Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › atkape ar html
un tikai pēčāk viņš saprot ka to pašu ir gana ērti panākt ar vienkāršākām lietām
Atļaušos nepiekrist. Gadījumos kad vajadzīgs sarežģīts layouts CSS nebūt nav “vienkāršāk”. Pamts kaut kāds kopējs ir bet visai minimāls. Labāk uzreiz lauzties cauri CSS nekā lieki bakstīties pa tabulām. Tā nu tas ir.
helou world liimenii…
ja cilveeks nevar atkaapiiti no malas panjemt taatad par sarežģītu leyautu nav nemaz runas.
tiks viņš arī līdz sarežģītām lietaam ja pietiks pacietības.
un visspār kā jau te vienā topikā bija teikts, programmēšana ir tāda intīma padarīšana:)
katram savs piegājiens un gan jau cilvēks tiks līdz savam rokrakstam.
info vinjam te ir vairāk kā pietiekoši.
tagad vinjš un visi pārējie kas meklēs kā tekstu pabīdīt šurpu turpu atradīs ka to var paveikt vairākos veidos.
jebkurā vietā un jebkurā daudzumā.
:))) viss buutu labi ja es tur visu saprastu :)))
zinat iesaakumaa cilveekiem kam nav plasha programmee;sanas domaa;sana vieglaak ir tikt galā ar tabulām un tikai pēāāk viņ š saprot ka to pašu ir gana ērti panākt ar vienkāršākām lietām, bet peļami nav tabulas, vismaz iemācīsies zīmēt tabulas:DDDD
Zinu ka tas varbūt izklausīsies pēc l33t’isma
Vispirms apgūsti kādas objektorientētas valodas pamatus, tad tu vari ķerties klāt pie mājaslapām. Python un ruby šim nolūkam ir ideālas. Vari izvēlēties arī c++, java, c#, perl vai kādu citu līdzīgu valodu. Tas tev dos izpratni.
BTW, php nav objektorientēta valoda, un pēc tās radītāja vārdiem : tā vispār netika veidota kā programēšanas valoda.
Atļaušos nepiekrist. Gadījumos kad vajadzīgs sarežģīts layouts CSS nebūt nav “vienkāršāk”. Pamts kaut kāds kopējs ir bet visai minimāls. Labāk uzreiz lauzties cauri CSS nekā lieki bakstīties pa tabulām. Tā nu tas ir.
CSS nav vienkāršs. Tā mērķis ir padarīt HTML pusi vienkāršu, semantisku un standartizējamu.
Atkāpei var lietot
jebkurā vietā un jebkurā daudzumā.
Š itā gan nevajag darīt.
CSS nav vienkāršs.
To jau arī teicu.
NBSP šajā gadījumā var lietot 🙂
Vienkārši paskaidroju ko visa tā ‘vienkāršu lietu sarežģiīšana’ dod.
wygiwys WYSIWYG editori?
Cik nu ir bijusi saskare, tad neviens profesionāls psd2xhtml veidotājs tādas muļķības nelieto.
P.S. dreamweaver nav wysiwyg bet gan wygiwtf
c++ iesāku bet neur tāl netiku.
pašmācības ceļā nu nav viegla būšana.
otrs ir tas ka man visu gribas secībā darīt, piemēram paņem lāpstu un tad roc tik un tik liel bedri , bet nereti programēšanā viss sākas ar bedri un tā lāpsta tikai beigās….
man tas moments tākā īsti nav skidrs…
no vienas puses saprotu ko man lāpsta ja nezinu kas jādara a no otras puses ja man ir lāpsta tad nejau naglas būs jādzen…
objektorjentēta… nu gan tu pateici taa ka mēle mežģās….
neidomājies ka formu apmeklē arī iesācēji?
tie kas saprot lietas būtību uzdod konkrētākus jautājumus un ne par atstarpi lapelē.
OOP
Bet tas nav nekas jauns.
Nu es te par tinyMCE tipa redaktoriem, bet tas tā. Tas ka atrodās browseri kuri nekorekti šamo parāda takš nenozīmē ka cilvēks nevar lietot nbsp:)
Ir vietas, kur noder , bet ne jau teksta formatešanai. Ja kaut kur masveidā lieto , tad tie vienkārši vajag izravēt un lauku pārtaisīt kā “preformatted”.
Es kādreiz biju pieļāvis kļūdu un ģitāras akordu parādīšanai visam izkārtojumam lietoju
Tagad viss ir pārtaisīt, tas aizņem daudz mazāk vietas utt., piemēram
Nekādu kilometrīgu un viss notiek.
tie kas saprot lietas būtību uzdod konkrētākus jautājumus un ne par atstarpi lapelē.
remarco
P.S. dreamweaver nav wysiwyg bet gan wygiwtf
Par šito labi ierēcu
remarco
Man nākošo gadu vajadzēs. Atmet man PM par to objektorientēšanas programmēšanu.
Preses relīzes