Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Acer sāk tirgot superplāno PC 3810T
Timeline 3810T satur mobilo platformu Intel CULV (Intel Core 2 Solo SU3500 CPU, čipsets GS45). Modelis komplektējas ar 320 GB HDD. Iespējamas versijas ar dažādiem SSD. RAM – 4 GB DDR3.
Š im datoram raksturīgs īpaši liels baterijas kalpošanas laiks bez uzlādes – līdz 9 h. Svars – 1,6 kg.
Acer un Luksuss neiet kopā,…
Acer pēdējā laikā ir pamatīgi “pievilkuši” dārgo galu.
acer ir un paliek acer…
Laikam neesi redzējis Samsung laptopus. 🙂 Visu cieņu Samsung brendam, bet nu laptopos – izgāziens.
laimīgais
HP portatīvie datori vienkārši atmirst. nu vismaz gadu varēju papriecāties par strādājošu lapsi..
Dažiem ražotājiem raksturīgās vainas:
HP – Uzliekot karsto taustiņu draiveri palaižās hp serviss, kas totāli bremzē kompi. Ja neliek to draiveri, tad nevar regulēt ekrāna spilgtumu caur Fn. Vispār ir jāuzmanās no tiem HP servisiem, baigā ņemšanās instalējot.
Lenovo – pastāvīgas problēmas ar dzesēšanu, līdz ar to HDD ilgi nedzīvo.
Acer – dažiem modeļiem šķībs power managment, problēmas ar sleep.
Fujitsu/Siemens – bieži vien nav pieejami XP draiveri. Sameklēt jau var, tikai laiks aiziet.
par siemiens – bieži vien vistas drauverus var atarhivēt un caur device manager uzinstalēt 😉
pēc visa spriežot, neesi turējis rokās pavilionu ar turion procesoru 😀
dīvaini, ka uzsver, ka viss ir pareizi jāsainstalē, lai dators nekarstu.. tur jau tā lieta, atstāj tos pašus softus startupā kādam intel procesoram i dators nekarsīs.. turions man pat pie filmu skatīšanās kājas dedzināja..
PS. man procesora karšana nosvilināja GPU. sanāk, ka procesors ir vainojams pie datora bojāejas.
Es neesmu lietpratējs (tevi arī par lietpratēju nenosauktu) & man vel ir daudz ko mācīties gan teorijā, gan praksē..