Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Balsojam par rakstu autoru ("Dello.lv" konkurss)
Tā kā ne tikai žūrijā ir administrācija, kas lems par konkursa uzvarētāju, bet arī JŠªS, notepad.lv lasītāji, tad varat izteikt savu balsojumu par labāko rakstu autoru.
Jūsu balsojums tiks ņemts vērā un balsojums pieskaitīts administrācijas balsojumam.
Ievietoju arī visus linkus uz rakstiem, lai nebūtu jāvandās un jāmeklē mēneša garumā visi raksti.
Diemžēl viens rakstu autors no konkursa tika diskvalificēts (publiski iemeslu nenosaukšu – tas viņam pašam ir zināms), tāpēc svītrotos rakstus izlaist.
Lūdzu vērtēt ne tikai kvantitāti, bet ari kvalitāti, praktisko noderīgumu un autora personisko ieguldījumu darbā.
Protams, administrācijas raksti konkursā nepiedalās un tie nav arī sarakstā iekļauti.
Lietotāju balsojuma rezultāti tiks fiksēti no šodienas līdz 26.10.2008 pulksten 23.59.
================================================================
::::: Visi Raksti un IT Ziņas, kas iesūtītas no 24.septembra līdz 23.oktobrim :::::
================================================================
* Hewlett-Packard Co. atlaiž darbiniekus!Loading
* iPhone 3G glābšanas baterija.Loading
* Iesācējiem: kas ir klaviatūra?Loading
* Sandisk iepazīstina ar 16GB microSDHC/M2 atmiņas kartēmelvisburdajs
* Glamūrs un spožums- Motorola Razr2 V8 Luxury EditionMorpheus
* IPv6 protokolu nāksies ieviest jau drīzumāFaust
* Vai esi stūmis lidmašīnu, ar kuru tikko lidoji?Loading
* Vēlreiz par IPv6 (turpinājums)Faust
* Ubuntu Linux: neliels ieskats komandā «alias»normis_161
* 7 lietas, kas jāzin par Windows 7linx
* Iesācējiem: datu nesēji FDD, CD un DVDLoading
* Ubuntu Eee 8.04.1 apskats (īsumā)Faust
* Lattelecom i-diagnostikaarcheens
* MS pagarina Windows XP OEM izplatīšanas beigu termiņulinx
* Iesācējiem: datora korpuss jeb sistēmas bloks.Loading
* Tests: Procesora dzesētāju veiktspējaLoading
* Indijā arestēts IT darbinieks par draudēšanu prezidentamlinx
* Playstation 3 vs. XBox 360linx
* Videokartes virstaktēšanalinx
* Iesācējiem: datorpeleLoading
* Datora apkopenormis_161
==================================================================
::::: Cik?, kurš?, ko? iesūtījis :::::
==================================================================
< Loading
< Morpheus
< elvisburdajs
< Faust
< normis_161
< archeens
Pavisam kopā Raksti: 12 10
Pavisam kopā IT Ziņas: 9 6
Total: 21 16
ē linx kāpēc aizgāji? Tev diskābelis? :/
p.s. Man likās, būs darbu vērtēšana, nevis autora vērtēšana!
Un tevi pašu neviens nevērtē (tik smuks neesi!), tikai tavus darbus! 😀
Loading. Apskaties, Forumā, rakstu pieteikumus, tad tu sapratīsi.
p.s. Jā skaidrs, kaut kā biju palaidis garām.
p.s. pats par sevi nenobalsoju.
Tu esi devis savu ieguldījumu portālā Notepad.lv, un par to varu tikai pateikties. Arī man par ikdienas rakstiem neviens nemaksā, un nekādas balvas negaidu.
3. Aizliegts ievietot „Notepad.lv†forumā pārpublicētus rakstus, mācību materiālus un pamācības bez norādēm (atsaucēm) uz autoru (plaģiāts)
Tātad vienkārši latviski runājot, Tu esi nozadzis Ivchikx rakstu un uzdevis to par savējo. Par to arī sods.
linx
Īstenībā man ļoti žēl, ka tā ir sanācis, jo vairākas dienas jau pārdomāju – balsot par tevi vai par kādu citu, bet šis gadījums maina situāciju.
Augstskolā par plaģiātismu var izmest laukā, tad kādēļ lai šeit būtu savādāk?
Es pievienojos samuraja teiktajam – tev nav bans un nav atņemts statuss tikai tāpēc, ka tu esi devis ieguldījumu notepadam ar savu darbu, jo visi pārējie raksti bija tavi, un ceru, ka arī turpmāk būsi labs notepad.lv rakstu autors un varēsi piedalīties pilntiesīgi citos konkursos.
Tā jau mēs nepiekasamies pie lietām, kur daža laba portālā sen jau būtu brīdinājums/bans, bet plaģiātisms šeit tiešām tiek uzskatīts par smagu pārkāpumu. Un ne jau tāpēc, ka man vai kādam citam būtu žēl, bet tāpēc, ka tas nestu slitu slavu notepadam un kaunu jebkuram adminim, jo nav atļāvies to pārbaudīt. Tāpēc lūgums jebkuram notepada lasītājam/personālam – ja tiek pamanīts plaģiātisms, tad nekavējoties par to ziņot administrācijai (vēlams privāti) vai publiski zem raksta ar norādi uz pierādījumiem, lai raksts tiktu izņemts laukā un tiktu pieņemti attiecīgie mēri pret raksta autoru.
vsp man ar kāds būs jāuzcepj, sen neesmu rakstījis 😀
Jūs sakat – gan jau nākamreiz, bet kādas man var būt izredzes nākamreiz, ja man tagad bezmaz ar visiem galvenajiem adminiem kašķis sanācis? Manas izredzes nākamajos konkursos – 0
Tu laikam to esi uztvēris personiski…
Iedomājies piemēru: Loading pēkšņi iesūta plaģiātisku rakstu un es vai kāds cits atņem viņam statusu vai soda vēl bargāk, bet tu tiec cauri tikai ar brīdinājumu un iespējams vēl iegūsti balvu. Vai tas būtu godīgi? Domāju, ka nē…
Tāpēc tev ir jāsaprot, ka savādāk nevarēja. Manuprāt, mēs tev piemērojām pie tam visvieglāko sodu – izslēdzām tevi no šī konkursa. Iespējams, ka tu plaģiātismu neuztver par lielu pārkāpumu, tāpēc jūties kaut kā nepatiesi sodīts, bet šajā portālā tas skaitās un skaitīsies kā smags pārkāpums – tas attiecas ne tikai uz tevi, bet uz jebkuru esošo rakstu autoru un topošajiem.
Tāpēc nomierinies – nevienam uz tevi zobs nav. Ja kāds gribētu tev ieriebt, tad es tagad tērētu laiku un censtos tev ko vispār paskaidrot? Ja es saku, ka tev iespējas turpmāk nav apgraizītas, tad arī nav.
Un es ļoti ceru, ka šis starpgadījums neiespaidos tavu tālāko darbību iekš notepad.lv.
Preses relīzes