Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Biznesmeņi nav sajūsmā par Windows 7
Aha, te pilns ar gudrajiem, kas no rīta ieslēdz kompi un iet dzert kafiju kamēr iekrausies. Paši kārtīgu kompi nav redzējuši, bet nes visādu figņu par normāliem padomiem.
Labi, dzīvojiet vien tālāk uz savām bremzēm mudaki. 🙂
Kāds tad tev dators ir nemudak ? Es varu sataisīt sistēmu, kas ar gui ielādējas 30< sekundēs uz veca sūda. Tev puišel vēl daudz jāmācās, lai ar laiku saprastu, ka vienalga ko dari, windows ar laiku paliek ar vien lēnāks.
Nu nekas, laikam atkal fail.
ja nu tiešām cilvēks kļūdās, to nevajadzētu tik ļoti nosodīt.. 😀
Man ir spēcīgas aizdomas, ka M$ apzināti iebūvē bremzi operētājsistēmās. Tādu bremzi, kuru var atslēgt, ja zini kā.
jā bremze tur ir. tikai ne jau viens ieraksts reģistrā vai kodēta rindiņa .INI failā.
te esošie veči zina kas ir БК-0010, tie kas nezina, lai meklē gūglē.
toreiz es gāju šūlē un bija tikai 16 gadi (sasodīts kur tas bija sen! 🙁 ) un cepu šiem krievu brīnumiem mašīnkodos programmas. protams pētīju un pārrakstīju burtnīcā šīs programmas (ja kas – mašīnkodi, Assembler ir kūlāka programmēšana nekā Vizuālais C un Basic!)
Tas rosināja pamatīgi izpētīt un loģiskāk domāt.
Ja papēta ar Disassambleru tagadējās programmas, tad jāsaķer galva!!!!!!!!!!!!!!!!
Š īs programmas, kas veidotas ar Visual C, Basic ir tik jēlas(!!!!!!!!!!!!!). Pilnas ar blusām un neoptimizētas, tāpēc ar nav jābrīnās ka tās knapi velkas uz normāla kompja.
Var jau saprast – džekus programmētājus gaņī plāni ka programma ir rīt jānodod un tā ar paliek tās drausmīgās kļūdas un caurumi.
IMO nav ko brīnīties, ka korporatīvie klienti šķībi skatās uz jaunām versijām, ja vispārzināma situācija ir, ka no juridiskām personām ar visām “optom” atlaidēm noslauks 1.x>1.1 reizes vairāk, kā no nabaga win7 starter edition fiziskās personiņas. Pavazājoties, vadus lāpot n`šit pa uzņēmumiem, vēl ar vien redzu, ka šamiem pilnīgi pietiktu ar win3.1, vai lai varētu sūkātājos grāmatvedes ielīst, kādu slaku,X`us ar dosboxu.
PS, ob1 turpini, nebaidies iebaidīties!
Apdeitots.
OB1. Trešajā teikumā te augstāk ir atspēkots viens to taviem, hmm, kā lai pasaka.
Otrs. Problēma ir reģistrā, dēļ tā winda ar laiku paliek smaga. Ja atgrieztos pie parastiem konfigurācijas failiņiem, un reģistrā tiktu norādīda tikai šamo atrašanās vieta, problēma tiktu atrisināta. Bet, neiekakājot lielu bināru kluci, nekas mūsdienās nekustās.
Ehh, kas tur trešais bija.
Un padies par atbalstu, es jau sāku domāt, ka latvijas forumos ganās vieni vienīgi agresīvi idioti.
Updeitots.
faq – Tajā tavā trešajā teikumā ir nepareizs apgalvojums bez argumentiem.
Reģistrā tā problēma navarētu būt. Ar reģistru kā tādu es neko nedaru, bet manis instalētie kompji strādā gadiem un nesāk bremzēt.
Par reģistriem. Vienkārši. Parādi man vienu os, kurā “rekomendējas” izmantot divus failiņus lai saglabātu PILNĪGI visus sistēmas iestatījumus un konfigurāciju, neiegrimstot niansēs, cik tas viss ir ātrdarbīgi. Es to saucu:”Bļa, kas par idiotismu.”
2) Par reģistriem – a kāda vaina, ka viss vienā vietā?
Un jā. Es piekrītu tavam pēdējam, trešajam, apgalvojumam. Par ms produktu cenu.
Labunakti.
Edit, OB1, tu esi tas pats kas tos kompjus krāmē kopā. Nu tas, no datuves pagājušās vasaras topika ar ~200 komentāriem?
Ja nav agri jāceļās, izlasi visu par failu sistēmām, par aplikācijām utt. Ne tikai win.
Nē, es kompjus nekrāmēju. Š ad tad salieku pa kādam brīvā laikā.
Par failu sistēmām esmu lasījis daudz. Gadus 20 atpakaļ pat vienu pats uzrakstīju. Tikai nesaprotu kāpēc diskusija aizgāja par failu sistēmām.
arī Dell joprojām saviem klientiem iesaka XP.
Jup.. man arī Dell, jauns – bet nāca līdzi XP, gan izdevīgāk, gan rekomendējamāk, gan pēc pieredzes ar vistu – zināju ka šajā vidē netraucēti varēšu strādāt! 🙂
Kāpēc nepāriet uz win7:
1) A kāpēc pāriet? Neko fundamentāli jaunu pret XP tā nepiedāvā.
2) M$ produktu pirmās versijas partiesībā ir betas. Kāpēc cīnīties ar tiem bugiem?
3) Cenas ir nesamērīgi augstas.
kad dabūsi skārienjūtīgu portatīvo, tad sapratīsi, ka ir pilnīgi pofig uz sīkiem bagiem un etc, ja vien tu vari izmantot portatīvo tā, kā šams ir domāts.