Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Aunam kājas uz armiju!
😀
Ķirzak, piedāvāju vidējo variantu – iziet ielās, bet nevis Vecrīgā, bet pie atbildīgo personu dzīvesvietām. Nu un ja kāds sadomēs kādu logu izcelt, tad vismaz pašiem no budžeta nebūs jāatmaksā.
Update:
Izskatās, ka nebiju izlasījis Tavu postu pietiekami uzmanīgi – Tu jau kaut ko līdzīgu piedāvā.
Update2:
Izskatās, ka baidās …
pie agresijas raapulji saliidiis savaas alaas(man kauns par saviem radiem() un nebuus jeegas
bet raapulju sveepeesjana tiesji to ligzdaas/alaas ir ieveerojami iedarbiigaaks liidzeklis.
pie kam netiks paarkaapta kaada nebuut eiropas regula, ja to visu izdariis ar praatu :>
Dienēju Samarkandā un Ļeņingradā(Pēterburgā) 2 gadus aviācijas daļās..Nenožēloju nevienu dienu,par spīti visiem sūdiem,kas bija.Iespaidi,dzīves pieredze un iegūtā māka sadzīvot ar dažādiem cilvēkiem-nenovērtējama.Kas bija ģedovšķina-nav ne jausmas,jo paši izveidojām apstākļus,kur tāda parādība nebija iespējama. Tas bija svešā armijā.Apzīmējumu tiem,kas raustās no savējas varat ierakstīt šeit(……….),pēc paša izvēles.
p.s. Valsts un valdība nav viens un tas pats.Armija ir paredzēta mūsu.t.i.-valsts pilsoņu aizsardzībai.Kaut vai tik ilgi,kamēr atnāks palīdzība,ja atnāks.Vismaz nebūs kauns,ka savu zemi atkal,kartējo reizi,būsim atdevuši bez jebkādas pretošanās,kā lohi pedējie.
Vismaz nebūs kauns,ka savu zemi atkal,kartējo reizi,būsim atdevuši bez jebkādas pretošanās,kā lohi pedējie.
luuk sjeit ir zelta vaardi!
ulmanis nomiiza, bet somi nee
rezultaatu mees visi redzam!
mle
Un tagad pingvīniem ir savējais rāpuļu nometnē…
😀
paluugsju bez valstiskas noziimes apvainojumiem!
everinj, beerninj, mammiite jau sen ar podinju un papiiriiti gaida!
raapulji saliidiis savaas alaas(man kauns par saviem radiem()
Sorry, no offence.
😀
15. Jūn, 2009 at 14:29
everinj, beerninj, mammiite jau sen ar podinju un papiiriiti gaida!
Domā ka esi vecāks par mani ta baigi gudrāks (valdībā parasti tie vecie krabji ir tie visstulbākie un savtīgākie)? Savu veco laiku taisnību tu ar saviem jēlajiem apvainojumiem te nevienam neieborēsi, sēdi savā prātā 20. gadsimta domāšanā! Moderni domājoši cilvēki attīstīsies tālāk
P.S Spēcīgs fleims te 🙂
Domā ka esi vecāks par mani ta baigi gudrāks (valdībā parasti tie vecie krabji ir tie visstulbākie un savtīgākie)? Savu veco laiku taisnību tu ar saviem jēlajiem apvainojumiem te nevienam neieborēsi, sēdi savā prātā 20. gadsimta domāšanā! Moderni domājoši cilvēki attīstīsies tālāk
nu te mees beidzot redzam pilniigo indigo
kaada domaasjana! kaads domas asums! izcili!
attiisties, beerns nu taalaak, mhhh
iespeejams, ka pat astiite izaugs…
kurkulis.
nu te mees beidzot redzam pilniigo indigo
kaada domaasjana! kaads domas asums! izcili!
attiisties, beerns nu taalaak, mhhh
iespeejams, ka pat astiite izaugs…
kurkulis.
Labāk ej pansionātā ar opīšiem šahu uzssist un ūsainām medmāsiņām pameņģēties. Pie reizes varēsi pastāstīt par savu “old scool” ideoloģiju un veco valdību ieskalotajiem dzīves principiem 🙂
🙂
Preses relīzes