Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Bootošanas errors!
pirms kāda laika radās nepeciešamība pārinstalēt datoram (Asus K52JT) Ubuntu (13.10) operētājsistēmu. Tā kā parasti man to patīk darīt ar USB stiku, bet problēma ir tāda ka parādās kaut kāds boot erros. Mēģināju citus USB stikus arī tas pats. Mēģināju Hiren boot cd – nelasa. Sāku lasīt līdzīgas problēmas internetā. No HDD var palaist visas manas operētājsistēmas bez problēmām(Windows 7, Ubuntu 13.10, Mint 15).
Parastās standarta lietas, kā piemēram, boot prioraty – flash, flash boot enable, man protams ir ieslēgtas.
Tālāk padomi aizgāja, ka var mēģināt tīrīt CMOSu, pārinstalēt BIOSu. Tos man negribas darīt, jo cik es esmu dzirdējis var tā sačakarēt mātes plati, ka vai nu ir jāmaina vai arī jānes pie speciāla meistera. Vēl viena intresanta doma, ko es atradu forumos, ir ka kaut kāda iemesla dēļ nevar būtoties sazipotie usb stiki. Pēc visām šīm foruma gudrībām mēģināju ielikt iekšā windows 7 instalācijas disku un to kā par brīnumu lasīja. Īsti nevaru saprast, kur ir problēma. Ir kādas idejas, kur tā varētu slēpties?
P.S. Vēl ir jāpiemin, ka pirmais USB flash ko izmantoju, laikam ir nosprādzis, jo nenormāli uzkarst.
Cik sapratu, tad Tu sazipotus failus ieliec fleshkaa vai cd un meegjini instaleeet OS.
BIOSā ieslēdz USB legacy un bootojies nevis pēc Boot order, bet gan Boot menu!
Preses relīzes