Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Bezmaksas DNS
Ir pieejami jauni bezmaksas dns serveri
tavsvārds.augiem.lv
tavsvārds.elven.lv
tavsvārds.ixbt.lv
tavsvārds.iuris.lv
tavsvārds.onliner.lt
tavsvārds.onliner.lv
tavsvārds.outbox.lv
tavsvārds.pastabanka.lv
tavsvārds.pieredze.lv
tavsvārds.postbank.lv
tavsvārds.svetastar.lv
tavsvārds.traukiem.lv
Kā tas darbojas? Piereģistrējies (vai pieslēdzies, ja jau esi reģistrēts lietotājs) izvēlies vēlamo īso vārdu, domēnu, protokolu un mērķa adresi uz kuru pāradresēt. Izmaiņas stāsies spēkā acumirklī.
Pakalpojuma lietošana ir bez maksas!
Adrese:
PS. laikam jūs tā pret katru jauno lietotāju izturaties? Gl jums nākotnē ar šādu attieksmi un offtopic katrā topikā.
Ja nemaldos, tad sjitas jau pirms daudziem, daudziem meenesjiem meetaajaas datuvee, bet datuvee es lienu reti… 😀 Un kaads prieks visos forumos lasiit vienu un to pasju? Es, laikam, esmu taads p0k3m0nC, ka nesaprotu… Aa, un beidz terorizeet visus! Sjeit nejau visi ir mazgadiigi un kur nu veel p0k3…
Bet pasaki, kas te bija nepareizi, citiem šis būs noderīgs, paskatoties, kas vispār tajā sadaļā ir publicēts, tad var nosmieties. Š ī lieta patiešām ir noderīga.
Tas, kas var atljauties lapelei hostingu, drosjvien varees domeenu ar’ tak nopirkt… 😉
ir cilvēki, kuri lapu tur uz sava server, wamp apacha utt
archeen
Tas, kas var atljauties lapelei hostingu, drosjvien varees domeenu ar’ tak nopirkt… 😉
ir cilvēki, kuri lapu tur uz sava server, wamp apacha utt
Izskatās, ka nezinu atšķirību starp wamp un apache.
archeens
P.s. Un vispār Jūs te ceļat baigo offtopic ar savu strīdēšanos, ieteiktu to turpmāk darīt caur PM :die:
archeens, tev ir drozofilas sapraats….
usins, ieej tajā mājaslapā un apskaties, tā informācija ņemta no pašas mājaslapas, tāpēc nevajag te blatot. Tiešām ja jūs izturēsieties pret visiem jauniņajiem ar tādu attieksmi šeit, tad ātri vien attieksme pret notepad mainīsies.
Atvainojos, tās lapas saturu nedrrīkst kopēt 🙂 nemanīju tur sadaļu masu medijiem, kur var brīvi koēt infu!
Varēji iemest linku un pateikt kas par lietu!
Un es neblatoju 🙂 vienkārši mēģinu uzturēt kārtību 🙂
Neviens Tev te neko nebrauktu virsū, ja tas nebūtu copy/paste! Uzraksti pats ar saviem vārdiem, nevis nokopē lapas saturu un pārlidini šiet. Tiešām nesaprotu, nafigam notepads pieturas pie šitās ‘no-banning’ politikas, ātri vien te par datuvi #2 paliks…
Un tu gribi, lai es uzrakstu visu to pašu, kas tur jau rakstīts lol? Gudrinieks atradies.
archeens
Ja gribi patiešām rakstīt un kļūt par e-žurnālistu, tad mācies izteikt un pamatot savas domas.
Kā Samurajs būtu šo tēmu uzrakstījis:
1. pāris teikumos paskaidrotu, kas ir DNS un kā tas darbojas (webmāsteri to zin, bet citi – diez vai). Minētu atsauci uz wiki, kur var izlasīt sīkāk.
2. iztirzātu šādas adreses priekšrocības (bezmaksas, stājas spēkā acumirklī) un trūkumus (gada maksa, birokrātija mainot savu IP, jāgaida līdz pieslēgs etc.)
3. pameklētu vēl līdzīgas DNS adreses, moš kādas krutākas arī ir.
4. utt. utt.
Mošk jāpieregojas un jāuztaisa viens domēns – nafig man, lai pāris reizes nedēļā palaistu HLDS, būtu jārego lv domēns… :duno:
Vai tiešām to visu nevar atrisināt caur PM?
nevajag
Preses relīzes