Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Balsojam par rakstu autoru ("Dello.lv" konkurss)
Parasti cilvēki lūdz lai tādu dod, bet šoreiz gandrīz “atsakās”. 😀
Piekrītu arī tam, ka Tu biji reāls pretendents uz uzvarētāja titulu, taču pat ja tikai attiecīgais raksts tiktu “diskvalificēts” – manu balsi tik un tā Tu neiegūtu, tikai tāpēc, ka šajā
No kļūdām taču mācās, tieši tāpēc Tev ir iespēja laboties un pierādīt, ka tas bija tikai izņēmums, neuzmanības, paviršības dēļ radusies nesaprašanās. Lai tas kalpo ne tikai par mācību Tev bet arī visiem pārējiem esošiem un topošajiem rakstu autoriem.
Augstskolā, piekrītu shady – tas var beigties ļoti vienkārši – ar ātru izlidošanu (protams, atkarīgs no dažādiem faktoriem, bet kārtīgās augstskolās tā notiek).
Un Tev, linx, noteikti izredzes nākamajā konkursā nav 0!
nobalsoju par loading.
btw, man visiem komentāriem ir aizsegta kreisā puse.. gan ar chrome, gan ar IE
Neesi vienīgais, Operai no manu skatu punkta nav labās puses gali.
btw, man visiem komentāriem ir aizsegta kreisā puse.. gan ar chrome, gan ar IE
Man nekas nav aizsegts ne ar vienu pārlūku, lūdzu ekrānattēlus studijā! Bet nespamo šeit
ja Tu neatbalstītu nevienu adminu kā adminu šeit, tad Tu šeit neatrastos – arī Tava klātbūtne šeit ir brīvprātīga un demokrātiska, remember? ;.
Tu man apniki, neatbildi ar vel stūlbākām atbildēm nekā jautājums :duno:
Tas bija vairāk kā joks un nekur netika minēts ka es kādu atbalstu/neatbalstu, bija runa par demokrātiju, lūdzu vairāk nekomentē manus komentārus vai vel labāk nelasi :party: :win: :suck:
Preses relīzes