Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Aunam kājas uz armiju!
paklanās
Vienvārdakot Jūsu domas par Obligātā Militārā dienesta atjaunošanu.
Bet ja nu citas izejas nebūs pavisam,tad neredzu pamatu histērijai.Mladj,dažreiz dusmas parauj.Grūti dienēt savā dzimtenē 1 gadu.!Skautu nometne ar bezmaksas barošanu un apģērbu,bet vārguļu rindās panika !
Banāli,bet ko viņi,nez,teiktu par divreiz ilgāku dienestu kaut kur pie Ķinas robežas?
Somiem ir obligātais dienests,bet šie nečīkst un nav dzirdēts,ka bariem taisītu pašnāvības no izmisuma.Gluži otrādi-labi apzinās,ja vajag,tad vajag.
Ja mācies-cita lieta,bet slaistiem un emoveidīgajiem nāks tikai par labu.
Piekrītu samurajam, jēga ir tikai no proffessionālās kur cilvēki tiešām ar pilnu atdevi kļūst par karavīriem. Tāpat ja nu sāktos tāds nopietns karš, tad cilvēki būs tikai gaļa. Krieviem bez visām nukēm pietiek nežēlīgas tehnikas ar ko Latviju iztaisīt par kotleti nezaudējot pašiem nevienu karavīru.
Spēlējot Counterstrike nebūsi nemaz sliktāks karavīrs dzīvē, nekā tāds kas pret savu gribu aizgājis un izvilcis gadu tajā dienestā.
P.S Ja man ir 20 gadi , tad ar vēl ņems?
mlje!
lai juus neteiktu, ka es te lieki apvainoju nabaga beerninjus – luuk oficiaali dati, mhh
50% jauniesaucamo dienestam bija nederīgi psihisko slimību dēļ un viņiem bijusi attīstības aizture
dati ir triis gadus veci, sjobriid jau ir ap 80% indigo…
visus nerkstosjos kropljus vajadzeetu uz 3 gadiem ziemelju flotee, tur aatri izsistu stulbumu…
P.S Ja man ir 20 gadi , tad ar vēl ņems?
tu vari neuztraukties, tu noteikti esi tajos procentos…
Un vēl- Izraēlā dien visi,pat skuķi(nečīkst un nepuņķojas-starp citu,kā mūsu mīkstmieši),toties tai ir visefektīvākā un kaujasspējīgākā armija pasaulē.Nu labi-viņiem nauda ir,bet tomēr jautājums ir nevis par iesaukuma veidu,bet par apmācības efektivitāti un intensitāti.Ja atmet muļķošanos,bumbieru dauzīšanu un soļošanu bezēgā,bet katru stundu un minūti māca tiešām svarīgāko,tad var sasniegt lielisku rezultātu.Tur ir kur strādāt,pat ja finansējums nav nekāds lielais.
2. Mīkstmieši ir tieši tie kas akli pakļaujas, kas neprot pastāvēt par sevi. Mīkstais nebūšu taisni pastāvot par sevi un nepakļaujoties kā tādam nīkulim visiem valdības izdomājumiem. Un nav man viņu ievārītā putra jāstrēbj. NEesmu marionete.
3. Dzīve ir īsa, jaunība ir vēl īsāka, negrasos norakstīt veselu gadu no tās. Man ir 1001 labāki veidi kā pavadīt to gadu,
4. Negribu nosviest zemē to gadu par baltu velti ejot “pildīt kautkādu tur pienākumu” “valsts” labā, no kā tāpat nebūs absolūti nekāda labuma ne man ne kādam citam.
5. Ja nu tas krievs te nāks mūs sist, tad man tāpat būs nospļauties par šito valsti kur dzīve ir sačakarēta līdz pēdīgo, NAV TE KO AIZSTÄ€VĒT. Aizdiebšu prom ka gailis pakaļ nedziedās i nu nemaz neuzskatīšu tādēl sevi par mīksto. Ja būs jākaro tad karošu priekš sevis nevis priekš citiem bezjēgā par gaļu iešu.
Baidos, ka mana atbilde uz Š O topiku varētu izskatīties aptuveni šāda:
tādējādi riskējot noraut banu 🙁
apsveicu!
Negribi šahu uzspēlēt? (Varbūt pie viena iemācīsi mani mazliet (ne)domāt?)
Piedāvāju kurnik.org
tikai ne tagad – vakarā pēc 18:00. (Tev būs laiks atcerēties gājienus 🙂 )
Preses relīzes