Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Aktuāli: bojāta pārtika veikalos
Es to čeku vēl ilgi glabāju, līdz netīšām atstāju saulītē – ar vienu dienu pietikai, lai tas kļūtu nesalasāms. 🙁
2. Rimi un Iki nav gadījušās problēmas, tāpēc pagaidām nav iemesla neuzticēties.
3. –
Bet nu labi – katram savs 😉
Jo LCD piseļi nesāks pūt un smilšu tilts neieskābs.
Atceros, ka vnk pastaigājos un iegāju mazā veikalā, tur bija noliktas pudeles ar limonādi, kurām, protams, bija beidzies termiņs, jau mēnesi veci dzērieni..
Saprotams, ka NEVIENS jau neskatās uz derīguma termiņiem, taču es arī izdzēru divas pudeles un man palika ļoti slikti..
Parasti, limonādes maksā 70 sant, bet bija uzlikta cena 30 ls..
Atbrauca PVD un neko, pudeles noņēma un uzredzeshoanos 🙂
Protams, ka tas atkārtojās atkal un atkal…
Jāsaka, ka iepakojumi bieži vien sabojājās tieši tirzniecības vietās, daudziem tas ir vienalga, panemt, lieto un izmanto, taču daudzi paziņo par to PVD, tādā veidā radod zaudējumus uzņēmumam…
Pats diemžēl neesmu saskāries tik daudz ar šiem bojātajiem iepakojumiem..
P.S.
Bieži vien iepakojums tiek bojāts mazākās un zemākas kvalitātes tirzniecības vietās..
Maximā, Cento un mazajos veikaliņos, taču RIMI cenšās neko tādu nepieļaut.. 😉
Labu apetīti !
Un jā- gandrīz vienmēr, 6 krunkām pierē, eju atpakaļ uz veikalu, lai samaina nupat nopirkto h**ņu pret kaut ko līdzvērtīgu un ēdamu.
Pārtikas un veterinārajam dienestam
Es nedomāju ka viņi izņēma šo Samuraja produktu no apgrozības, drīzāk uz muļķi uzkers vēlāk citus. Zinu ka nelabu politiku taisa pēdējā laikā Rimi, nesen tur iegādājos burkānus rosolam u.t.t izvēlējos tos iegādāties RIMI Olympia virsū uz lielās cenu norādes rakstīts 1.šķira uz paciņas 3.šķira, paskatījos uz apelsīniem ar uz lielās cenu norādes 1.šķiras, nopirku tos bet tur iekšā pusžuvuša apelsīna paliekas, skaisti uz norādes bija 1šķira. Tādas blēdības tikai var atrast Latvijas veikalos. Nesen biju komandējumā uz Vāciju Minheni, tur produktu izskats pats par sevi liecina atbilstību 1.šķirai, ne tikai vizuāli, bet arī pēc garšas.
Uzskatu tā ir cilvēku maldināšāna un šos visu pārkāpumus ir jāziņo Pārtikas un veterinārajam dienestam, nedrīkst paļauties uz pārdevēju kura dos norīkojumu izņemt šos produktus no apgrozības, priekšniecība domās savādāk un teiks, “Oi, viens uzrāvās, tas nekas tirgojam tālāk, ja nevēlaties algas samazinājumu” un tā tie veikali dzīvo cepuri kuldami, tiem lielākā peļņa nāk tieši no šādiem norakstītiem, bojātiem produktiem, tici vai netici.
Nu ne gluži tikai Latvija… Latvija vēl ikai mācās, nedomāju ka pie mums ir tik traki kā krievijā. 😀