Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Aptauja – Mākoņdatu servisi
Lietoju sky un gūglesbraucēju.
wuala,skydrive,google drive,4shared,dropbox šie ir mani populārākie bija ari citi kurus lietoju bet nebiju apmierināts un izsvītroju .
stellējismākoni
Customer agrees that LaCie may transmit any data stored by Customer to a third party [..]
Visus datus, ko glabā lietotājs (nav jau arī teikts, ka tikai mākonī glabātos, teorētiski, pat visa cietņa datus) viņi var nosūtīt trešajai pusei. Tas kaut kā galīgi neiedrošina, kaut ko instalēt savā datorā un lietot viņu servisu. Turklāt, privātuma politikā viss ir sarakstīts rožaini ar norunu, ja atrunas nav citur, un tā ir iebāzta lietošanas noteikumos. Bet, kurš gan tos lasa? Next, next. I Agree. Būtu vismaz konkretizēts, ka teiksim, lietotāja mailu, IP un lietotājvārdu nodod, bet nē, “any data”, jebkurus datus, smuka vispārināšana. Ko lai saka – vilšanās, visi patur iespēju likumiski paurķēties cita datorā, pat uzdodoties par drošo servisu. Un kurš gan zin, kas vēl iecepts aizvērtā koda klientā kuru instalējot tu piekrīti nodot visus datus ne vien servisa nodrošinātājam, bet arīdzan kādām trešajām pusēm.
A citādi – ja iestādei neizdodas šifrēšanas faktu pierādīt (t.i., es pats neatkarīgi
…vismaz TrueCrypt lapā kaut kad tā lasīju.
un tatad velreiz no security viedokla kas tika piesaukts – es lieku 100 ka mans pasha taisits makonis nekad netiks nofleimots ar ddos vai citiem suu exploitiem – bet ftp serviss, vel nedod dievs kads windows ftp serveris ir ka 2 pirksti.
@KristoZ – bedigi ir tas ka cilveki paliek arvien slinkaki un slinkaki – neviens vairs pats neko negrib domat/testet padalities ar pieredzi un savadak sociali izpausties – bet meras ar pipukiem kuram dropbox ir iedevis vairak bezmaksas gb, nevis ka nogjeneret self-signet ssl sertifikatus – ta teikt sportiska vechu attieksme uz merishanos no realas merishanas ir palikusi par pliku sudu radishanu viens otram 😉 sanjemshos un notepad.lv uztaisishu rakstu par savu piedzivojumu ar savu makoni
+ vēl: es nevēlos pazaudēt arī tās pašas ģimenes bildes, ja ar to mākoni pēkšņi kaukas notiks (ibijuši gadījumi) vai mākoņa turētājs pēkšņi sadomātu prasīt neadekvātu maksu.
Un tāpēc es turos tālāk no mākoņiem.