Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Arī e.j. ir fani :)
e,j.
Es rakstu ar garumzīmēm un interpunktuāciju, bet tā taura teksti ir manas skolotājas Birutas slēptākie murgi 🙂
Secinājums – nevienam neuzticies.
EDIT: Esmu sapratis, ka es šo projektu tuvākos gadus vēl vismaz nepacelšu dēļ šausmīgā laika trūkuma, tāpēc kuram ir iedvesma – izpaužaties. varētu ieviest pašu labumam arī kaut kādu SMS maksu, teiksim 0,95 sant. par nika reģistrāciju u.t.t.
ups, manā nikā arī tikai 2 burti…
😀
A man vienīgajam ir tāds niks datuvē. Pieļauju, ka tas amplis zin par mana profila eksistenci… 🙂
Kāpēc uzreiz ir jāaizskar viņa personība? Varbūt viņa vārds ir Edmunds un uzvārds – Jansons. Viņam nav tiesību izmantot šādu niku?
Protams, es saprotu, ka Tev gribētos, lai viņš atdarina Tevi. 🙂 Tomēr savos komentāros viņš runā par alu, un daudzi uzreiz saprot, ka tas neesi Tu, jo Tu taču vēl nedrīksti. 🙂
Par datuves nokakātājiem vispār man ir smiekls. 🙂 Kakā virsū, bet paši to putriņu trebj. Strebj un kakā, kakā un strebj. 🙂
Ja nepatīk, ir taču viena lieliska iespēja, nelietot.
Es nelietoju jau ilgu laiku, bet arī žulti pār viņiem neleju. 🙂
Tām, uztaisīšu niku datubāzi ar iespēju tos reģistrēt… 🙂
😀 Jau esi iemācījies nomainīt izšķirtspējas savam monitoram, lai redzētu savu DB pareizi? 😀 Piedod par mazu paņirgāšanos. 🙂 😉
WerNeo, prieks ka par mani tev ir smaids! PIrms paaris dienaam atkal piesleedzos datuvei, deelj postiem sheit. Ir labi, ja no darba atvelcies noguris un gribi mazliet jautriibu, datuve tad ir tavs draugs… . NOpietniibas zinjaa, tas portaals ir miris, to pirmais saprata ollee, taapeec ar izdeviigi notirgoja.. . Veel briinos ko K_N tur veel dara… .
Vairāk par tā vortāla attīstību nezinu neko. Tagad jūtu, ka notepad.lv pārvēršas un sāk ieņemt datuves iestigto stigu.
Arī notepadā daudzus linkus esmu apmeklējis, kas ved uz datuve.lv, un neviens no tiem mani nav spējis atkārtoti ievilkt atpakaļ tajā atmosfērā. 🙂 Tas pats ir ar esports.lv. Kopš 2003. gada lietoju esports, līdz 2008… Jo vienkārši sāka nepatikt izkārtojums, ka reklāma ir svarīgāka par sniegto informāciju 🙂
Tām, uztaisīšu niku datubāzi ar iespēju tos reģistrēt… 🙂
😀 Jau esi iemācījies nomainīt izšķirtspējas savam monitoram, lai redzētu savu DB pareizi? 😀 Piedod par mazu paņirgāšanos. 🙂 😉
Eh, ko tur, vienkārši sajaucu… 😀 Njā, tikai nevaru izdomāt taisīt worldwide vai tikai Latvijai?
Re kur skrīns (tas ir tikai izstrādes stils 😉 ).
EDIT: Un tā zobrata vietā vajag simbolizējošu un kvalitatīvu logo, teiksim, kurā attēlots cilvēka siluets, kas sēž pie datora.
Preses relīzes