Vajadzīga programma ventilatoru ātrumu regulēšanai, kādu izņemot SpeedFan varat man ieteikt ?
Būtu ļoti svētīgi ja uz monitora apakšā pie pulksteņa būtu redzamas visu četru kodolu temperatūras un ja vēl videokartes temperatūra(!), 🙂 būtu pavisam labi .
Vecais everests rādīja temperatūras tādā veidā, bet ventilātoru ātrumus gan ar viņu nevarēja mainīt… kāda velna pēc tas vispār vajadzīgs – tik paranoisks monitorings?!
Un tu esi stulbenis. Paprovē kaut vienu minūti pavadīt Googlē pirms uzdot debīlus jautājumus. Izņemot Sppedfan nav. Punkts. Savukārt pie pulksteņa ir notifikācijas ikonu josla, kuras ikonu izmērs ir ja nemaldos 16x16px. Tur var attēlot ikonas. Punkts. Fuck off. Die.
🙂 Esi mierīgs, nevajag tā uztraukties . Tu labi zini ka izņemot SpeedFan nevienas citas programmas ar kuru var regulēt regulēt ventilatora ātrumus nav ?
Es nevaru atbildēt par katru tupo softu, ko kāds ķīnietis ir pabāzis zem galda. Taču kontrolēt dzesi nav gluži emailu nosūtīt. Tam parasti izmanto hardware kontrolierus.
Varbūt sāc ar to – kāpēc tev to vajag? Temperatūru monitoringam parasti ir iemesls, ja tava intere ir tik vien kā palūrēt uz cipariņiem, tad mans ieteikums ir iegādāties kalkulātoru, tur var daudz cipariņus saspiest un apjūsmot.
Nav gadījumā smieklīgi, ka man uz tā paša HD7850 nekas nekaras un BF3 uz ultra iet stabilos 60fps? Tā kā problēma patiešām nav videokartē, un, ja ir, to esi izraisījis tu.
Tādas progas kā tu gribi nav. Parasti cilvēks kaut ko tādu meklē kad ir aizdomas par pārkāršanu. Personīgi es tādos gadijumos MSI Afterburner uzliku temperatūras robežu videokartei (piem 90C) un Funspeed iestatijumos papildus ventilatoriem saliec kā pie kuras temperatūras griesties. Ja sāk karst funspeed ieslēgs papildus ventķikus ja tas nepalīdzēs afterburneris izslēgs kompi.