Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › atkape ar html
Ja vienmērīgu, tad pie
vēl var kontrolētu padding
Ceru ka palīdzēju 🙂
Un kāds tam vispār sakars ar tabulām ?
Un loading
Š ādiem komentāru rakstītājiem vajadzētu pamest internetu.
Un kāds tam vispār sakars ar tabulām ?
Hmmz, vai nu tu, vai es neuztvēru jautājumu. text-indent tak nenosaka paša teksta attālumu no lapas (vai elementa) malas, bet gan atkāpi teksta pirmajai rindai, vai ne tā?
Mēģināšu apskaidrot, kā es to saprotu, bet var jau būt, ka es vienkārši neiebraucu jautājumā.
Tātad elementiem (vai tas būtu div, p vai vvz kas vēl) ar css var noteikt atkāpi/atstarpi/vvz kā to sauc ārpus elementa (margin) un iekšpus elementa (padding)
Kaut kā tā:
BTW foxsk8, nafig tav forums samazina bildes, kuras tā pat te labi ietilptu?
Vienkārši besījos par to,
ka cilvēkam tiek barots iekšā lapas layouts iekš tabulā un inline css.
Kas attiecas uz box model, tad imo šitā bilde ir nedaudz estētiskāka
un arī labāk paskaidro struktūru.
Mans personiskais viedoklis ir lapas layoutam lietot tabulas un/vai div tagus pēc izvēles, t.i. kur labāk kas iederās, nevis visur varonīgi un patriotiski gāzt div’us.
Un vispār azazul nosauc man vienu pietiekoši spēcīgu iemeslu, kāpēc lapas layoutiem nedrīkst (ja jau tik apceļoša nostāja) izmantot tabulas?
Liekas te būs 10+ iemeslu.
Tabulas palielienot izmēru! Par cik? 1-2KB?
Un trafiks nav par brīvu! Mūsdienās jau ir 🙂
Uzmetu aci un izlasīju 2 punktus.
Tabulas palielienot izmēru! Par cik? 1-2KB?
Un trafiks nav par brīvu! Mūsdienās jau ir 🙂
Ne jau visiem ir 10 Mbit truba. Un tas, ka tev nav jāmaksā par traffiku, nenozīmē, ka tas ir par brīvu. Tā pat ir pietiekami daudz dažādu wireless ierīču un citu zvēru.
Un galu galā, pašam taču ir vieglāk orientēties pāris div’os, nekā kilogramā tabulu.
Salīdzini kodu kaut vai divām manām lapam –
Pirmā taisīta sen un ar @#$%^& tabulām. Lai arī viss ir strukturēts, brīžiem kaklu var samežģīt to kodu lasot, nemaz nerunājot, ja tur būtu kārtīga “tagu zupa”. Otrajā viss ir saprotami.
Palasi par atšķirībām starp CSS un TABULU veidotiem layoutiem.
Un vispār azazul nosauc man vienu pietiekoši spēcīgu iemeslu, kāpēc lapas layoutiem nedrīkst (ja jau tik apceļoša nostāja) izmantot tabulas?
Liekas te būs 10+ iemeslu.
:))) viss buutu labi ja es tur visu saprastu :)))
zinat iesaakumaa cilveekiem kam nav plasha programmee;sanas domaa;sana vieglaak ir tikt galā ar tabulām un tikai pēčāk viņš saprot ka to pašu ir gana ērti panākt ar vienkāršākām lietām, bet peļami nav tabulas, vismaz iemācīsies zīmēt tabulas:DDDD
Preses relīzes