Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › antivirus.lv kā tāds
2. Viņu tizlā lapele nesatur on-line skeneri, jo tie mudaki nejēdz spoguļot kautko “tik sarežģītu”.
3. Cik stulbam “mātesbērnam” jābūt lai lietotu to mēslu? Viņi paši laikam nelieto KAV ja jau nezin kas ar to mēslu ir pa gļukiem?
2) //o comments… Par tevi…
3) |_ietoju Avast!, ieteica DJ Roberts…
Kāpēc raksti Free-AV (weil ich die deutschen gern hab!)? Man vienalga, kaut vai mongoļi-tatāri šo taisījuši. Bet pie taisnām rokām šis ir labs.
Par ko cepiens? Ja nepatīk kāds produkts/lapa, to nav jālieto.
Par KAV nedabūšanu nost nezinu, nekad nau bijis grūti tik vaļā no drazas. Bet pats reiz izdomāju dažiem kompjiem uzlikt KAV uz 30 dienām. Man bij problēma ar KAV uzlikšanu, viņš brēca ka man esot dr.Webs un spybot, piedāvāja noinstalēt, taču to neprata, aizgāja kaukāda restartu klikata kamēr man apnika un es izdzēsu manuāli pēdējas paliekas (tukšas diras) no sen jau novākta dr.web.
Protams es neatbalstu arī AVG, dēļ nesaprotami pieaugušā instala (kaukas 50Mb), man nepatīk arī FreeAV dēļ fakenās vīrusu dzēst-nemācēšanas.
Visādi avasti man riebj jo prot uztaisīt BSOD, un tas līkais Windows instals kuru redzēju vienā firmelē pat nebij pie vainas toreiz.
Vispār riebj programmētāji jo taisa sūdus. Ja jau iegulda tādas pūles uztaisīt programmu kas ķer vīrusus tad kāda velna pēc pielaiž tik tizlas iesācēju kļūdas?
Pēc šī var teikt, ka Avira ir diezgan laba – 99.7% no 1.3 miljoniem vīrusu atrada, FalsePositives arī nav pārāk daudz. Bet paskatoties vecos testus var redzēt, ka viennozīmīgi labas antivīrusu progas nav un nebūs. Vienu mēnesi tā labāku, otru mēnesi cita.
Tomēr aptauja ir kārtējais macbetona mēģinājums iestāstīt visiem, ka viņš zin visu, lieto tikai labāko utt. (Spriežu pēc komentāriem pie atbilžu variantiem). Cik noprotu tu lieto clamwin. Neesmu lietojis un nezinu ko tu domā ar labo klikšķi, bet varu arī līdzīgi pateikt – kāpēc vispār antivīrusu, ja nav līkas rokas, tad caur procesiem gandrīz visus vīrusus var nomedīt un ar delete doctor izdzēst!
P.S. nostreb: ja jau viņi pielaiž tādas iesācēju kļūdas, tad tu laikam vari uztaisīt labāku antivīrusu programmu, ne? Kas tad tur ir – atrast, izanalizēt, atrast kā apturēt nieka pāris miljonus vīrusu? Tas tak sīkums… 😀
P.S. e.j. Lieliski gan liekas virsū, gan ņemas nost. Viss pārējais ir nelabvēļu baumas (cilvēki, kuri nekad nav lietojuši, vai lietojuši ļoti sen… un saklausījušies no citiem nelietotājiem).
Kuri ir Tevis apmeklētie neitrālie testi, kuros Kaspersky nav pirmajā vietā? Pasaules slavenas labaratorijas?
eh žēl ka nevaru vairs atrast to adresi kur lasīju par to Kasperski ka tas ir ФСБ paspārnē un tāpēc tiek grūzts uz visām pusēm.
Maiklam Džeksonam deguns krīt nost… katru rītu līmējot atpakaļ. 🙂 Žēl, ka nevaru atrast vairs tās avīzes, kas to rakstīja. Bet rakstīja! 🙂
Š eit viens neitrāls antivīrusu tests :
Linku diezgan skaidri iedevu, vari arī nodzēst beigas un apskatīties Home sadaļu, vai arī about us.
Š eit links no ESET mājaslapas –
Vari pat nebļaut, ka nav neitrāls tests, jo kad iedevu neitrālu tev tāpat kaut kas nepatika.
Arī kaspersky mājaslapā ir tests (nu cik nu tur tests, ja ievietoti tikai rādītāji, kurus viņi atbalsta 😀 ) –
Žēl tikai, ka nobijušies un neielikuši citus,spēcigāku konkurentu rādītājus.
Lūk vēl viens links –
Domāju ka būs pietiekami…
Diemžēl neatradu tādu testu kur Kaspersky tiešām no objektīva vērtējuma ir labākais. (Vienīgais viņu mājaslapā ievietotais, bet tas pats nav nekāds nopietns tests, vnk pateikts ko viņš dara, nevis cik labi to dara)
P.S. Par to, ka kāds pasaka… ka viņa darītais ir vienīgais pareizais, bet pārējie “krūmi”… piekrītu Tavam viedoklim. +1 Tomēr, katrā jomā ir labākie. Vienā vai citā situācijā.
Maiklam Džeksonam deguns krīt nost… katru rītu līmējot atpakaļ. 🙂 Žēl, ka nevaru atrast vairs tās avīzes, kas to rakstīja. Bet rakstīja! 🙂
par Džeksonu raksta visās malās, a par to Kasperski rakstīja daudz mazāk un daudz ticamākā vietā nevis kautkādos iepirdējblogos.
mjā – te jau vairākiem ir inkvizīcijas laiku uzskati – ar divriteni nevar braukt, jo tas nevar nostāvēt un krīt apkārt. bet kad uzsēžās un minās ar pedāļiem tad tomēr brauc.
tie kas ir ar smadzenēm un advancētāki sapratīs ko es ar to gribēju pateikt.
Preses relīzes