Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Reklāma › Amatieru Futbol Komanda!
Nedaudz advancētāks solis būtu nopietns domēns ar hostingu un kāda CMS izmantošana, pielāgošana savām vajadzībām. WordPress, PHPfusion, Joomla utt. Tur, var arī šo to iemācīties, ja ar paneļu klikšķiem un spraudņiem visu kāroto nevar panākt.
Un pats galvenais – nestaipīties šādi apkārt ar savu lapu. Skaidri redzams, ka gribi pastaipīt džonīti – piesaistīt kautkādus simtu gadu nevajadzīgus reģistrētos lietotājus, kas balsotu par nejēdzīgām aptaujām un priecātos par fantastisko lapu, kura ir galīgi garām un ko lielīties tur nav, jo neesi taisījis pats.
Tas ir tāpat, kā ar “katram alnim savu trakeri”. Visādi pamatskolnieki bija savilkušies tbdev sources, uztaisījuši šaušalīgi labus torrentu trakerus, kuros sēdēja labākajā gadījumā klasesbiedri un tizlojās čatā (pārējie reģistrētie lietotāji bija reģistrējušies lai ieņirgtu 😀 ) . Bet krāni bija uzblīduši! :>
Es varētu uz ātro uzcept šeļi-meļi lapeli, vadoties no googlē pieejamajām pamācībām, bet publicēt vispārējai apskatei man būtu kauns. Labāk darīt to, ko mēs katrs protam vislabāk un nemēģināt pārsteigt apkārtējos ar savu infantilismu.
ucoz nepatīk dēļ tādiem, kā tu. Lielās un reklamē savu “lielo veikumu” tādējādi gribot padarīt to kaut nedaudz populāru, kas piepildītos tik tad, kad pa debesīm sāktu lidināties pūces-vienradži. 🙂
ucoz = esmu slinks un neko nemāku, bet gribu izskatīties kruts.
melnais humors ir man vismīļākais
Preses relīzes