Arī e.j. ir fani :)

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Arī e.j. ir fani :)

Tiek skatīts 9 ierakstu – 21 līdz 29 (no 29 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    daGrevis
    Participant

Paldies, Edgars, tikai jau minēju, ka tas nav īstais dizains, bet mana CMS dizains, un vēlāk uztasīšu dizainu. Jā, cenas varētu pacelt zemākas, tikai nezinu kā būs ar SMS pakalpojumiem ārzemēs… 🙁

aoma
    Participant

Intersanta ideja par to niku bāzi, šai ziņā manējs ir samērā unikāls, dubultniekus vēl neesmu sastapis. 🙂

p.s. varbūt kāds vēl atceras, kas dziedāja “Lambadu”, tikai bez pirmā burtiņa.

deivs001
    Participant

Nesaprotu jēgu no tādas niku datubāzes, ja vien tā netaisās arī aizstāvēt tiesības uz piereģistrētā nika. Kā arī no daGrevis bildes nopratu, ka šis pasākums mazliet pārprasts tev ir. Man liekas, ka šādam pasākumam vajadzētu būt bez maksas, bet, piemēram, ar ziedojumiem. Tie, kas uzskatīs to par vajdzadzīgu ziedos. Domāju, ka daudzus Latvijas un pasaules interneta lietotājus neuztrauc tāda lieta.

Tad jau drīz nevarēs cilvēkiem vienādus vārdus likt, bet iztiksim ar personas kodu. kaut kādu simbolu virknējumu.

dzhonsons
    Participant

Projekta ideja pielīdzināmsa OpenID.. Kāpēc izgudrot ciskudrillu pa jaunam?

Reģistrējamies kādā no OpenID uzturētājiem [piem. https://myid.net ], savās lapās ieviešam iespēju ielogoties, izmantojot šo pakalpojumu.. Tad logojamies ar savu ID un vsjo..

+ atkrīt reģistrācijas daudzos saitos..

A niku speršanu neapturēs nedz tava datubāze, nedz OpenID, vai kkas tmldz.

Iespējams, ka jaucu visu štelli, bet nu tāda ir mana izpratne 😀 OpenID arī tā īsti neesmu iedziļinājies..

WerNeo
    Participant

asdfgfh wrote:

Iespējams, ka jaucu visu štelli, bet nu tāda ir mana izpratne 😀 OpenID arī tā īsti neesmu iedziļinājies..

Un vai vispār vajag iedziļināties? 🙂 Ja kāds gribēs izmantot konkrētu niku kādā konkrētā vietā, tas arī izmantos, ja tas nav aizliegts konkrētajā lapā. Ir portāli, kur aizliegts parodēt citu lietotāju nikus.

dzhonsons
    Participant

Tur tā lieta.. Ka nekādas datubāzes, utt. neko nemainīs 🙂

Ja būtu tāds variants kā deivs minēja, tad jā, tad būtu jēga šāda tipa projektam.. bet līdz tam.. 🙂

Mr.Death
    Participant

Man piemēram ir vēl daudz neatklātu argumentu, ko gan es tā vienkārši neizpaudīšu šeit, kā tieši tie niki tiks aizsargāti un kāda būs no tā jēga. Starptautiskā līmenī iziet jau no paša sākuma protams būtu muļķīgi. 🙂

shady
    Participant

e.j. – Man šķiet, ka mans niks ir vairāk izplatīts nekā tavs…tā kā nav ko satraukties;)

WerNeo wrote:

Domāju, ka daudzi tā laika lietotāji piekritīs. Jo forumā jau bija izstrādājies princips “mēs un viņi”. Respektīvi, “ja es tevi zinu pēc vecajiem ierakstiem un atminos ar labu, tad tu esi ar mums”. Bet ja ienāk kāds jauniņais un paprasa kaut ko… Visi “vecie” sāka vispirms meklēt, kur varētu piesieties pie valodas un jautājuma pareizības.

Jā, tā bija gan. Manuprāt, tas aizsākās dēļ tā, ka datuve vairs netika uztverta kā IT portāls, bet vienkārši noņemt darba slodzi atnākot mājās…Tāpēc arī tāds offtopiks un visas pārējās herņas, lai uzlabotu garastāvokli savā lokā..

WerNeo
    Participant

He he. Drīkst vēl drusciņapsmaidīt? 🙂

e.j. wrote:

Es rakstu ar garumzīmēm un interpunktuāciju, bet tā taura teksti ir manas skolotājas Birutas slēptākie murgi 🙂

Secinājums – nevienam neuzticies.

“interpunktuācija”! Lūk Tavas skolotājas (Birutas) slēptākie murgi. 🙂

Tiek skatīts 9 ierakstu – 21 līdz 29 (no 29 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā