļā un esi “Hit and Run”, jeb uzreiz pēc lejuplādes aizbēdzis – tad bloķē pieeju. 🙂
Pats vienmēr cenšos visu atsīdot vismaz līdz 1:1. Tomēr esmu arī pret tādiem drastiskiem noteikumiem, kādi šur tur valda, ka novelkot failu kompi ārā nedrīksti izslēgt kamēr neesi atsīdojis – itkā visi būtu tādi stulbeņi, ka kompi dienu un nakti gribētu rūcināt. Man izdodas visu skaisti atsīdot pēc sava brīvā grafika ar pieticīgo 3 megabitu ātrumu, to daru arī atvērtajos trakeros – pirātlīcī utml. Latviešu trakerī filebox.lv (agrāk tracker.deep.lv) ieviesa tādus noteikumus, ka visi pat normāli lietotāji ar sarkaniem brīdinājumiem tika apveltīti, lietotāji masveidā pazuda, palika tikai saspiedusies administrācija, daži seedzombiji
Par uTorrent 2 runājot, ar vispār esmu pamanījis, ka pēdējā laikā ātrums ir nokrities. 🙁
Evers, Tad gan tev augsts upload ātrums.. 😀 Piemēram man tas ir zem nulles, download apmēram 10Mbps.
hardcore līčeris
Tapēc gluži nevarētu teikt, ka esmu 100% Hit’n’Run.. 😀
tie, kas lepojas, ka nesīdo, lai jau… tādi ir un būs.. ar savu up 55kb/s esmu laikam max 10gb uz 1 torrentu atdevis, iznāca gan sīdtaims pāri 440h ^^
Es vispār augšuplādi esmu uzbliezis uz 0 un man vienalga.
0 = Unlimited. Tu tā domāji? 😉
pāriešana uz citu domēnu pēc kura tas pazaudēja daļu lietotāju, jo es kā reiz tur visvairāk sīdoju ( 44 filmas) Ieslēdzu visām augšuplādēm forsēto startu tas daļēji palīdzēja.
Preses relīzes