Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › ATI videokartes draiveri – Xpress 1250
Iepriekš bija Vista, paziņa viņam bija uzlicis XP, bet nebija korekti noņemta Vista nost.
CPU Type – Mobile Dualcore Intel Core Duo T2450, 2000 Mhz (15×133)
Motherboard name – Samsung G15/16
Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 1100/1250
Video Adapter – ATI RS600M
3D accelerator – ATI RS600M
Nekādi nevaru atrast draiverus videokartei. Vilku jaunākos draiverus Catalyst 8.1 – izmet paziņojumu ka nav tādai aparatūrai draiveru, lai gan šo aprakstā Xpress 1250 ir minēts.
Tā kā iepriekšējam XP ir derīgi draiveri uzlikti, tad draiveriem ir jābūt – jautājums tikai, kāpēc šie jaunākie NEDER.
Neesmu nakti gulējis, meklējot draiverus, pieļauju ka kaut ko neesmi ņēmis vērā.
Parasti ņemu šo priekš XP.
Kādu Tu paku liec – lielo vai tās pa daļām? Ja pa daļām, tad kādā secībā?
no vistas vairs nav nekā palicies.
tur bija sačakarētas sadaļas ietajam, ar to viss daudz maz ok
galvenais ka iepriekšējais džeks ir visu uzlicis uz XP, jo ar Norton Ghost man ir vēl vecā sistēma saglabāta.
varu jau to atlikt atpakaļ, bet tur īpašniekam var būt problēmas, jo pēc to sadaļu kārtošanas notikās kaut kāds čakars un xp palikās tāds bremzīgs. iepriekšējais licējs nebija visu tur sakārtojis – xp uzlicis uz d diska un daži faili kopējušies bija uz c diska – vopšem bardačoks.
Š eit vari nedaudz vienu vecu tēmu palasīt par viņu. Parasti es šādu visiem lieku, un visi ir apmierināti ar ātrdarbību, kā arī gļuki vispār nav novēroti. Pats jau lietoju vairāk nekā gadu šādu salikumu. Lielais XP, plus regtweak.
Tēma par regtweak.reg:
Bieži ir dzirdētas tādas runas:
Kā lai paātrina Windows?
Gribu, lai dators strādā ātrāk!
Draugs teica, ka kaut kas ar reģistriem jādara, jāmaina vērtības, bet kā?
Viss ir pavisam vienkārši. Izmantojot, jau gatavu RegTweak reģistra failu, mēs varam paātrināt Windows XP.
Ieguvumi
1. Start izvēlne kļūst ātrāka
2. Tiek atslēgti visi vizuālie efekti, kas tikai lieki noslogo Jūsu XP
3. Pie My computer izveidojās ērts saraksts ar daudzām iespējām.
4. Viss Windows burtiski sāk lidināties.
Mīnusi
1. Iespējams, jums nepatiks skats, kā viss tiks samainīts, bet to droši varat dabot atpakaļ.
Ieteikumi
Ja neesi droš par šādu regtweak izmantošanu, tad nelādē to un nemēģini neko darīt.
Notepad.lv neuzņemas nekādu atbildību par jebkāda veida bojājumiem un sekām. Lieto pats uz savu atbildību.
Links:
korejiešu lapa ir
da XP jau angliski bija, man jau tie videokartes draiveri vien pietrūkst, un vēl kaut kādas 3 jautājumzīmes device menedžerī rādās, bet ar tām jau bija ejošs.
Nejiet jau runa pa latviešu valodu uz XP. Varbūt stulbums, bet kas notiktu, ja tu jau uzmestus draiverus paņemtu no kādas līdzīgas sistēmas, un mēģinātu viņus iebarot. Nē, šis stulbs variants vispār.
Iznākums bija šāds –
Ar šo izlabojās ATI oriģinālie draiveri un uzlikās.
Fox: ko tu bāzies ar savu regtweak virsū, kad cilvēkam vajag draiveri?
Nez kur džekam ienāca prātā pirkt šitādas firmas laptopu? Nav jau televizors! Būsim turpmāk zināt, ka viņu PC nekam neder!
Fox: ko tu bāzies ar savu regtweak virsū, kad cilvēkam vajag draiveri?
Viņš jau teica, ka sistēma ir bremzīga. Samuraj, nu pameiģināji viņu uz savu Testa XP kā man soliji?
čalis vispār pats bija drusku podus uztaisījis – nodzēsis ntldr, un pārējos failiņus, ko drošāk labāk atstāt.
starp citu, iepriekšējais xp licējs bija kaut kā dīvaini sadalījis cieto, tā ka xp uzlikās uz D sadaļas un ntld ielikās C daļā. īsāk sakot viens riktīgs mišungs cietajā.
tāpēc izlēmu c daļu ar vecajiem vistas failiem nahrenizēt un pielīmēt pie 3.sadaļas, ntldr ielikt īstajā vietā, izlabojot boot.ini lai laižās no īstās sadaļas.
viss jau bija ok, tikai man par brīnumu Acronis to izdarīja ļoti ātru (PM jau parasti tādas ļoti ilgi dara, tādā ziņā tam es vairāk uzticos, jo negadās tādas problēmas), tas man lika domāt, ka būs podi, kas arī bija. – kompis sāka ļoti bremzēties pie ielādēšanas un “beidzēšanās”. vairs neredzēja flašdisku, pazuda noformējums – parastais zilais skins un vēl dažādas lietas – IMHO, kaut kas vēl ir sēdējis tai Vistas sadaļā.
Vidēji manas liktās sistēmas visdažādāko PC prasmju lietotājiem iet aptuveni gadu bez aizķeršanās. Kā citiem ar OS likšanas statistiku?
brīnumu
a tai korejiešu lapā man nav sajēgas kur ir download vietas, viss ar flaši uztaisīts un saites nerādās īsti.
Tur jau tas joks ka neder – izmocījos jau ar vecākām versijām un vienalga neņ em – pasaka ka [img]
Kādu Tu paku liec – lielo vai tās pa daļām? Ja pa daļām, tad kādā secībā?
vai tev arī devaicemenegerī rāda ka nav atrasta videokartes draiveris? drošvien ka tā nav pareizi, bet kad man izmeta to logu un nevarēju atrast draiveru, es tā arī atstāju! nez… man viss gāja t.i. spēles un izšīrtspēja arī bij uz pašu jaudīgāko…devaicemeng ar netaurē… vai kas ir jādara ja viss notiek? vai arī tas nebūs uz ilgu laiku?
Preses relīzes