Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › BIOS crash
esmu redzējis džekus, kas ar pāris komplektiem paris latus vertiem štrumiem, psrs laiku lodāmuru un citu šitu dara brīnumus. Bet viņi šitādos forumeļos nesēž un nedrš vasku.
Tu tiko teici ka tas nav iespējams, tagad jau esi redzējis. Epic fail
Rezumē: vainīgo lapsi azstiept uz remontdarbnīcu un pāršūt BIOS.
Brīdinājums: Ja kāds vēl beztēmā atvērs žaunu, riskē ar treknu banānu.
izlasi pirmo postu. paareejais viss tiesji grozaas ap konkreeto probleemu.
Element, un ko tiesji ielinkot? kaa ar hotair staciju njem eeprom cjipu nost? kaa ieprogrammee? kaa lodee atpakalj?
ja tevi, ibio, ljoti tas interesee, atnaac ciemos un es tev dabaa paraadiisju kaa tas notiek. pie kam visu izdariisju pats ar savaam rokaam. veel jautaajumi?
jeb tu esi kaarteejaa robertinja reinkarnaacija?
1 daļa
2 daļa
esmu redzējis džekus, kas ar pāris komplektiem paris latus vertiem štrumiem, psrs laiku lodāmuru un citu šitu dara brīnumus. Bet viņi šitādos forumeļos nesēž un nedrš vasku.
Tu tiko teici ka tas nav iespējams, tagad jau esi redzējis. Epic fail
dara brīnumus = pārlodē bios? jebkas cits uzreiz zaudē brīnumainu jēgu? Izlasi vēlreiz mudak. REVERSE FAIL. 🙂
Kas attiecas uz lizardiņu, vot ņemšu vienu dienu kādu normālu lapsi un iešu joka pēc pie tevis pārlodēt. Ne kaut kādu lētuci tur pa 200ls maksimā, kas sver 5kg un veidots 10 gadus atpakaļ bet tādu konkrētu, piemēram dell pm sēriju. Un tad mēs parunāsim cik viegli ir pāršut bios un tā. Esi ar mieru? 🙂
Ja kāds pamanija, tad visos šajos video ir vai nu desktopa kompji vai ne jaunāki par 2005-2007. Ja rēķinam, ka mb tika šūta vismaz gadu pirms izlaizšanas, mb sanāk 2004 – 2006 gada. :> Autoram iesaku taisnā ceļā doties pie lizarda kunga un darba video apskatu ievietot portālā notepad.lv. :> Un es ļoti skaļi smiešos, kad lizarda kungs ar savu karstā gaisa putekļusūcēju tev sacepinās tīklojumu vai nedod dies pa pālim izkausēs caurumu galdā. :>
Lizarda kungs, ar šo es oficiāli sāku apšaubīt tavu kompetenci. :> Kkāds staticiks vispār var ļepatot bekot. Diez kur abi meistari bija topika sākumā ko?
nauda taveejaa, darbs maneejais. panjem kameru liidzi, apgaismojums buus pietiekosji labs.
nav pilniigi nekaada skjirba, kad iekaarta ir razjota. neviens sjobriid cjipus platees neintegree.
attieciigi, ilgaakais process ir lapsja izjauksjana, lai maatei tiek klaat.
ja nav pasjam sava lapsja, man te svaidaas gadu veca tosjibas maate, demonstraacijai buus gana labi. tiesa, maksaat taapat tev naaksies.
sarunaajusji?
Arī ļoti retos gadījumos BIOSa čips ir pielodēts pie mātes plates, parasti tiek iesprausts attiecīgā, tam paredzētā spraudnī.
(Agrāk uz ļoti vecām platēm mēs pat viņus mainījām, no vienas plates uz otru, kuras aptuveni sakrīt, un gāja – protams tas bij tīri eksperimentāliem un ne visai nopietniem nolūkiem, plates pašas bij pusmirušas) 😀
1. Viss darbosies ,ja čipam ir boot blockBoot blockflashot
2. Jāatrod usb floopy, ja tās ir laptops. Es aizņēmos vienu no paziņas. Ja vēlies nopirkt tādu ,tad tāds maksāja ap 10 ls. Vēl jāatrod darba kartība esošu disketi.
3. Jānovelk Crysis disk
4. Jaiekopē sava bios .WPH un .ROM faili crysis disk mapē, jāpārsauc tie par BIOS.WPH un BIOS.ROM, attiecīgi izdzēšot pirms tām tur esošos BIOS.WPH un BIOS.ROm failus. Jāpalaiž WINCRIS.EXE lai sagatavotu disketi.
5.No latopa jāizņem arā baterija un jatvieno barošanas kabelis ,usb atmiņām un pelei utml. laikam ari ir jabūt atvienotiem ,man vismaz bija. Jāpievieno usb floopy ar iekša ievietotu vajadzīgo disketi.
6.Lai aktivizētu boot blockboot blockflashošanaflashošanas
Nu ja jāpērk USB-floppy, tad lētāk sanāks čipu nest pārprogrammēt.
Laptopos šitā izskatās BIOS čips socketā (lai kāds neņaud, ka jams vienmēr pielodēts):
samurajs, ieksj laptopiem ljoooti reti lieto plcc cjipus un veel retaak ieksj soketa :>
aktuaali ir sop-8.
vispaari var apskatiit
Preses relīzes