Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Aptauja: Internetveikali un garantija
Lūdzu negatīvas pieredzes gadījumos arī minēt konkrētos i-veikalus: tautai jāapzin “labākie” veikali!
Viss pārējais ir kalpojis godam un varētu teikt, pat labāk, nekā pirkts vietējā veikalā, kurā tik galvenais nogrūst uz fast buy principa, vai veidot akcijas ik dienu ar defektainiem produktiem.
galigi letais ķinietis kalpo godam, krutie xboxi sony plist nax maksat par nosaukum
Taka tauta uzmansas no 707 lv precēm man tiesi tagat ar gadu vecu tv problemas luk vaina
RD bode 2010gada pavasari nemtais LCD TV darbojas jo projam bez glukiem un tiek triekts katru dienu, bet nujau kaiminu frontee:)-mans ar savu jauno sūd paliek driķerī:)…ta ir ka ieprieksejos tv izdaila rinķi …
Es jau nu nesedes bez tv -tie pajoli jau pat medz turet preci garantija ap 2 menesiem -nakamais bus sis ka rezerves vareants
Pieļaujamais brāķa procents ir ražotāja sirdsapziņas traips, nevis Elko vai Dateks.
Lielisks piemērs arī tas vietējais veikals, kur paņēmu pēctam plati – vasarā baigi daudz manā pilsētas daļā dzīvojošie dabūja nest PC remontēt pie viņiem, jo atrāvās no zibens. Vairākas pie viņiem pirktas plates arī bija aizgājušas – visi, kuru platēm nebija lielas vizuālas pēdas, mierīgi varēja apmainīt pret jaunām platēm. Ja piegādātājs kaut ko brauca augumā un jautāja, kāpēc tā plate nestrādā, servisā arī pateica – kā pie velna lai viņi to zina? Nestrādā un viss. Ikvienam jauna plate tika bez lielām problēmām.
Preses relīzes