Saproti, ir cilvçki ar klerka domâðanu ar inþeniera domâðanu
Tu varbût teiksi – es netçrçju naudu ne santîma, visu nozogu! Bet vai neesi dzirdçjis, ka zagt nav labi? Nu labi, tas mazâkais, pârdzîvosim… Bet taèu pienâks laiki, kad nozagt vairs nevarçs, tâpat, kâ tas jau ir ar maksas kabeïtelevîziju!
Savukârt NIX ir piemçrots cilvçkiem ar pçtniecisku inþeniera domâðanas veidu, un, tikai pateicoties ðâdiem cilvçkiem, Tu pie sava iecienîtâ Windows vispâr esi ticis! Es nebût neapgalvoju, ka Linux un BSD ir pati pilnîba, bet ðîm OS ir tas milzîgais pluss, ka tâs ir atklâtas un ïauj mums mâcîties un tâs studçt, un pilnveidot. Un lîdz ar to tapt gudrâkiem (ko nu par Windows nekâdi nevar teikt).
Saprotu un sagaidu, ka pâr manu galvu drîz vien nâks samazgu spaiòi… Bet no otras puses – ar katru dienu vairâk saprotu, ka mana izvçle instalçt arî Linux uz PC ir bijusi pareiza.
idiots :D:D
Apbrînoju Edgara domu gâjienu… :duno: :duno: :duno: :duno: :duno: :duno: :duno:
P.s. Ja cilvçki mûsdienâs nezagtu – viòi nojûgtos.
P.s.s. Paskat tik! Kâ tik sâk runât par Hujinux uzreiz uzrodas visi pingvînpokemoni ar saviem orginalajiem avatariem un sâk pïûtît pretî. 😀 :win: :die:
IT portâls pozitîvi domâjoðiem cilvekiem
Neizskatâs, ka ðîs tçmas mçríis ir radît pozitîvismu.
Kâ ir labâk? Vest maðînu uz servisu vai labot paðam?
Samuraj- kâ linux atbalstîtâjs es tev daïçji piekrîtu. Nu arî edgaram maza patiesîbas deva ira.
 jâ edgar- vai tu redzi kâdu pingvînu, tux manâ avatarâ??? nebût nç- esmu just user.
 un vçl viena lieta- mçs domâjam pozitîvi, bet katrs pa savam
Tu sapûsi savâ Windows vidç, un Tava smadzene atrofçsies rekordîsâ laikâ.
Nav jau runa par to, ka nolâpîtais Win bûtu îpaði slikts, bet par to, ka viss tas, kas neatrodas attîstîbâ, lemts bojâejai
Microsoft 5 gadus dzemdçja Vistu… Kas sanâca? Vanckars, ko neviens labprât neliek uz sava PC, bet gaida mistisku servispaku, kurâ bûs aizlâpîtas n-tâs kïûdas… par to jaunas Linux distras iznâk 2x gadâ.
Es neslavçju un nenopeïu ne Win, ne NIX (jo katrai savi + un -), un lietoju abus, bet mietpilsoòus, kuri iecçrt zobus asfaltâ un tad izmisîgi spirina pakaïkâjas – es vienkârði nedaudz nicinu. Jo tie ir mietpilsoòi. Kâpçc kustinât smadzeni, ja vieglâk nozagt?
Tu sapûsi savâ Windows vidç, un Tava smadzene atrofçsies rekordîsâ laikâ.
ko lai saka… :D:D:D idiots! /me smejâs…
vai Tu âkst tieðâm nesaproti ka man nav svarîgs tas ko Microsoft izperç katru gadu. Es lietoju windows XP, man patîk windows xp, es rçíinos ar windows xp un pateicos tam par tajâ iebûvçto Notepad, uz kâ katru darbadienu drukâju aizvien jaunâm mâjas lapâm kodus. Es arî principa pçc nelietoju Vistu, jo zinu ka tâ ir sûds. Nu un? Linux distributîvas taèu arî visas nav tik dievîgas un meþonîgi labas, lai gan mans personiskais viedoklis pilnîbâ saka nç tâs OS eksistencei kâ tâdai. Man ir svarîgs darbs un produktivitâte, kâ arî âtrums un pats galvenais rezultâts, nevis sçdçðana uz linux, un nemitîga savu nelâmiskuma (:die:) tieksmju apmierinâðana. Turklât zogu tikai mâjâs un neuzskatu pat to par zagðanu 😀
Un nç.. Microsoft attîstâs… WXP nâk jauni updeiti, microsoft mâjas lapa kïûst aizvien labâka, viòi pat sadarbîbâ ar MAC ir izdevuði jaunâs paaudzes web-tehnoloìiju Silverlight. :money:
Tâka draudzîba viòiem ïoti jauka 😀 MS tik idejas sper no OpenSource, vajag ieviest jaunu licenci, tb, lai OpenSource priekð GNU/Linux un BSD, bet ja izmanto MS tad sodît ar naudas sodu 🙂 Tikai viòi jau savu kodu nedod nevienam, ganjau tur kaut, kas ir paòemts 😀
Kâ piemçram no OpenOffice ideja par xml apvienoðanu ar dokumentu kura jau bija no pirmâs OpenOffice versijas tagad parâdijâs arî MS Office 2007 😀
P.S Imho tie zog un citi zog no tiem – shit vârdu sakot 😀
idiots :D:D
+1
Samuraj, ðitâdâveidâ tu neko labu nepanâksi. Labâk lai katrs lieto ko grib un miers. Kâpçc kâdam bûtu vaidzîgs kaut kas jauns, ja esoðais strâdâ ideâli (lasît: apmierina lietotâja vçlmes)?
Muahahahhaaaaa :D:D:D:D:D Dâmas un kungi, kâ jums patîk mans jaunais avatars?
Savdabîgs 😀 bet nu ja kas newar cieòu aizskaroðus likt 😀
Bet nu lieto ja vçlies sev ne visai mîïus PM.. domâju, ka tâdi bûs. Ahh man jau apnîk te runât…
VNK Edgars vienu brîdi pârâk atklâti nod*** linux.
Nu bet tas taèu ar likumu nav aizliegts.Ja cilvçks var to pamatot,tad lai kritizç.
Auto forumos regulâri strîdas Audi/BMW fani.Vai tapçc zâle nav tik zaïa?
VNK Edgars vienu brîdi pârâk atklâti nod*** linux.
Nu bet tas taèu ar likumu nav aizliegts.Ja cilvçks var to pamatot,tad lai kritizç.
Auto forumos regulâri strîdas Audi/BMW fani.Vai tapçc zâle nav tik zaïa?
Nç nu lûk tâs vçstules parâdîðanâs iemesls arî ir. Vnk ja jau interesç kapçc tâds topiks
/me sâkâs kara murgi… :grr: :grr: :grr: :win: :win: :die: :die: :wtf: :wtf: :wtf: :die: :die: :win: :win: :duno: :duno: :duno:
Muahahahhaaaaa :D:D:D:D:D Dâmas un kungi, kâ jums patîk mans jaunais avatars?
-1
Preses relīzes