Sākumlapa › Forumi › Software › Debian Linux atbalsts › ATI videokarte uz Debian Squeeze
pēc domas, cik biju ievērojis, te ir diezgan daudz linux speciālistu, vismas paši viņi sevi par tādiem sauca, tāpēc jau arī prasu… jo man vajag šo speciālistu palīdzību…
ar dzelžu maiņu ir grūtāk, cik noprati droši vien pēc videokartes, es šo linux mēģinu uzstutēt uz sava portatīvā, dators ir samērā jauns un nevēlos pagaidām vēl garantiju noraut… to darītu, ja būtu īpaša vajadzība… 🙂
kā saka, zināšanu nolūkos 🙂
Envy esi mēģinājis ? Oupensurs ati draiverus, un ne fanu/kretīnrakstītos, bet tos, kurus viņi paši bīda ?
muahahahahahahahaha
tur jau ir taa probleema, ka nvidia IEDEVA infu linux komuunai, bet ati pasuutiija jamos nakuj.
kaada veel opensource, ja nav NEKAADA infa par dzelzi. mosties!
ja esi/taisies kljuut par linux useri, tava izveele buus nvidia videocjips.
ati/amd suukaa kaa parasti. un tas IR fakts.
ati/amd suukaa kaa parasti. un tas IR fakts.
ja esi/taisies kljuut par linux useri, tava izveele buus nvidia videocjips.
Nezinu nezinu, man viss strādā gan ar HD4200, gan ar HD4560, gan ar HD3670, gan ar Intel iebūvēto 😀
Cik noprotu ati, taapat jaunus draiverus linuxam izlaizh reizi 100 gados, ta kaa neredzu iipashu jeegu, mekleet repozitoriju ar jaunaakajaam pakaam..
Un jaa, pirms tam izdariitu “sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg”, lai paarrakstiitu sap*sto xorg.conf
NEIET!!!
Var būt tev neiet, man viss iet 🙂
Preses relīzes