Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Backtrack 5 wifi uzlaušana
Esmu ticis tik tālu, ka esmu palaidis BT5 ar vmware player.
Mēģināju sākt uzlauzt paroli, bet ievadot komandu airmon-ng nekas neuzrādas, ne interface, ne chipset, nekas.
Atradu google, ka šis varētu palīdzēt
It isn’t a problem with the card (most likely).
Try this:
Uninstall the aircrack-ng suite (airmon-ng is included in this) with this command:
Code:
apt-get autoremove aircrack-ng
Then download the sources from the aircrack-ng website here:
Extract the .tar file with this command:
Code:
tar -xf aircrack-ng-1.1.tar.gz
You will need to update some of the SSL-dev files so run this before building from source:
Code:
apt-get install libssl-dev
Enter the directory that was just extracted and then run:
Code:
make make install
Reboot and everything should be good to go now.
Atinstalēšanu izdarīju un sources lejupielādēju, bet kur man viņš jāliek? Cik sapratu viņš automātiski visu izdara. Pārgāju uz šo soli tar -xf aircrack-ng-1.1.tar.gz. Nekas nenotiek. Iespējams patiešām fails ir jāieliek kaut kur.
Izlaidu šo soli (pieņemot ka tā jābūt) un devos uz nākošo soli. It kā ieinstalēju libssl-dev. Nākošais solis ir man nesaprotams. Kāda directory man ir jāievada? Pirms vai pēc make.
Ir kāds, kas saprot kaut ko no backtrack un man varētu apskaidrot šo to?
Varbūt ir citi veidi kā uzlauzt wifi paroles? Paldies
Viņš noteikti, ka zinās atbildi uz šo jautājumu. 🙂
tad atver folderi ar
cd aircrack-ng-1.1
tad
vajaga
make
pectam
make test
beigas
make install ja neiest tad megini make install clean cerams ka lidzes ja ne palasi google ka taisa compile plikam kodam …
Forumā jau teikts – instalēt dev libssl pakas. Izdari to.
Tālāk jādodas uz folderi kurā atarhivēji paku.
INSTALL un README faili ir jālasa, kā arī kompilēšana no source jāpastudē kā tāda.
Tad atkarībā no pakas (Readme un Install…ar laiku no failu struktūras vien sapratīsi vajadzigās komandas)
./configure
make
make install
Š is visbiežāk sastopamais. Sīkumos neiedziļināšos, tas jāstudē pašam.
Pirms šīs visas penteres vienmēr jāveic neliela izpēta par saviem dzelžiem – vai ir kārtīgs atbalsts, vai NIC spēj darboties “silent-mode”, “listening-mode” un vēl dažādos avotos dažādi definētā modē. Pēdējos gados (3-4) praktiski visas kartes to spēj darīt automātiski, dažām mode ir jāieslēdz manuāli.
Esmu kārtīgi ierāvis un šī spēlīte tika mēģināta n-gadus atpakaļ, tāpēc esmu iespējams zināšanās novecojis.
Un tiešām… Betons tev noteikti varētu palīdzēt,. NIC listening-mode es izmantoju citām vajadzībām. Interese ir apsveicama, tikai dari ko darīdams, apdomā sekas. Drunken talken
p.s. Kur Betons?
Respektīvi, Lattelekoms izmanto 10 simbolu kombinācija, kurā ir cipari no 0 līdz 9 un latīņu alfabēta LIELIE burti. Tātad, 10 simboli, no kuriem katrs var būt viens no iespējamajiem.
Preses relīzes