Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › µTorrent 2.0 trekeros aizliedz negodīguma dēļ
Es vispār augšuplādi esmu uzbliezis uz 0 un man vienalga.
0 = Unlimited. Tu tā domāji? 😉
0 tā kā būtu – nedala!
Unlimited – dala cik var! 🙂
Max augšuielādes ātrums (KB/s): [0: neierob.] 🙂
Kad es siidoju, truba aizsitas.
Š…em talkā vantūzi! 😀
RatioMaster
hnr .. dažreiz ja iegūtā relīze nenes to prieku, kas gaidīts, tad pat ar optiku negribās viņu atsēklot :>
A tagad… Kamēr taisu virtuvē tēju, tikmēr filma jau atnākusi. Un pēc pusstundas arī Ratio uzskrējis līdz 1:1.
Priekš lēno netu īpašniekiem ir RatioMaster
Ja ir alkas pēc kāda permanentā banāna no trakera administrācijas, tad jā- šis tūlis ir labs. 🙂
fakerētāju
Jā ar Ratio fukeriem ātrāk banunoķersi nekā reāls labums būs!
Tev jau pateica – nevajag “līkas rokas”. 🙂
Ja kādam ir interesanti lūk recepte kā utorrent padarīt portatīvu -pēc utorrent instalācijas ejam uz Application Data mapi atrodam tur utorrent mapi, iekopējam tās saturu iekš C:Program FilesuTorrent. Utorrent nu ir portatīvs un saglabās visas augšuplādes, lejuplādes, uzstādījumus utt. arī tad ja to ar visu mapi pārnesīsiet uz citu disku, flešku vai citur, protams ja nemainīsiet failu kurus augšuplādējat utt. atrašanās vietu. No Application Data mapes uTorrent mapi var izdzēst. Sevišķi vērtīgi tas ir ja sīdojat daudz failu dažādās mapēs un pēkšņi rodas nepieciešamība pārinstalēt OS. Es šādu portatīvo utorrentu turu uz E diska, un uTorrnet mapē turu divus uTorrent exe failus viens augstākminētais uTorrent 2 Upload Only, otrs oficiālais uTorrent 2 un atkarībā no vajadzības izmantoju vienu vai otru.
Preses relīzes